Pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Dma,
Eu la varsta asta i-am aranjat o cutie de pantofi in care i-am pus diverse chestii ce am gasit prin casa.O lingurita, o strecuratoare, o palnie de plastic, o farfuriutza, un cub, un brotacel de cauciuc, un staniol.O sa-ti pun poza cand apuc sa fac.La fiecare saptamana ii schimb jucariile din cutie.Ii place sa isi bage nasul, sa cotrobaie prin geanta si m-am gandit ca daca tot are pasiuni din astea sa-i dau de lucru...Jucarii, nu ii cumpar prea multe, mai bine ii fac...Dar are de exemplu o cutie de scule cu ciocanel iar sculele daca le lovesti canta sau ceva de genul asta.Cumparata din Romania...Apoi aproape in fiecare seara o iau sa asculte sunete.Cum curge apa la robinet, cum ploua afara, cum fosnesc copacii, cum sforaie Vil...avem cam un sunet nou la 3-4 zile.

Capri si AnaBaby va compatimesc din toata inima.Cu mare drag v-as ajuta eu cu fetele.Dar cum ziceati si voi, o sa treaca la un moment dat, adica asta ar cam fii varsta sa se regleze cu somnul.

Iriss, ii cunosc si pe Oanna si pe Mihai (sotul ei) inca de cand nu erau casatoriti, dragii de ei.Eu ma bucur pentru ei si sa stii ca sunt tare fericiti.Cand Anais era mica si maraita ma plangeam Oanei (mi-am si gasit cui) si imi zicea ca pentru ea sa fii doar cu un copil e ca si cum ar fii in vacanta in Hawaii

Fetelor bafta nebanuita in sesiune sa aveti!!!

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Mai fetelor nu stiu ce o fi in aer ca eu una m-am saturat de raceli. Cam cand a cam terminat Victor cu mucii a facut Ana o viroza nasoala cu tuse urata noaptea de am crezut ca ajung cu ea la spital ca nu mai reuse\m sa o opresc. Intre timp Ana si-a mai revenit dar de sambata Victor e iar plin de muci si tuseste nasol Of ca nu mai vine odata vara sa scapam de racelile astea ca zau m-am saturat.

Asa ca pe fondul asta de stres imi gasesc sa ma supar pe cine imi e la indemana. Azi a fost randul bunicii. Saracuta mi-e mila de ea ca e batrana si singura si n-are ce face toata ziua dar are asa o vedere sumbra asupra vietii de ma calca pe nervi. Incercam sa ii dau de mancare lui Victor care mi-a cam refuzat legumele azi si vine ea: "mananca? parca nu ii place. Asa-i ca nu mananca? Asa-i ca nu vrea sa manance?" de imi venea sa arunc cu lingurita dupa ea. Sau faze de genul "asa-i ca nu ii e bine, asa-i ca a patit ceva?" numai la rau se gandeste si mie nu imi place deloc.
faza e ca tine mult la Victor, stiu asta, si imi tot cere sa il las cu ea sa se joace dar asta mic e marait acum si de la raceala si chiar nu sta cu ea, mai ales ca ea nu poate sa il ridice, abia se tine ea pe picioare iar Victor vrea tot in fund sau in picioare. Si apoi ma cheama repede ca "ce rau e copilul asta, ca nu sta deloc" iar asta ma calca pe nervi. Nu are nimeni dreptul sa imi faca copilul "rau" ca eu mi-l cresc si daca eu nu ma plang nu vad ce drept ar avea ei.
gata, mam mai racorit, fug ca ma cheama piticul

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

narcisa ( am incercat sa-i dau lucrurri de prin casa dar le arunca)

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

am reusit s-o fac sa doarma pana la 6 dim!!!!!!!!!!
ii dau lapte 210 nan 2 + o masura de cereale!
(m-am uitat pe cutia de nan la cantitati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

DMA, pai asta e ideea, sa le arunce pe jos.uite ce zice aici

incepand cu un anumit moment, copilul tau va descoperi jocul favorit al celor mici - arunca obiectele pe jos.Il ridici, il dai si il arunca din nou. Atunci tu crezi ca nu il mai doreste si indepartezi obiectul, dar nu e asa.In ciuda unui aspect repetitiv acest joc e f important pt dezvoltare
- da-i obiecte care au densitate diferita si care fac diverse sunete cand cad.asta il ajuta sa isi dezvolte simtul auzului si miscarile

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

narci ai dreptate! Si David arunca jucariile sau obiectele,nici nu apuc sa fac un pas si deja sunt pe jos...au o placere deosebita sa le arunce...

dma

Abia acum am reusit sa-l adorm pe David, dar s-a trezit Alex

truli-luli multa sanatate la pici!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

RALUasa imi explic febra musculara de la omana cred ca ce ti-am dat, neneeeee, sa ma tii minte.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

alexa_teo, de ce nu le pui pe jos mai multe paturi si sa le lasi jos
eu cand am treaba si vreau sa il tin pe langa mine (si evident, nu are stare), pun 2 paturi si apoi jucarii si se joaca pe jos

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

narcisa dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mno deci cred ca nu e prima data cand facem una-alta prin casa,desi e sarbatoare.Daca apuc sa citesc pe forum,ma abtin,dar eu nu prea le am ca sunt reformata,casatorita la ortodocsi .La noi erau putine sarbatori,doar cele "de baza" cum s-ar zice,asa ca nu m-am obisnuit inca.Ziceti mai repede sa nu apuc sa fac
Anilansa
Narcisa si eu ii dau tot ce pind si mi se pare interesant,cutii de bomboane,de exemplu erau de la raffaello,in forma de clopotel,i-am bagat acolo ceva nasturi,fasole,si e incantata.E mare fan ambalaje de plastic,asa macar le mai reutilizam,ca oricum sunt daunatoare mediului

Alexa_teo,si Timi azi a facut un mini-buf,din carucior,desi eram langa ea.Eu nu o mai las deloc pe pat,decat cand sunt langa ea,in rest,pe jos,pe patura.

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput