Pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
o .... fierbinte

Of, of, mamici citesc si va inteleg in legatura cu somnul... cred ca fiecare a trecut prin asta... vad ca strunful meu a inceput cat de cat sa doarma... de explul asera a adormit la 12 si sa trezit la 5.20 a stat pina la 6.30 la gangureala si a adormit pina la 8.20.. deci, sper sa ramana macar asa cu acest program...
eu una sper sa se schimbe si la voi programul de somn.. si sa puteti sa va odihniti si voi un pic.

va doresc o zi buna

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Capri iubita, te inteleg perfect, am impresia ca noi doua suntem cele mai chinuite dintre toate cu fetitele noastre fara somnEu m-am odihnit ieri ca am dus-o la mama si am dormit la pranz si noaptea trecuta ca oamenii, asa ca azi mi se pare mai roz situatia si incerc sa te incurajez si pe tine! Ca oricum maine sigur iar strig ca nu mai pot! lasa, ca o sa treaca si perioada asta nasoala, la urma urmei jumate de an a trecut, cat poate sa mai dureze pana cand se stabilizeaza cu somnul? Eu sper ca nu mai mult de atat...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Vad ca va plangeti de nesomn, hmmm... mai da' ce-or avea oare??? Si noi dormim prost, totusi nu ca Ioana si Ilinca...imi pare rau fetelor! Noi ne trezim din 2 in doua ore acum, ca pana alaltaseara ne trezeam din ora in ora sau chiar mai des !
Si chestia asta o patesc si cateva fete cu care ma mai plimb, deci e chestie generalizata...

In alta ordine de idei, saptamana asta e maica-mea acasa, sper sa ne intelegem, ca de obicei la noi se lasa cu cearta...nu prea suntem compatibile. Noroc ca Miruna o place, si la maica-mea ii place sa stea cu ea.

Asa, in rest noi suntem bine, gingia de sus nu mai e chiar asa inflamata, dar dintisori inca nu...asteptam. Am papat ficatel, i-a placut (mare minune, ca eu n-as manca asa ceva ), eu ma si strambam cand ii bagam in gura .

MULTA BAFTA fetelor in sesiune!!! Spor la invatat si succes la examene!!

Fug sa-i fac papa la shmutzi (mai nou asa ii zic...imi place sa inventez expresii de-astea). O zi buna sa aveti!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna gagici!
Anna,Capri,imi pare rau ca suferiti.Am avut si eu cateva nopti de cosmar,am si racit,ma simt ca o cizma.
Fetele care au examene,multa bafta va doresc,si sora mea e in sesiune,la doua facultati,mai are 4 examene din 17.E epuizata,asa ca va inteleg

E dezastru in casa,dar nu am putere sa fac curat,am pus de o mancare,ca nu putem sa murim de foame,si am bagat o tura de haine la spalat,si atat pe azi.

Mada ma bucur ca te ocupi de listuta,e tare faina.Astept sa scrii despre fete si ce ai mai facut intre timp.

Dintisorii tot nu au iesit,deci tot numai 2 avem si maraielile continua.

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Multum' fetelor care mi-au urat bafta la examene!
Vio ma intrebai cum ma descurc? numai eu stiu cum si pama acum am luat doar note mari, mai incolo vedem noi, invat cand ea doarme sau cand e sotul acasa facem cu randul pt ca suntem amandoi la facultate! maine iar am examen si inca nu am invatat nimik astept sa-i dau masa si dupa aia sa o pun la somn si acum scriu cu ea in brate.
Va pup!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'neata

Tecky- super ca ati fost la Sinaia. V-ati mai incarcat si voi bateriile

Bujo- exact asa face si Mirunica- cand o pun langa mine in patut isi baga nasucul in bluza mea si ma ia de dupa gat. Mi-e draga de nu mai pot

Capri- sper ca noaptea a fost rezonabila.

Annababy- tot am vrut sa iti spun, dar am tot uitat- si eu i-am pus intr-o noapte Mirunicii bluza mea- i-am facut-o sul si i-am pus-o de-a lungul ei. Si sa stii ca nici macar nu a miscat-o- doar isi baga nasucul in ea din cand in cand. Dar de atunci nu i-am mai pus-o ca mi-e frica sa nu vrea sa adoarma apoi decat cu ea Ca si asa- cu mine, cu suzeta mi se pare suficient. O saptamana usoara iti doresc

Anaxena- cum se mai simte Maria?

Bafta multa fetelor cu sesiunea! Eu nu stiu cum rezistati

Asa, sa va spun ce am visat eu azi-noapte: ma plimbam linistita cu caruciorul prin oras, cand la un moment dat vad un tei mare. Si in tei ce se intampla? Era Mada care lucra de zor la listuta Mi-a zis ca doar acolo poate lucra la lista ca in rest nu se salveaza. Putin mai incolo, inca un tei, cu o scara din aia de zugrav sub el, de data asta cu Ruxi care se uita la Mada. Drept pentru care mi-am cautat si eu un tei, dar nu prea aveam cum sa urc in el (copilul intre timp disparuse pe undeva si nu mai aveam grija lui). Si m-am dus sa-i cer scara lui Ruxi. Dar voi credeti ca a vrut sa-mi dea scara? Neeeeee ...Dar i-am luat-o si zau ca dupa aia nu mai tin minte nimic (oare o fi de la loviturile pe care poate le-am primit in vis?)

Pupicei tuturor si o zi minunata

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

buna...

da ms pt lamuriri fetele dam pupici drept recompensa

raportam a 2 cazatura a teodorei..nu mai are stare si gata.alexa e mai linistita frate dar ea...o cauta de dimineata numai la merginea patutlui statea de ce o dadeam de acolo..numai acolo se ducea..am inlemnit cand am vazut-o pe jos..am fugit cu ea la medic..slava Domnului ca n-are nimic...doar s-a alovit putin la obrajor.dar mai mult ne-am speriat.eu am sa innebunesc frate la cate palpitatii imi provoaca fetele astea ale mele..

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

toata pepenimea!!!!!!!!!!!!

mai fetelor eu am o problema: ce jucarii sa ii iau eu micutei?ca s-a plictisit de zdranganele...
idei ceva??????????sarumana

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Dma eu i-am luat recent ceva jucarele mai noi,un fel de muzicuta cu multe butoane colorate si multe melodii,un fel de buburuza care are mai multe texturi,zdranganele si chitzaitoare incorporate,si mai are un burlan de la chicco,care se umfla si are in el bilute colorate.E indragostita de el.La noi astea sunt in voga momentan

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

kimmy un link ceva sa le vad si eu?sarumana de raspuns

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput