Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babymom eu cred ca daca inca iti mai doarme infasat si doarme mai bine (caci cu siguranta de asta doarme mai bine) sa il lasi in pace. El iti va cere singur cand sa il lasi desfacut. Asa sunt unii copii, vor sa fie impachetati ,se simt mai in siguranta. Si soricelul a dormit asa pana acum 2 saptamani. Deci tot pana la 4 luni. Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi ca prefera sa doarma sarmaluta, stiu bebei care au vrut asa si pana la 7 luni cand dormeau. Si nu stiu daca neaparat faptul ca ziua sunt desfacuti ii ajuta. La noi cel putin nu asta a fost motivul pentru care a vrut acum liber. El dormea ziua liber de la 2 luni, dar seara nu era chip sa stea asa. Difera de la bebe la bebe.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada petrecere frumoasa maine !!!!!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

babytza, Ada, Luminita multumesc pt. parerile voastre.
Tie Ada iti doresc distractie placuta si sa iasa petrecerea cat mai bine! Dumnezeu sa-l binecuvateze pe Radu ( si pe Teo )!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara si de la noi!
imi fac curaj sa scriu, aveam o superstitie, daca spun nu se mai intampla
eu nu stiu ce am facut (am fost agitata rau pe timpul sarcinii), dar mi-a dat DD un copil multumit si supercumite, nu ai sa vezi ca se maraie/mataie/bataie, ne jucam, cantam (o sa-l ia pe Banica jr, ascultati la mine), iar cand oboseste, isi baga degetul in gura si se culca oriunde ar fi: bouncer, canapea, patut. Rade tot timpul si la oricine, il amuza si servetelul cu care-l sterg pe la gurita, vorbeste cu noi, cu jucariile, daaaar masa-i masa, somnul somn.
Incerc sa-l dezvat de degetel, dar este perseverent, i-l scot din gura, nu se supara, ba chiar ma pacaleste si adoarme, ma duc peste 5 minute sa vad ce face, bineinteles ca-i cu el in gura. Si tot asa, iar noaptea nu rezist nici eu, nici tati, asa ca se delecteaza cu el

Noi nu incetam sa ne minunam de el, ne strigam si ne aratam ce mai face minunea, ii cant mereu (ii place la nebunie) azi aranjam hainele in dulap si cantam cat ma tine gura:" A trecut de atunci un an, pampamparampam/S-a 'nsurat bietul motan, pampaparampam/ Si acum cauta-n gunoi, hrana ptr opt pisoi!" Tati zice: ori iei o pauza, ori schimbi repertoriul, ca deja ma simt "bietul motan"

Am plecat la baie, l-am trezit, ca dormea de la 15,45 si apoi ne bagam la un film!
pupam boboceii si mamicile!

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Luminita

Paula_Laura tine-ma la curent cu frisonul. Poate tu ajungi mai devreme la pediatru. Eu nu am reusit sa-l asociez cu nimic si oricum ieri a fost prima data cand a facut asa.... astazi s-a repetat si ... zici ca-i e frig!!!

Voi la ce va referiti cand ziceti infasati? la propriu... cu scutec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

preety si a mea face asa cateodata, intinde mainile si picioarele si tremura cu o mutra suparata, dar la ea sunt nervi, pur si simplu se enerveaza de la ceva (de obicei ca nu ii aduc mancarea suficient de repede) si in loc sa planga, tremura. Nu stiu daca si la tine circumstantele sunt aceleasi.

In alta ordine de idei, am vazut ca s-a tot discutat de schimbatul scutecului fara pericolul de a inunda patul: mai fetelor dar voi nu folositi paturicile absorbante de la seni sau de la bella? Ca eu le folosesc de la inceput si niciodata nu mi-a udat nimic, nici pat, nici paturica. Iar daca face pipi pe ea, eu o usuc si o refolosesc pana e prea murdara s-o mai pot refolosi. Uneori o mai si tai in jumate ca sa imi ajunga mai mult.

Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babymom am vazut ca ai scris ca nan2 e mai ok ca are bifidusi.M-am uitat pe cutie si scrie si pe nan1 ca are bifidusi.Si andrei e tare constipat de cand s-a nascut si nu prea merge nici un remediu.Iar cu schimbatul laptelui ai dreptate si noua 3 dr ne-au spus ca nu e cazul sa schimbi decat in caz de intoleranta, nu ia in greutate , nu il mai bea bebe.Vroiam sa te mai intreb la formula 2 se trece la 6 luni sau din luna a 6-a?
Giulianna am vazut ca tu ai scris ca ii dai lui Edi mar cu biscuite.Ce biscuiti folosesti, cu gluten sau fara?
Ada merci de informatia cu somnu ma bucur ca nu suntem singurii dar tocmai asta ma sperie si pe mine ca nu voi reusi sa il fac sa doarma mai devreme nici la 2 ani
Si acum probabil o intrebare tampita: cele care dati cereale la bebei in lapte ajutati-ma si pe mine cum le preparati???De exemplu daca puneti 180 ml apa ar tebui sa puneti 6 masuri lapte.Cum faceti, puneti 6 masuri lapte si in plus masuri de cereale sau puneti 6 masuri in total lapte+cereale.Sper ca ati inteles intrebarea mea si puteti sa ma lamuriti.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Felicic si tu cu motanu? Creeaza dependenta cantecelul ala.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata!

Laureta condoleante familiei!

Angelynna82 ai ajuns in carrefour? Noi am fost in Orhideea si ne-am intalnit cu Joy! De fapt ea m-a vazut pe mine ca eu cu vazutul stau cam prost. Eu eram cu Anda in marsupiu. A fost asa de neasteptat si de placut! Imi pare rau ca nu am stat mai mult de vorba.

Preety sper ca e mai cuminte printesa. Si eu am citit Sorin si Sorina.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Dya ii dau biscuiti fara gluten, din Metro i-am luat, HERO BABY. Si ca intrebai de cereale, cum le preparam, ii fac lui Edi laptele normal adica 150ml apa + 5 masuri de lapte + 2 masuri de cereale, mai mult nu-i dau.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput