Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari!!! Am intrat special sa vad ce si cum e cu Moni: draga mea felicitari din suflet!!!! Sa-ti dea D-zeu copilasulul care ti-l doresti si tot binele din lume!!!! Asa de mult ma bucur ca mi-au dat lacrimile....este asa de frumos ce ti se intampla!!!! sa ne tii la curent!!!

Pupici tuturor si un week-end minunat!!!!

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa

Eva draga mea, mersic ca m-ai luminat, acu` sincer de cate ori va auzeam vorbind despre vaccinuri (sau vaccine, te-ai uitat in DEX? treceam la postul urmator. Acum ca sa te surprind, aici nu se face vaccin contra Hepatitei B in maternitate si nici dupa.In cazuri exceptionale se face doar daca mama a contractat virusul in timpul cat era insarcinata. Ma gandesc serios sa ma duc la GP (alias medicul de familie daca vreodata vedeti ca vb in pasareasca)si sa-l strang cu usa sa ma lase sa i-l fac.

Cat despre controlul fontanelei noi am avut un singur control la 6 saptamani si de atunci nema, la vaccin ma intreaba assistenta daca e ok si daca am sesizat probleme de sanatate la el si pot sa te asigur ca nu i-a pus mana pe caputz ever.

Si btw Eva tu vrei sa ma deprimi de tot cu kilogramele alea date jos? Ia matalutza niste Maltesers de la mine (ca am rontzait una asa de dimineata de pofta numai...) si nu mai zice ca io tot cu 7 kg in plus sar la apel

Ankussa

Vin si eu cu o precizare in legatura cu vaccinul antihepatita B - la voi nu se face, iar la noi e obligatoriu pt. ca Romania e considerata zona endemica pt. hepatita B ( ca toate tarile in curs de dezvoltare sau subdezv. ); eu zic sa nu insisti sa il faci mai ales ca transimiterea virsusului HVB se face excusiv pe cale sangvina si sexuala, deci un copil atat de mic nu are de unde sa-l ia. Protectia oferita de vaccin e doar de 5 ani. Daca te hotarasti sa te intorci in tara unde riscurile de a contacta virusul sunt mai mari, poti sa-l faci oricand, adica cand copilul e mai mare, chiar la adolescenta. E doar o parere...

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Scuzati cacofonia

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari Monica!!!!!!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

sper sa nu te superi ...dar ai mare grija la caderile bruste de greutate ...exista riscul sa se subtieze lapticul foarte tare si bebe sa nu se mai sature ...sau mai rau sa refuze sinul ..
stiu ca suna destul de alarmant dar eu iti spun din experienta ..pe cind facea Stefan 6 luni jumate si eram in plina diversificare ...am inceput sa tin o dieta cu multe legume si fructe ...si cu toate ca luam si spirulina ...lapticul era din ce in ce mai subtire ..nu imediat dar dupa 1-2 saptamini ...devenea din ce in ce mai apos..Stefan se satura din ce in ce mai greu ..ajungind pina la urma sa renunte la sin ..pur si simplu tragea putin de el ..si apoi il dadea afara ..
eu am slabit 10 kilograme intr-o luna ...dar eram cit pe ce sa imi intarc baiatul ..ulterior am mai suplimentat alimentatia putin ..si am mai lungit-o cu alaptatul 1 luna si ceva ..dar doar seara si dimineata ..mai mult pentru protectie ..decit hrana

asa ca mare grija ...si inca o data sper sa nu te superi

fetelor, de ce am eu reputatia asta de bibelou de portelan care se sparge imediat ce zice careva ceva
Ziceti-mi si mie cu incredre ce aveti sa imi ziceti, si eu zic la fel, sunt directa, nu ma luati cu bate saua sa priceapa iapa, cu "nu te supara", etc
NU MA SUPAR PE VOI!!!!!
Mie mi s-a parut ca voi va suparati uneori pt ce zic eu si imi reprosati dar eu pe voi NU MA SUPAR, DRAGELOR asa ca go ahead!!!
eu discuut cu orele cu prietenii mei, in contradictoriu, ne contram, ridicam vocea, asa ne place, dar nu ne suparam ever, e o chestiune de temperament la mine sa vorbesc aprins

Mami de Stefan, deocamdata e ok cu lapticul, oricum mai am de dat jos 5 kg si voi face o pauza pt ca sotzul meu zice ca ma topesc prea mult si nu vrea sa devin ca acum un an cand "nu aveam nici oase"(zice el). Hm, de ce nu mi-o fi zis pana acum asta? Acum imi zice ca eram prea slaba si ar vrea ca de data asta sa mai pastrez 3-4 kg ca sa am si eu macar putina carnita pe mine.
Asa ca mai am target 5kg si ma opresc!
Problema cu organismul meu e ca daca mananc normal stagneaza, daca incep sa scot dulciuri, paine si grasimi incepe o sarabanda a slabirii si e de neoprit. Deci cam peste o luna cand face Noah 6 luni ma opresc cu slabitul asta, ating targetul, si sper sa pot sa il alaptez si dupa 6 luni incolo

Noroc ca fi-miu doarme dimineata pana la 10 sau chiar mai mult ca daca se trezea si devreme cred ca deveneam o fantoma pana acum

Iar tu esti o scumpa ca imi dai o parere, de aceea scriu pe forum sa primesc pareri si sa impart cu voi una alta

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Iau si eu cafea, sar'na!

Sunt un pic obo si ma gandesc la ce ma asteapta, ca azi tati e plecat all day long... dar cu pisihicul stau bine, azi m-au sarit hunii de la criza de dimineata... sper sa ii tina DD tot asa! In rest, raportam seara mai putin agitata, urlat mai putin ca de obicei, noapte agitata, cu treziri dese si tati zombie... si dimineata galagioasa, cu chiuieli si strigaturi. Deci, toate bune. Ne tot luptam cu Rotarixul, febra oscileaza, mai si varsam, dar kk a ajuns la normal, ca si.. 'look'.

Monica, ma bucur din suflet pentru tine! Sa fiti sanatosi, puternici, optimisti si vei vedea ca totul va fi bine!!! Abia astept sa creasca samburelul din burtica si sa faca 'oa-oa'!!

Ada, aseara am picat pe la 00.00, dar m-a prins un film, naspa de altfel, dar n-am rezistat, neuronul meu vroia niste pixeli, ca n-a mai vazut demult...... nu te mai stresa cu botezul sau cu outfit-ul... imbraca ceva in care sa te simti in largul tau si mai lasa 'buta' in pace. Si eu am ramas cu ditamai 'boiler-ul'....

CD, multam de poezie, f true. Nikolici si CD, multe sarcini sunt la inceput gemelare, dar unul dintre embrioni se absoarbe de timpuriu, inainte chiar ca mama sa afle de sarcina, inainte de orice eco.... nu e din vina mamei, cu siguranta... stiu, ca m-am documentat mult cand am aflat ca voi avea gemeni...

Nocom, Babytza, ma sa fie totul bine cu mamicile vostre.

Laureta, sincere condoleante!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

buna dimineata, si mai luati o ca sa rezistati pana tarziu

Ieri am luat Supradin pastile efervescente (forte) si nu mi-am folosit prea tare neuronul... am luat una pe la 9 seara. Nu-i de mirare ca la ora 4am eram tot pe net si ma uitam la Bleach... si nu-mi era deloc somn. M-am culcat doar asa... ca era ora prea dementa...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Bitza, merci mult de articol! F interesant!

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Ada, . Eu nu stiu cum rezisti mai fata, fara somn... adica nici eu nu-s prea breaza, ziua nu dorm deloc, dar noaptea... le cam trag... altfel pic.

Preety, colicii se pot intoarce, afurisitii!! Eu zic sa continui cu ceiut, daca ai vazut ca s-a calmat. Si poti incerca si alte metode de calmare a colicilor: scutecel cald pe burtica, aer cald pe burtica, de la uscatorul de par, masaj... poate se linisteste si doarme bine. scumpetea mult!

Ankussa, multam de aprecieri! Sa stii ca uneori imi vine sa-mi iau lumea in cap, asta am tot simtit in ultimile zile, mai ales cand, intr-un final apoteotic reuseam sa fac liniste seara, dadeam de vasele si de biberoanele din bucatarie, de dezastrul din baie (jucarii, prosoape, cadita...) sau de rufele uitate in masina de spalat care se terminase undeva la mijlocul zilei.... Si, vorba poeziei trimisa de CD, tati imi spune: 'dar ce draga, de ce nu te bagi in pat???'... ma amagesc cu gandul ca primii 18 ani sunt mai grei, apoi e mai bine

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ei, pai de obicei ma culc pe la 1am, dupa ce ma asigur ca in poezie ca usa e incuiata, baietii dorm, am biberoane pt a doua zi si nu am uitat (iar) sa bag mancarea in frigider...
Radu vad ca trage cu somnul pana pe la 8 jumatate, lately... asa ca dorm si eu pana la ora aceea (deci, de la 1 la 8 sunt sapte ore de somn, numai bine...), si in unele zile mai dorm si dupa ce vine socrul la Teo si pana mananca Radu a doua masa, la 12-12.30. Asta e chiar nesimtire, as zice... dar nu imi permit prea des. Sunt si zile cand ma culc la 2-3 dar recuperez pana la 12...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput