Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetele...am gasit in Carrefour Feeria ieri Pampers nr 4 cu elastice la 70 de buc si la 132buc. La cele de 132buc scria pe cutie iar la cele cu 70 buc m-am uitat dupa norisori.
Am luat si facem azi testul de kk sa vedem daca il tine.. Pana acum foloseam Huggies si erau f ok...vedem si cu Pampers ca sunt mai ieftini cu 10 lei la 70 buc.

Sanatate!

Citesc si revin.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Dupa o zi de cosmar, raportam o noapte linistita si un inceput de zi promitator.
babytza . Si anoi este cam la fel. Mama - cancer de col uterin, operatie, chimioterapie..... De cand i-am facut Rotarixul Dariei nu s-a ivit ocazia sa o schimbe de pampers cand a venit in vizita, DAR nepotelul meu, baietelul fratelui care are 1 an si jumatate a luat saptamana trecuta virusul si fost fff rau, internat in spital, perfuzii....iar mama a stat cateva zile cu el acasa...CE I SE POATE INTAMPLA???Ca nu prea am inteles... ce sa-i faci sunt cam zombi !!

Mersi mult

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Aaaaa si mamica baietelului, adica cumnata-mea e gravi!! Ei i se poate intampla ceva? Stie careva???

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!!!
Sabinel multumim pt cafea.
Laureta condoleante!
Felicitari Monica!!! Abia asteptam vestea asta mare! Nu-ti fa griji cu radiografia la plamani....eu am facut cu o saptamana inainte de a ramane gravida si no problem
Andy.p Lucas e vorbaret tare...acum zice "tata" de 100 de ori pe zi, inclusiv noaptea;acum doarme de jumatate de ora. De o saptamana nu l-am mai scos afara din cauza vremii urate!
O zi buna!!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Sabinel multam pentru cafea

Nocom din ce am inteles eu, poate lua virusul si pentru ca organismul lor este mai slabit, cu sistemul imunitar cam la pamant dupa chimioterapie, pot face o indigestie foarte puternica . Gen enterocolita, dar nasoala. Ideea este , daca nu se pot feri de kk in zilele alea sa se spele foarte bine pe maini si pampersul sa zboare direct la gunoiul de afara, sa nu ramana in punguta in casa. E mai safe asa.
Cred ca e valabil si pentru copilasi acelasi lucru.
Iar pentru viitoarea mamica iti dai seama ce ar insemna stari de voma si spasme la burtica. sa stea departe pe cat posibil pentru a evita infestarea cu virusul asta... La ea nu stiu care ar fi urmarile, intrebati un medic pediatru ca ei stiu cel mai bine

Nocom multa sanatate pentru mami

Le: stai ca acum am inteles, mami tau a stat cu nepotelul bolnavior acasa , nu cu Daria proaspat vaccinata. Pericolul mare pentru ea era daca lua contact cu virusul din vaccin, daca a stat cu baietelul nu stiu care sunt pericolele , sau daca sunt.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza si de la noi

Sabinel saru'mana de cafea

NOi am avut o noapte buna, a dormit pe la 11 s-a mai trezit la 5, papat un bibe, trezit iar la 7 dormit pana la 9 cu mami in pat

Parca nu a mai tusit, a stranutat de cateva ori, acum doarme, cand se va trezi o sa ii fac un aerosol dar am observat altceva la ea: avea de dimineata ochisorul drept putin umflat nu imi dau seama de la ce....nu este curent in casa, sa vedem mai tarziu

Laureta condoleante familiei, sa se odihneasca in pace

Moni tare mult ma bucur ca e totul bine

Azi cred ca ajung si eu in Carrefour

Babytza si Nocom multa sanatate mamelor

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

angelynna multumesc

babytza pt mami

mai fetelor, m-ati inebunit cu hainutele astea Tex! Eu nu stiu de ele... Exista un magazin Tex in complexul carefour? in care ditre ele? sau sunt hainute tex la standul de hainute din incinta hipermachetului? Eu stau apropae de ala din baneasa, acolo se gasesc?

Multumesc

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sunt hainuite in cadrul hipermarketului si ar trebui sa fie cam aceleasi produse in orice carrefour

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna dimineata

Monica

Laureta si condoleante familiei!

Luminita nu ne-am hotarat... sunt scumpi ambi gemenei Si... nu ti-am zis niciodata, dar te admir din tot sufletul ptr ca te descurci admirabil cu gemeneii!!! Eu intotdeauna am vrut gemeni, Sorin si Sorina (sa nu radeti, dar mi se trage de la o carte de copii care mi-a marcat copilaria), dar acu... imi dau seama cat de greu ar fi fost

CD, Iriss ptr incurajari!

Gaia , da nu ne-ati manifestat niciodata posibilitatea incuscririi ... ; imbratisam cu drag mamica si gemenel!

Iepurilla... cam 1 saptamana... apoi s-a reglat ... kk cam la 2 zile odata!

Fetelor voiam sa va intreb... de ieri asta mica face din corp asa ca si cum ar avea frison... ati sesizat asa ceva? o tremuratura nush cum sa explic, cum facem si noi cand ne e frig sau ne trece un frison... e normal? (Babymom???)

Aseara iar show de tipete... nush cum un bebe asa mic poate tipa asa tare... m-a dus cu gandul la colici pana la urma, i-am dat ceiut... si surpriza... s-a linistit! acu e posibil sa faca iar colici la peste 3 luni?

Acu evident ca iar imi doarme in brate

Fetelor sunt produse Tex si in Cora??? Ca noi numai in Cora ajungem!!!

Ati vazut cat s-a facut Galactogylul? Era sa pic pe jos... 61 ron cutia, se consuma in 3-4 zile... si-mi trebuie ca sa tin putinul laptic pe care il am... au innebunit astia de tot

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui 300

Sondaj cu ce spalati/ dezinfectati jucariile de bagat in gura? Madame isi suge toate bluzele, paturile, degetele (index si aratator ca tot se vorbea), parul meu...). E de-ajuns spalat cu detergent de vase sau musai solutie de sterilizat la rece? S-a mai vorbit o caruta despre asta dar faceti-va pomana si mai dati-va odata cu parerea. Va pup.

de Anda Teodora din 10.10.2008

Eu m-am hotarat sa iau detergent separat pentru biberoane si jucariile "bagabile" in gura. Mi s-a pus pata sa incerc L.O.C. de la Amway, astept prima doza saptamana viitoare. A incercat cineva?
Am citit ca nu e nevoie sa clatesti (normal ca o sa clatesc, dar mi se pare ca stau mai linistita decat cand stiu ca trebuie sa clatesc, si poate nu am facut-o destul...) si ca poti spala fructe cu el, etc...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Eu am folosit LOC de la Amway si e ok. Am spalat si hainutele lui Matei la masina si a fost ok. Din pacate nu spala extraordinar...adica nu spala petele. Insa e f ok pt spalat diverse: baie (cada, chiuveta, faianta), bucatarie: aragaz, chiuveta, vase, blat de lucru etc. Eu il folosesc peste tot si e ok. Si folosind putin ca e concentrat iti ajunge muult timp.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput