Pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Neatza! ???? avem destula, cine doreste?_ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! |
flo mersi de cafea
noi aseara am dormit un pic mai putin.... cred ca se trege de la salteluta
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
AnnaBaby spune:
Neata fetele. Azi sunt libera, am dus-o pe Ioana la soacra-mea, in sfarsit ma odihnesc si eu putin...abioa astept sa ma bag in cada si sa ma relaxez, sa-mi fac o masca, sa ma "imbalsamez" cu uleiuri si creme, mmmmmmmm, rasfat total!!!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
tiberica spune:
Neata fetelor,
Vreau sa multumesc si eu fetelor care mi au urat La Multi Ani pe 30 si scuze pt intarziere: Anaco, Mcoca, Violeta29, Didi,Caprioara, Maitreyi, Dia, Madina, Narcisa, Truli, Dr Anca, Flo, Kamelya, Diarux, Bobitamica, Carmenela,Monalac, Rontzy si daca am sarit pe cineva scuze
.
Carmenela o sa ma fiu cu gandul pe data de 9 la Regina ! 
Noi avem 4 dintisori, adik 2 jos si acum ne au dat alti 2 sus si nu dormim delok. Nu mancam mancarea pasata ( de ex carnea o maruncesc putin cu cutitul...) nu cu lingurita de plastic, nu ne plac combinatiile , nu mancare cumparata acceptam cumparat doar branzica cu caise iar branzica eu iau marca natur. Ne plac merele , mango, ananasul , nu ne plac bananele. Azi avem in meniu urzici.Nu ne plac cerealele cu gust de fructe.Cam atat despre Kari.
Va pup si va doresc o zi linistita si placuta,
turturica spune:
Fetelor, am revenit si noi in elvetia. N-am citit din urma, asa ca nu stiu ce s-a mai intimplat. Sper ca sinteti bine toate.
Imi pare rau ca nu ne-am mai intilnit, eu am ramas cu impresia ca nu mai vreti sa ne intilnim dupa cearta de pe vremuri, iar soacra-mea n-are net, asa ca n-am mai fost la curent cu ce se-ntimpla. Mi-e ciuda ca n-am lasat un numar de telefon sa ma sunati in caz ca va hotariti sa ne vedem, sun avea numarul de la soacra-mea, dar cum ea n-a mai intrat ...
Pe mallul de la liberty l-am vizitat, cu sau fara mara, ma gindeam ca poate dau pe-acolo de tecky sau flo, imi amintesc ca ele stau prin zona ![]()
Botezul a iesit foarte bine, Mara a plins o tzira cind a bagat-o preotul in apa, in rest a fost cumintica, a dat din picioruse si s-a distrat in brate la nasa. La restaurant a dormit lemn vreo 2 ore cu toata galagia din dotare. Am fost norocosi si de vreme buna, ca pe urma stiti si voi ce vreme mizerabila a inceput.
Facuram si pasaportul fetei, asta dupa ce-am alergat vreo doua zile la traduceri, legalizari si poze, dar macar treaba asta o rezolvaram.
Ne-am intilnit cu o tona de neamuri, Mara a fost mai agitata la inceput cu atita lume in jurul ei, dar s-a adaptat repede. Asa ca mai venim. Sper sa venim la vara pentru o perioada mai lunga, ca sa nu mai fim asa pe fuga cum am fost acuma.
In rest sintem tot pe tzitzi, dar incep sa ma documentez cu diversificarea si cred ca pe uichendul urmator facem si noi prima incercare timida. Incep cu morcov, nu?
Cam atit de la noi, mai revin zilele astea dupa ce despachetez si ne revenim ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
Serenity90 spune:
Cam salbuta miscarea pe aici fetele..banuiesc ca va odihniti si voi 
Turtu Ma bucur ca totul a mers bine la botez si imi pare rau k nu me-am mai intalnit, mi-ar fii placut sa te cunosc 
Am si eu o chestie...si va rog din suflet sa-mi dati un raspuns..sau un sfat...
