Pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 5
anaco spune:
LA MULTI ANI!!! pentru ATB si TIBERICA...sanatate si multe bucurii alaturi de puiuti!!!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
mcoca spune:
Tiberica, ATB LA MULTI ANI, multa sanatate, noroc si bucurii alatuei de cei dragi!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dr_anca spune:
Doamne Caprioara te felicit ca rezisti cu noptile nedormite si cu doi copilasi la bord.
A mea s-a culcat ieri pe la 9.30 (din cauza fricii de despartire din cate mi-am dat eu seama) pana nu am tinut-o de mana si nu am pus-o langa mine nu a adormit desi era moarta de oboseala. Ieri am stat putin pe forum si ea a stat in alta camera cu soacra mea care ii este straina si a agitat-o si desi dadea semne de oboseala de la 7.30 2 ore m-a tinut pe loc si m-a miorlait.
Sa revin, ideea e ca ma gandeam la tine si la Anna si eu o luam deja razna desi copilul nu avea nici o vina.
Matei a fost mai putin agitat?
Anca cu
Sara
iulie 2008
dr_anca spune:
Articolul de care zicea Anna
http://www.csid.ro/health/ranile-de-pe-col-nu-se-cauterizeaza-3560000/
Noapye buna!
Anca cu
Sara
iulie 2008
iriss27 spune:
Am facut o paine dementiala, se cheama www.dropshots.com/iriss277#date/2009-01-30/20:47:52" target="_blank">paine in 3 culori reteta este de la ooka, saru'mana
, iar ideea furata de la marina, iar saru'mana
, doar ca eu am impletit-o in 3 ... dupa ce s-a copt nu s-a mai vazut nici mamai ei de impleteala
am pus cam putina sfecla si spanac, dar next time stiu cat sa pun 
Caprioara ce zi ai avut .. si ce noapte grea, iti doresc sa nu se mai repete!
Azi am primit o paine de la ooka, e chiar maestra fata asta! Maine o sa gust si va spun daca e doar de poza sau e si buna 
S-a chinuit si ea si sora ei sa imi indoape odrasla mofturoasa, cred ca doar 1 lingurita a luat si nu a mai deschis pliscul ... cred ca acum o apreciezi mai mult pe Sofi 
care aveti putere de convingere a bebelusilor? va bag si eu o vizita sa mi-l faceti si mie pe Dav sa manance?! ![]()

mada lista 3 este cea mai buna 
anka drum bun la mare!
va doresc tuturor o noapte linistita si un week-end placut!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
Banu2268 spune:
fetelor multumesc
am incercat de toate burtica nu-l mai doare asa tare. i-am dat un ceai baby calm fenicul musetel menta si nu mai stiu ceca ma gandeam ca o fi de la colici.
l-a scuipat pe tot apoi mi-a venit ideea sa ma mulg si sa-l amestec cu lapte si abia a baut un pic dar deja nu mai e asa de agitat. de facut inca n-a facut singurel....
mai ii dau si debridatul si ceiutul asta sper sa fie bine
multumesc de site osa-l salvez ca acum nu-l pot citi ca sta in bratelew mekle de asta am mai si gresit
va pup
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
madina71 spune:
Maitreyi si dr anca, multumesc!
Acum nu stiu ce sa mai fac! Am citit articolul, colposcopie nu am facut, o sa ii zic dr sa fac luni, si el de fapt imi zisese sa imi faca inainte de cauterizare si sa mai fac o secretie si eventual culturi din col, si un papanicolau.
papanicolau am mai facut prin august sau sept cred si mi-a iesit frotiu II.
Banu2268, si baietelul meu cel mare e mai mereu constipat fiindca nu mananca fructe si legume, nu bea nici sucuri. Acum am inceput sa ii dau un siropel Lass Baby din fructe si ceva plante, sa vad poate incepe sa isi faca efectul. Debridat nu i-am dat niciodata.
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
iriss27 spune:
maytrei pliiizzz, spune-mi si mie cum se mananca cu "scula minune", adica sispozitivul ala pe care l-ai cumparat, inc are se pun legumele si fructele 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei