Pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
ooka spune:
Alexa_teo toata luna august nu mai e
se lucreaza la listuta, de aceea tot apare ca ultimul mesaj dat de iul_aug si asta de doua zile![]()
asa ca stai calma, mai dureaza si ne baga la loc!
mami de Sofi
Serenity90 spune:
Alexa_teo Eu sincer nu te stiu, probabil k dupa ce am venit eu aici tu nu ai mai scris, dar nu e nici o regula in listutza, toata lumea e binevenita, sunt mai multe fete care nu au mai scris demult si nu lea sters nimeni...daca te mai uiti odata ai sa vezi k bebei care sau nascut in luna august lipsesc toti..probabil k cine face listuta ia mancat...asa k nu te supara...noi intelegem..mai ales k ai gemene 
Bafta!
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
iriss27 spune:
ia sa vedeti aici experienta de parinti ... asta pt cele care ne plangem ca nu dorm copiii toata noaptea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
alexa_teo spune:

multumesc pt lamurire,tampa de mine repede pune buza:)))
dar cert e ca nu prea am timp...deschid pc in ideea de a mai intra si eu,dar de intrat intra fetele mele si pt mine.
asa ca iertare daca v-am suparat.

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
alexa_teo spune:
gata am sezut prea mult la voi..merg la scandalagiocele mele ca tipa ca din gura de sarpe ca nu e mamy langa ele sa se joaca ca altfel parca n-are nici un farmec jucariile...doamne nu mai stiu ce sa le mai fac sa stea si ele singure ca doar de asta am facut 2:))))
glumesc..pupici pt toata lumea si multa sanatate.
sper sa reusesc si eu sa intru mai des.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
Caprioara spune:
Helau,
Iaca ziceam zilele trecute ca am avut nopti grele. Nu cred ca vreti sa stiti cum fuse asta
. Ma intreb daca se poate mai rau!? Si nasol e ca se poate, in sensul sa faca febra sau altele de genul asta... Zic asta pentru ca ieri am constatat ca este si un pic racita, fornaie, are putini mucisori, dar nu cat sa fie nevoie sa o aspir deocamdata. Dar totusi pare ca au incurcat-o la dormit.
A adormit abia la 3:30 dimineatza, cu trezit la: 4:30, 5:20, 6:30, 7:15 (aici am cedat nervos si am luat-o cu mine in pat
), 8:45, 10:00, si la 12:00 am renuntzat si am trecut la papat fructele. Iar cat dormea era agitata si se tot foia si maraia, iar eu eram cu urechea ciulita
.
NU MAI POOOOT!
A dormit la pranz vreo 2 ore jumatate, dar eu am avut treaba, am gatit, deci ioc odihna
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Ralu79 spune:
Seara buna
Mada- you're back! Ma bucur tare tare mult!

Carmenela- va tin pumnii si ma voi ruga si eu pt. viitoarea regina
Capri- te imbratisez cu drag si te inteleg- si eu am avut aproape 3 saptamani similare cu ce povestesti tu.
Hai mai rezista un pic ca sigur isi revine Ilincuta

Alexa_teo- uite un
sa treaca supararea.
Tecky- ce fain ca ati fost la munte
Unde ati mers?
La noi azi am avut recordul absolut de mancat legume- 140g

Pupicei tuturor si o seara linistita si somn usor mai ales Ilincutei
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
Caprioara spune:
Ralu, multumim si
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Tecky spune:
Ralu am fost in Sinaia dar ne-am plimbat prin Azuga si Brasov.Am fost si pe partie,ne-am dat cu sania.![]()
Caprioara nu stiu cum de mai rezisti.Multa putere iti doresc.