De dimineata, pe la 4 Radu a inceput sa se trezeasca din 5 in 5 min...tresarind de mama focului...i-am bagat tatzyca in gurita si am reusit sa-l fac sa stea linistit pena pe la 7, dar cum scapa tatzyca plangea rau de tot..apoi la 7 cand m-am ridicat moarta de somn (noaptea anterioara fiind la fel de agitat)am vazut k avea febra..si i-am bagat un supozitor...avea 39 cu 5..si l-am adormit vro 30 de min si cand sa trezit nu mai avea febra...si nu stiu cum sa-mi explic ce s-a intamplat...poate voi stiti..sau macar daca ati patit ceva asemanator..ce ati facut?
Sa ma duc cu el la doctor maine?
Dinitisorii (2 de jos) i-au iesit cam de 1 saptamana...e posibil sa aibe reactii mai intarziate?
Sau il paste vre-o raceala?
Va pup si va rog incercati sami raspundeti si mie..sunt oarecum speriata 
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
madina71 spune:
Serenity, eu zic sa te duci la dr pt ca 39 cu 5 e febra destul de mare... De la dinti eu zic ca e exclus sa faca asa temperatura... Pana maine urmareste-l si scade-i febra in permanenta...
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
ooka spune:
salut
Serenity asa am patit si eu cu purci. Numa' ca ea a avut 39.2. Dr l-am chemat sa o vada, s-a uitat in git, la urechi si a ascultat-o sa vada cum respira. Mi-a dat sa ii dau nurofen si panadol, alternativ, la patru ore. Mi-a spus ca de regula daca e virus incubeaza 48 de ore, dupa cae ar trebui sa aiba mucozitati, sa tuseasca sau stiu io ce. Tratamentul l-am facut, febra nu a mai avut din a doua zi. Mucozitati nu i-au aparut, tuse nu. Dr a mai suspectat infectie urinara dar la asta febra ar fi persistat cu tot nurofenul si panadolul. Asa ca am lasat cupilul in pace, urmand sa observ eu ce se mai intimpla. Dintzucul a aparut dupa doua saptamani drept care nu cred ca e de la el febra.
Dr ne-a mai spus ca in primele 48 de ore oricum nu ii da altceva, adica daca ii mai crestea febra mi-a recomandat impachetari cu scutec ud, etc.
Sanatate la pitic si numa' bine
mami de Sofi
Tecky spune:
Salutare!
Am venit si eu de la munte,mi-a fost foarte dor de Raluca care s-a bucurat enorm cand ne-a vazut pe mine si pe tati.
Simt cum mi-am incarcat bateriile.![]()
Diarux iti dau pm.
Mada bine ai revenit.
Imi place noua lista.Ce fac fetele?
Anna relaxare placuta!
turturica ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit.Noi toate fetele am asteptat un semn de la tine.Vroiau sa vina multe fete la intalnire.
Ma bucur ca a iesit frumos botezul,asteptam poze.
Serenity sa-l urmaresti pe Raducu sa nu mai faca febra si daca mai sare de 39 sa fugi cu el la dr.
Va pup
Serenity90 spune:
Madina, Ooka, Tecky Mersi mult de raspunsuri...acum vad k iar l-a luat febra..dar are numai 38 cu 4 ...i-am mai bagat un supozitor... oricum ma duc maine cu el la doctora k mii se pare prea ciudata febra asta asa din senin..intradevar nasucul il are infundat...horcaie..dar asa a fost toata iarna iar doctora ne-a spus k ar putea fii polipi mai mult k sigur..
Va multumesc inca odata 
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
alexa_teo spune:
buna am vazut ca ne-ati sters de pe lista voastra.
hm.ne cerem scuze daca nu ne incadram in regulile voastre,dar fetele mele ma tin ocupata toata ziua,nu am timp nici de mine.
asta e,va doresc bebe sanatosi si ...nu mai zic nimic.

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

???? avem destula, cine doreste?