Pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

vic, din cantitatile de acolo ies doar 2 cozonaci dar se imparte coca in 4 ca sa impletesti fasiile 2 cate 2, ca sa iasa sexy.

Iriss reteta mea de cozonaci de pe siteul cu retete pus de mada pe prima pagina se face la robot, ca nici io nu ma bag la o ora de framantat

Ooka, da' paine din aia coapta in lapte ai facut? Mi-a adus aminte Iriss cand a zis de gustul de batoane. Era reteta pe culi dar nu mai stiu cum ii zicea, era un nume nemtesc, mama ca m-as mai baga la aia... iese direct desert

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Multumim pt urari!
Atb te plangi ca ai 7 examene dar eu care am 13 ca sunt si anul 3 si anul 4 super nu?
Fetelor care va plangeti de bb constipati incercati BIOTICS BABY noua de cand ne-a dat dr nu mai avem probleme, tratamentul se face 10 zile un plic dim si unul seara se da si la adulti si la copii, noi de la un kk fortat facem cam de 5 ori pe zi acum, adica "fortat" ma refer la ajutata ca altfel neam, incercati si veti vedea ca e mai bine.
La multi ani din partea mea celor sarbatoriti pana acum si celor de azi, am plecat la invatat ca azi am examen la 17! Va pup

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Anna da... si noi avem tot de panza ( a doua varianta) si de aceea vrem saltea... cea mai groasa e de 10 cm pt patut 120*60 cat au patuturile astea.... dar noi pe langa asta vom folosi si saltea de la elplus inca o patura... cred sa vad cum se aseaza... azi avem de umblat.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neatza,

Multumim de compatimiri si incurajari, fetele.

Din pacate am avut tot o noapte greutza, cu treziri si mai repede de 1 ora . Asa ca sunt ZOMBIE. Si irascibila tare, de la oboseala...

Bafta la examene studentelor!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Capri mi-e mila de tine. Daca erai mai aproape ti-o luam pe Ilincuta cateva ore sa dormi si tu sa te odihnesti.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Capri ca sa rezisti si tin pumnii sa doarma Ilincuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Fetele cu salteaua, am vazut la Auchan o multime de modele si dimensiuni. Noi aveam pat pliant si tot asa am zis ca nivelul de jos parca e prea jos. M-a mai intrebat si dr daca are gratii la patut sau macar inel sa o ajute sa se ridice ca la astea din plasa n-are pe ce pune mana si atunci am adus de la soacra-mea patutul lui Alex din lemn si am rezolvat si problema inaltimii si a gratiilor.

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, merci. O sa incerc reteta asta. Dupa cum ti-am zis mie imi ies 2 dintr-un kg de faina .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Capri iubita...n-ai unde sa ii lasi pe ai tai macar doua trei ore sa te odihnesti??
Pai avocado nu se mananca gol ca e greutz asa, e uleios.Trebuie sa il combini cu ceva.
Pentru adulti la un avocado noi punem o jumatate de lamaie stoarsa si doua linguri de zahar si pasam avocado...
La copii eu i-am dat doua linguri cu o jumatate de banana...eventual daca ii dai dimineata ii poti pune si o lingura de cereale si umpicut de lapte...Dar nu cred ca mai mancati degraba...

Deci in Italia merge Carmenela?Oriunde ar fii, Dumnezeu sa le ocroteasca

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

ATB la multi ani ptr ziua de ieri! multa fericire iti doresc si succes la examene!

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput