Pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Tecky tradatoareo, si n-ai dat un semn de viata?
Alexa_Teo cu sa stergem gemenele noastre? Relax
Capri pupici multi, daca simti cum clachezi, faceti si voi un weekend la munte ca Tecky si o aduci pe Ilincuta la mine si te duci sa-l caftesti bine pe sot cu bulgari ca sa te racoresti
Si Filip a fost agitat azi noapte dar nu ca Ilinca. Am fost la niste prieteni aseara. Dupa ce i-am facut baita pe la 8, la 9 am vrut sa plecam si se trezise. Am lasat-o pe mama sa-l adoarma la loc dar n-a adormit decat pe la 11.30. La 1.30 cand ne-am intors noi s-a trezit maraind si nu mai adormea decat in brate. Cum il puneam jos cum incepea sa planga. Tati s-a pus in pat si am intrat io la aparat. Si pana l-a urma l-am pus langa mine in pat unde a adormit aproape instantaneu. Apoi l-am pus in patut si a dormit dus pana la 7. Nu v-am zis ca mai nou, daca ma pun langa el ma ia de gat si adoarme imediat. Mor de dragu lui, dar mi-e teama sa nu devina dependent de asta. A incercat tati sa-l adoarma azi la pranz dar fara succes, pe el nu vrea sa-l ia de gat.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Mai fetelor chill, iar va ia cu crize, da de vreo doua zile tot apare ca iul-aug a scris ultimul mesaj pt ca inca lucrez la lista, ia timp sa stai sa scrii 100 si de mamici si pepenasi in lista, o sa fiti toate acolo da nu am sincer 5 ore legate sa stau sa scriu toata lista, doar sa stau o noapte numai pe forum, si forumul are perioade cand merge ca cizma, deci va rog frumos bare with me, ca nu am vreo bagheta magica sa fac puf si sa fie lista gata facuta, I wish.
Asa ca chill si zen ca o sa fiti pe lista, hai sa nu incepem iar cu toate porcariile de care tocmai am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Mah Mada si io care credeam ca ai lasat in lista numa' pe cine iti place

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Capri daca ai nevoie de ajutor sa stii ca sunt aici. Pentru orice

Mada din punctul meu de vedere ideal ar fi ca modificarea listei sa iti ocupe tie timp putin, caci in rest culorile si fontul nu marimea literelor pentru mine sunt tot una. Daca ai nevoie de ajutor striga si cu are pacere te ajut la modificarea listei.

Tecky sa va fie de bine plimbarea la munte. Si eu as merge saptamina viitoare daca imi iese masina de la reparat, caci cu masina mea de oras nu pot sa merg caci carutul ocupa tot portbagajul si as mai avea nevoie de putin spati, dar tot pentru lucrurile lui Sebi, ca de ale noastre nu mai iau ca am deja acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tecky, sa-ti fie de bine plimbarea !

Bujo, Pica, .

Am deja 2 incercari de culcare pe seara asta. La prima, dupa 15 min a plans. Acu am pus-o din nou, sper sa doarma...

Ma duc sa ma intind si eu si sper sa ma lase sa .

Dar inainte sa plec trebe sa va spun ca m-am mai amarat cu ceva in seara asta . Maica-mea mi-a zis (cand ma vaitam ca nu mai doarme noptile) ca asta e programul pe care i l-am facut eu . Cu greu m-am abtinut sa nu ma cert cu ea. Am intrebat-o cum adica i l-am facut eu, si a zis senina ca eu am invatat-o tot timpul cu tzatza in gura si ca un copil trebuie sa mai si planga. Dupa ce ca nu ma ajuta cu cine stie ce si nici nu am curajul si incredere sa o las pe fata cu ea si sa plec undeva fie si pentru cateva ore, pentru ca efectiv nu se descurca, nu e in stare, ea imi mai zice si asemenea lucruri incurajatoare... Macar o vorba buna putea sa-mi zica, ca sfaturi pertinente stiu ca nu avea cum sa-mi dea pentru ca nu le are cu subiectul .

Nah, ca iar plange .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mda, mandra e fresh . Deci, o luam de la capat...

