Pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
kamelya spune:
mada optez si eu ptr lista cu nr 3;ce mai fac printzesele?
narcisa pe 5 februarie pleaca Carmenela si Cara va face interventia pe 9 februarie
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
truli-luli spune:
LA MULTI ANI ATB!!!!!
LA MULTI ANI TIBERICA!!!!
Mada bine ai revenit
ti-am simtit lipsa.
Carmenela sunteti si in rugaciunile mele. Abia astept sa va intoarceti cu bine din aceasta "aventura" . Un
pt regina in devenire si toate ganurile mele bune.
poze Ana si Victor
varsta Anei
madina71 spune:
Narcisa, multumesc pt raspuns!
Ma mai gandesc ca daca anestezia generala se face cu masca, si nu intravenos nu e asa de periculoasa...nu am intrebat oftalmologul despre asta... Oricum, am mai cautat pe net si scrie ca aceste chisturi se rezolva de cele mai multe or numai pe cale chirurgicala, f rar trec cu tratament local....
offff
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
AnnaBaby spune:
Madina am citit un articol pe csid ca nu e bine sa se cauterizeze ranile pe col, si ca acest lucru nu se mai practica in occident de mult timp, doar la noi medicii trateaza astfel ranile pe col. Nu stiu sa explic mai bine, dar poate ar fi mai bine sa mai vezi un medic. Multa sanatate iti doresc!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
laremi spune:
Flo, Ankalaura, Ooka, Vicky, Gini, Dr anca, Ella va multumesc pentru raspunsuri 
Cu lumina am rezolvat-o prin metode neortodoxe, adica am renuntat la discutii si dupa ce a adormit barbatul, am stins lumina. In prima noapte nu s-a prins, dupa a doua noapte m-a informat ca a remarcat disparitia luminii ![]()
Kimmy, noi avem bubite de la saliva ... oricat incerc sa-l mentin uscat, nu-mi iese ca el saliveaza non stop 
Pupam printesa mica sa fie bine 
Vicky, felicitari, asta da performanta
Al meu e la faza de hranit bluzite, gura o nimereste mai rarut, dar perseveram ![]()
Maitreyi, tare finut si delicat desenul tau, numai bun pentru o printesa. Si casuta e frumoasa, s-o stapaniti sanatosi 
Mocutza, bine ai venit 
Suzeta pana pe la vreo 2 luni i-o dadeam eu, nu o tinea prea mult si nu a cerut-o niciodata in mod special. Dupa care ne-a vizitat un un baiat mai mare care i-a luat suzeta si nu i-am mai cumparat alta ca nu i-a simtit deloc lipsa. Uneori isi suge degetul (mai precis degetele, cate reuseste sa bage in gura) sau cate un prosopel.
Ana a eu i-am combinat sfecla rosie cu cartof si a facut un pic mai tare dar n-as zice chiar constipat. Insa cred ca mai mult de la cartof.
Para eu i-am dat coapta, fie simpla fie amestecata cu banana. Si i-am dat si facuta in abur in combinatie cu cartof dulce.
Carmenela,
sa fie totul bine.
regina mica si o
pentru mamica ei.
Mada ce surpriza placuta
Un brat de
si 1000 de
pentru tine. Imi place noua lista 
Caprioara spune:
Helau,
La multi ani cu sanatate si succese Atb si Tiberica
!
La multe lunite pepenasilor nascuti in zi de 30
!
Fetele, multumim mult
pentru parerile despre poze
!
Bafta multa fetelor cu examene
!
Mada ,
welcome back 

! Varianta cu rosu si verde imi place la lista.
Xena, sanatate Mariei
!
Narci, Carmen pleaca cu regina in Italia, asa cum isi dorea mai mult
.
Noi am avut o noapte de cosmar
. De fapt totul a inceput la pranz. De aia nici nu am mai apucat sa scriu ieri. Dar, sa o iau cu inceputul.
Ieri la pranz am blenduit un avogado cu gandul sa-i dau fetii sa vad daca ii place, si am gustat si eu un pic. Nu mi-a placut delooooc, asa ca nu i-am mai dat nici ei. De atunci am ramas cu o senzatie de greatza persistenta
.
Seara am plecat cu tati si fata la cumparaturi, iar la magazin am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau: greatza, ameteala, tremurat, o durere surda de burta. Am si vomat in magazin, cu fata in bratze
. In fine, am ajuns acasa si i-am dat cerealele, apoi a papat san. Am sarit baia ca nu mai eram capabila sa-i fac. Si am sperat sa se culce. Noooo, pana la 3 dimineatza m-am luptat sa o adorm. Ma gandeam ca o sa cad din picioare, ca inca imi era rau si eram si obosita, iar mandra plangea daca nu ma plimbam cu ea in brate. Nu mai voia nici san, nici nimic. Plangea si se freca la ochisori, ca si cum ar fi vrut sa adoarma dar nu reusea; poate era prea obosita ca sa mai poata adormi? Am deschis si geamul la un moment dat, sperand ca aerul de afara o sa o dea gata: aiurea! Abia la 3 dimineta a adormit, dupa ce facusem santz in dormitor. A dormit de la 3 la 5 jumate si s-a trezit din nou sa pape. Apoi la 6 si 20 iar, la 8 jumate iar, si la 11.
Pe la 11 jumate am mancat fructele. La pranz a papat si legumele cu carnitza si a dormit vreo 3 ore dupa-amiaza.
Si raportam ca ieri am papat prima data galbenus de ou, un sfert. Pare ca ne-a placut
.
Eu acum ma simt mai bine, dar foarte obosita. Sa vedem ce noapte urmeaza.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
maitreyi spune:
gata si cu prima parte a examenului...urmeaza duminica ![]()
multumesc fetele de urari 
xena sanatate mariei 
capri sanatate
mada si lu' moi place lista 
facut baita la bebelus in apa verde-albastra de la albastrul de metilen
hranit, citit, alintat, pupat, culcat
dupa cum se poate observa bebe meu a inceput sa seculce nitel mai tarziu ![]()
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
madina71 spune:
Anna, am fost la doi medici, unul din Buzau si celalalt in Bucuresti dar se pare ca nu sunt la curent cu noutatile si amandoi mi-au recomandat cauterizarea. Ce sa fac, ca nici nu as mai amana... Vreau sa o rezolv cat mai repede..
Multumesc pt raspuns!
Eu abia reusesc sa citesc, de scris scriu mai putin ca nu am timp... asa ca, drept urmare, nu ma astept sa primesc multe raspunsuri ca nici eu nu am raspuns altor fete...
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
maitreyi spune:
madina nu cred ca am citit post-ul tau cel incare spuneai de rana. poti repeta te rog ce ai spus acolo? ti-a zis ce dimensiune are rana ta, ai un pap facut? pt ca functie de dimensiune, germeni asociati, etc, se poate incerca inainte un tratament cu ovule
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Caprioara spune:
Laremi, cu lumina, eu aprindeam spoturile de la sifonier cand trebuia sa o schimb noaptea de kk. Dar de cand am reusit sa nu mai facem noaptea decat pishu, nu mai aprind si papa pe intuneric.
fameleonu.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)