Pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare!

Bafta studentelor noastre,imi faceti pofta bre!

Si pentru mamicile nedormite

Noi am mancat azi mar la cuptor , 3/4 cu 2 bicuiti mici fara gluten . Placut mult. I-am mai dat si in mana si ii roade dar mai rupe bucatele maricele si se mai ineaca.

Nu prea e miscare aici.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

cica mesaj nou trimis,si nu mi-a aparut
dma revin

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Bujo crede-ma ca m-am gandit la tine cand am ajuns in Brasov dar nu aveam nr tau de tel si m-am gandit ca nefiind cu Ralu sa nu te deranjez sa-l scoti pe Filipanul din casa.Am fost doar in trecere oricum,am baut cate o cafea la Mc si am facut cumparaturi din Carrefour.Data viitoare ma prezint direct la usa ta promit.Ma ierti acum?
Caprioara ce ti-e si cu oamenii astia batrani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Deci noi avem jucaria www.mamasandpapas.co.uk/product-hug-play-lotty-ladybird/755882701/type-i/" target="_blank">asta,www.chicco.ro/produse/sugar-3/jucarii-20/cilindru-muzical-266.html" target="_blank">asta,dar nu muzicala,ci cu bilute,si au mai dat fetele link cu ceva centru de activitati misto,dar eu am acuma timp sa caut ca ma striga timi.Poate dau fetele link.
Va pup

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Dma- noi i-am luat cateva jucarii de la lamaze- se gasesc si in Selgros si in Miniblue http://www.RECLAMA ILEGALA.ro/Scripts/prodList.asp?IdCategory=1257&idSupplier=111
mai avem un centru de activitati de la leap frog, o paturica din aia cu tot felul pe ea si alte zornaitori/molfaitori/zdranganitori.

Kimmy- si noi avem cilindrul ala, dar e si muzical si cu bile- are pe undeva un butonas pe care apesi si incepe sa cante. Nu e la fel si al lui Timi?

Pupicei

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Kimmy harnicuta mamica esti... sper sa nu te superi pe mine ca iti zis dar azi e sarbatoare mare in calendar... si eu am o gramada de spalat si de facut curatenie dar azi ma abtin.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Helloooo

Azi, pana la ora asta am avut o zi groaznicaaaa

A inceput bine, Dav s-a trezit la 8 , a urmat si Alex, am dat papa la amandoi, i-am schimbat, i-am dus in sufragerie.
Buuun, zic ma duc sa fac mancare....

Intre timp i se face foame iar lui Dav, nu am timp sa-i fac fructe, ii fac lapte,(nu trecu-se decat o ora si jumatate). L-am potolit! zic eu, pana termin mancarea.

Ma apucasem si de snitele, dupa prima tigaie stop! iar plangea facuse kk! Opreste focul, treci spala-l!

Bun, termin si cu mancarea, hai sa mananc si eu ceva, zic....
Era prea liniste la un moment dat, intru la ei in sufragerie David ajunse-se la o planta si scarmase la ghiveci, era numai pamant pe el si prin toata camera

L-am schimbat, am scos aspiratorul, am dat prin toata casa ca tot ma apucasem, intre timp David adoarme in scaun. Termin si dormitorul vin sa vad ce fac....iar Alex varsase cutia cu jucarii si aruncase paturile pe jos, pernele, mai era si ora mesei pentru amandoi!!!
Offfff sanatosi sa fim cu totii da' uneori o mai iei razna fara sa vrei!

Iriss merci de link-ul cu tripletii, multam Doamne poa' sa fie si mai rau!

Capri si mie mi-a facut David urat vineri noapte....s-a culcat mai nemancat si m-a trezit de 3 ori.

De ce nu-i dai un bibe cu putine cereale, poate nu se mai trezeste...

Fetele cu examene, multa bafta!

Tecky sa va fie de bine minivacanta! Ati prins ninsoare? Poate pui vre-o poza, doua!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Kimmy harnicuta mamica esti... sper sa nu te superi pe mine ca iti zis dar azi e sarbatoare mare in calendar... si eu am o gramada de spalat si de facut curatenie dar azi ma abtin.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Ce sarbatoare e mama? Aveam de gand sa bag si la spalat ...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Si eu spal lamasina de dimineata, sunt la ultima tura, habar n-aveam ca e sarbatoare...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Nici eu nu stiam ca e srabatoare dar am googleil si uite ce scrie:
(†) Întâmpinarea Domnului (Stratenia); Sf. Mc. Iordan #351;i Gavriil
Gata, fug sa servesc piticului masa legumicola.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput