Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Asa a fost si la mine Nikolici

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor. N am avut starea sa intru ca noua ne a murit finul si am fost distrusi zilele astea. Inca nu ne am revenit si nu ne vine sa credem ca s-a dus asa brusc un baiat tanar si plin de viata :((

Dar am vazut ca Monica are vesti minunate si n am rezistat sa nu o felicit din toata inima, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.
Cu dr Sai Claudia am nascuto si pe Bianca si pe Inisa. O doctorita de nota 10 cu steluta. Am avut incredere totala in ea. Ea a fost de fapt cea care cand am avut ditamai hematomul in primele saptamani plus sangerare m a incurajat ca va fi bine, si uite ca a fost cum a zis ea :)

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

CD

Vroiam sa te intreb (poate zic o prostie).Tu ziceai ca te duci la Dr. Tanasesecu la CMU?Si daca esti tu, zi mi si mie cum a fost?Daca nu ..ingnora-ma total!

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta condoleante familiei Ce pacat cand se intampla asa ceva.... pentru sufletul lui

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Laureta

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Ajutati-ma va rog cu metode de adormit copilul seara nu reusim sa il culcal inainte de 12 seara nicicumMai este vreo unul ca noi????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

DA, DA, DA... mai este, raportam 2 la numar! Teo inca nu doarme... iar Radu la 11-12 are ultima masa. Se mai foieste nitel... apoi adoarme.
Iar cu Teo cum e el, nici nu intrevad sperante ca Radu va fi diferit, daca vor sta in aceeasi camera ...
Am incercat cateva variante sa il culc devreme, dar nu am reusit... ce a mers intr-o zi sau saptamana nu a mers in alta si tot asa... Acum plange cand stingem "biecu, biecu, biecu...". Pana acum plangea cand stingeam TV, pe care nu mai indraznesc sa-l ating. Ma rog... cand oi mai avea energie m-oi mai lupta.
Acum si tati strica, ca il agita rau de tot incepand cu 8 seara cand vine el de la serviciu...
Tu intrebai de bebelusi... eu ti-am zis de todler...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe-aici?

Luminito! Dormi?!
Te-au lasat hunii sa dormi, scumpii de ei! (vezi ca sunt activa, da?)

Moni,
(majoretele umbla cu rokeri, si accepta flori, da?!)
Felicitari, ne rugam pentru voi sa mearga totul bine si sa aveti bebe sanatos si voios si mancacios si destept tare.

Acu... sa nu razi de mine. Cand eram insarcinata cu Teo, cu deplina convingere am achizitionat din germania aparatul www.babyplus.com/" target="_blank">Baby Plus
L-am folosit de doua ori pe zi, din saptamana 28 (ca asa mi l-a adus cine mi l-a comandat de acolo; bine, la noi au fost si probleme, abia in saptamana 20 am vazut cat de cat ca sunt sanse sa fie ok... si tot atunci am dat si de site-ul respectiv).
La Radu l-am folosit din saptamana 18, doar o data pe zi (nu ma lasa Teo sa ciocan cu el, cred ca era gelos, asa ca il foloseam dupa ce se culca el, i.e dupa 1 noaptea ).
Chiar cred ca a folosit, (nu ca e copilul meu, dar lui Teo ii bubuie mintea de numa!), si daca vrei ti-l imprumut, ai timp sa te gandesti pana in wk 18

Cu botezul sunt stresata rau. Vad ca se strica vremea, unu la mana... si doi... cu ce imbrac vacutza vesela?! Adica, am o rochie superba, dar suportul... ma rog combinatia mi se pare deprimanta. Poate caut altceva...
Teo a invatat cuvantul burta ("buta") si de cate ori ma vede imi ridica tricoul si incepe "buta, buta, buta" ca nu stiu daca sa ma distrez sau sa plang. Adik lu' ta-so nu-i zice "buta-buta" pentru ca n-are...

Intreba cineva de timing la botez. La Teo am facut intr-o duminica. La biserica la 13, si la restaurant la 15. Am avut timp sa duc si tortul si sa ajung acolo ca sa pot primi invitatii. Cardurile de masa (cu numele) le-am facut eu, de mana, si le-am asezat pe masa chiar inainte sa vina invitatii. Nu am angajat DJ, nici decoratiuni, si pe la ora 7 eram gata platiti si in drum spre casa. Am comandat marturii, si le-am dat cate una per invitat, cu cruciulita, numele Teodor, data, si bombonelele traditionale.
Nici acum nu am luat DJ, e tot duminica, sper sa ne incadram in aceleasi timings, desi stiu sigur ca unii (care nu au fost data trecuta) vor sa se intinda...
Si eu am probleme cu invitati care mi-au zis ca vin pana ieri, si azi au anuntat ca nu vin... sper sa nu mai fie ca deja iau mancare la pachet pentru 2 saptamani. Am confirmat de luni numarul de invitati, si acela e minimum de portii pe care le voi plati . Inca n-am aflat daca pot plati cu cardul... sau trebuie sa ma duc cu teschereaua plina.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Ma bag la un Bleach... apoi

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata, dau eu in dimineata asta.
se pare ca n-am avut nici o reactie, nici macar febra. nu i-am bagat supozitor sau altele. in schimb a fost putin maraita. o zi si-un uichend excelent s-aveti!

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, ma bucur mult de tot ca e totul bine si te rog sa tii aproape si sa ne informezi ce si cum.

Nikolici, nu stiu daca te consoleaza cu ceva, dar am vazut un documentar pe Discovery in care zicea ca aproximativ 1 din 8 copii se trage din gemenei...dar ca in marea majoritate a cazurilor nici nu se stie ca au fost doi, pentru ca unul dintre ei 'dispare' in primele zile/saptamani, poate pana sa se si prinda mama ca e gravi.

LE:ieri mi-am depus si eu dosarul de CIC.Sectorul 6- nimeni, foarte amabila functionara, am depus si am plecat in 3 minute (ca mai trebuia sa completez IBAN-ul). Foarte multumita de servicii, mai putin ca atunci cand am intrebat daca in martie intra banii a fost destul de sceptica...mai intai trebuie sa primesc prin posta daca dosarul a fost aprobat sau respins si de-abia apoi vad banii....sper sa nu vina oricum vara pana atunci

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput