Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
luminita2008 spune:
despre Prevenar, mai gasiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110348 - ca tot discutati
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
babymom75 spune:
Ada profit cate "vad" prin zona, ca demult tot vroiam sa te intreb: cum l-ai dezvatat pe Radu de infasat, treptat sau brusc pur si simplu nu l-ai mai infasat, ca noi avem maine-poimaine 4 luni si ma gandesc ca nu l-oi tot infasa pana la prima aniversare. Nu mai stiu ce zice dr. Karp in cartea lui ( am vazut ca si pe tine te inspira )ca am citit-o acum mai bine de 1 an, cand inca nici nu eram gravi, iar acum e imprumutata.
Multam
!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
iepurila spune:
Laureta, condoleante 
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
luminita2008 spune:
Babymom, ai mei singuri s-au cerut... 'desfasati'... scuze ca ma bag asa, dar ma manca degetele la ora asta
.
Adica de pe la 2 luni si ceva ii cam tineam ziua desfasati, ca tot eram langa ei mereu si ii adormeam rapid daca se trezeau/speriau... iar pe la 3 luni, au inceput deodata sa bazaie noaptea, din senin, nu stiam de ce... pana cand m-am prins si i-am desfacut si sa vezi ce linistiti au dormit de atunci! Dar cred ca a contat si faptul ca ziua ii tineam desfasati...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Ankussa spune:
Babymom sarumana pt raspuns, nu stiam evident nimic despre vaccinul asta. Multumesc mult, cred ca o sa renunt deocamdata la ideea de a i-l face. Nu ne intoarcem in Romania desi am auzit ca UK o sa fie cel mai serios afectata de criza. In cazul in care venim in vacanta m-ai lamurit cum se ia si nu-mi fac probleme, mai incolo cand o fie mai marisor studiem probelma si vedem. BTW sa stii ca apreciez orice parere data cu privire la intrebarile mele ce-i drept aproape intodeauna aberante si de mamica incepatoare si mai cu seama apreciez faptul ca cineva isi ia din timpul sau sa -mi raspunda asa ca
.
Luminita te inteleg perfect, casa mea arata ca dupa razboi cam in fiecare zi.
Fetele ma duc sa-mi culc una bucata fiu urlator, maraitor si rasucitor pe deasupra, va pup si sa aveti un weekend super.
babymom75 spune:
lumi ziua nici eu nu il tin infasat, cu exceptia timpului cand doarme. Am incercat sa-l si culc ziua asa desfacut, dar nu dormea decat 30 min.,iar cand am revenit la forma "sarmaluta" a dormit din nou mai mult, cate 2 ore adica. Coincidenta sau nu, nu stiu ca nu am mai avut nervi sa experimentez.
Bebe pare multumit asa infasat, nu da semne ca i-ar displace, dar mie mi se pare ca se supraincalzeste desi pe sub paturica care f. subtire nu are decat o pijamaluta din bumbacel subtire, din aceea cu maini si picioare
, fara body.
Poate ar trebui sa-l las in pace inca?
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 lumi ziua nici eu nu il tin infasat, cu exceptia timpului cand doarme. Am incercat sa-l si culc ziua asa desfacut, dar nu dormea decat 30 min.,iar cand am revenit la forma "sarmaluta" a dormit din nou mai mult, cate 2 ore adica. Coincidenta sau nu, nu stiu ca nu am mai avut nervi sa experimentez. Bebe pare multumit asa infasat, nu da semne ca i-ar displace, dar mie mi se pare ca se supraincalzeste desi pe sub paturica care f. subtire nu are decat o pijamaluta din bumbacel subtire, din aceea cu maini si picioare Poate ar trebui sa-l las in pace inca? Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
nu-i coincidenta, sigur de aia doarme mai bine si ziua, ca e infasat.... nu cred ca e mare bai daca il mai lasi inca... sunt sigura ca el o sa decida cand nu mai vrea asa...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Ada, bafta cu botezul maine!
Eu fug, nush daca mai intru azi, depinde de huni... pupice! 
Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
Paula-Laura spune:
funga inrtre iesiri dau si eu neste raspunsuri ![]()
Lauretta condoleante !
Monica sigur or sa stea toti medicii cu ochii pe tine sa fii ok, ceea ce e spre binele tau la urma urmei! Am o prietena care a pierdut sarcina prin luna 5 si i-a facut doctorei reclamatie la colegiul medicilor. Cand a ramas insarcinata a gasit cu greu un doctor care sa ii urmareasca cazul si ii raspundea la telefon si la 1 noaptea ![]()
Preety al meu se "scutura" ca un frisoon, asa, cand face pipi. Chiar mi-am notat sa o intreb pe doctora daca e vreo problema sau asa se manifesta el ![]()
Eva cu aceeasi stare m-am trezit si eu marti dimineata. Joi mi-au venit rusii
(ca sa folosesc expresia celebra deja). Dar din cauza de Cerazette nu au venit toti odata, trimit asa cate un reprezentant-doi din cand in cand
(adica imi ajunge un everyday)
pup pe toate si am plecat in alta plimbare 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Ada profit cate "vad" prin zona, ca demult tot vroiam sa te intreb: cum l-ai dezvatat pe Radu de infasat, treptat sau brusc pur si simplu nu l-ai mai infasat, Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Babymom, eu l-am infasat pe Radu doar ocazional, cand era prea agitat si nu-l puteam calma altfel. Cum la noi in casa e foarte cald, imediat ce adormea sau se calma, il desfaceam, sa nu se supraincalzeasca. Practic am folosit metoda doar pentru linistire.
Acum doarme ca o placinta pe spate, cu picioarele cracanate si mainile aruncate care incotro. Ocupa spatiu de doua ori cat dimensiunile lui
Ma gandesc ca pentru cei care s-au obisnuit asa, se poate intampla ori nu mai vrea copilul sa stea impachetat si in loc sa se linisteasca, mai rau face cand se simte restrictionat (cred ca Babytza a patit asa cu soricelul) ori incepi sa il desfaci tu in somn si vezi cum merge... treptat-treptat
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!