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Capri cred ca Ilincuta simte si oboseala si tensiunea ta.

si hang on! si nu mai pune la suflet ce zice maman (desi stiu ca e oarecum imposibil)

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Capri, daca vrei pot sa vin eu la tine intr-o zi si sa stau cu puradimea (eu vin si cu fii-miu, cel putin), sa apuci si tu sa dormi la pranz cateva ore. Crede-ma ca stiu ce inseamna ca nu ai pe nimeni care sa te ajute.
Eu eram gravida cu David si tot singura eram acasa cu ea.
Soacra-mea sta in blocul alaturat
Eu o am pe maica-mea la care o mai pot lasa pe Yvo, dar si ea a acceptat greu sa o las pe fata la ea: "Nu e invatata sa doarma decat in patul ei, e invatata cu voi ... suparam copilul ... blabla". Mai venea sa ma ajute cu fata 1-2 zile/sapt, in ultimul trimiestru. Yvo a dormit la ea doar cu 2 sapt inainte sa nasc (se ingrosa gluma si nu vroiam ca sa ajung sa merg la maternitate cu fata de gat). Si s-a invatat Yvo a mea la bunici, cand ne ducem acolo ne face pa si sa plecam ... ca ea e de-a casei!

Deci, capri, daca vrei oferta mea e valabila, am antrenament stiu sa ma descurc cu 2, le fac si cate o mancare, o supa, ce vrei tu.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!
Hop si noi in clubul pepenasilor noctambuliDe doua zile nu mai vrea fata mea sa mai doarma, nici ziua nici noaptea.Ziua nici macar afara la aer nu mai doarme, atipeste asa cam vreo juma de ora , apoi se trezeste si sa-i urlete ca tre' sa ne intoarcem vrei nu vrei acasa.Seara, nu mai zic, sta juma de ora la tzitzi, papa, apoi molfaie la ele pina ii vine cheful de joaca si incepe sa ma muste.O iau apoi in brate la leganat, sta ce sta cumintica, isi suge manuta, apoi se hotaraste ca nu-i place nici acolo.O pun pe bratele mele asa, ca intr-un fotoliu si legan la ea si=i cant pina ragusesc.Incepe sa-si legene capul, adoarme, si cand cred si eu ca l-am apucat pe dumnezeu de-un picior, surpriza, face niste ochi maaari, si iar o luam de la capatDimineata s=a trezit plangand, pe la 7.30.Am luat-o in brate, am pus-o pe burta mea, am sucit=o in toate pozitiile si cu chiu cu vai a adormit la verticala cu capul pe umarul meu, am pus-o in patut si a dormit pina pe la 12.Am tot zis ca ii mai ies niste dinti, ma tot uit, dar nu se vede nimic.Sau om fi iar la vreun puseu?
CAPRIOARA,mamele noastre or fi surori? eu care ma laudam ca mama mea e super mama, a facut-o lata de cand a venit chipurile sa stea cu fata ca sa pot invata, mai tare ma incurca.Ii spun dimineata cand fata e treaza sa o lase sa stea singurica pina nu se plictiseste, ei nu, tocmai atunci se apuca sa se joace cu ea, si bineintele, s=a vazut bagata in seama, mai e fraiera sa mai stea singurica? si cum mama efectiv nu stie ce sa ii faca, incepe sa maraie, si s-a dus dracului invatatul meu.Si azi cand ma chinuiam de mama focului sa adorm fata, mi-a trantit-o si mie , ca eu am invatat-o cu narav,ca de ce n-o las sa adoarma singurica.Hai ca m-am racorit!
TEKY, sa-ti fie de bine plimbarea la munte,
TURTURICA, felicitari pentru micuta crestina
ANKUTA, wow, 13 examene?Pai cand mai reusesti mama sa si inveti, ca eu is varza numai de la 7!Multa bafta!
La mine urmeaza o saptamana de cosmar, am examene pe 3,5 7 si 10, si daca Alexandra o sa fie tot asa de agitata nu stiu pe unde scot camasa.

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

vio bafta multa la examene! cat despre mama, mai bine le lasi pe amandoua si te duci la biblioteca, ce crezi, merge?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput