Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

din aceeasi serie de 'stupid funny mommie', cand era Mikul mic d etot, pe la 2 luni, l-am schimbat diminbeata..pe la 10 si apoi a trecut ziua si s-a facu 9 seara si baiatul maraia...si zice soacra: o fi pampersul plin!!! vaiii...a stat cam 10 ore cu acelasi pampersu, bietul baiet
dar a avut acum in spital o zi...cred ca am schimbat 15, facea cate 1,2 scranjei, schimbam, apoi shusu, schimbam., mai apareau 1-2 micuti, iar schimbat si tot asa pana seara

Si cum zicea Eva, uneori miroase a pipi...moaaa...nu poi sa stai, chiar daca nu e foarte plin, mie scutecele mi s-au parut identice pana acum asa ca ma gandesc ca vorba de compozitia shushu care se mai schimba si acum de exemplu nu miroase. Desi tinand cont ca manca numai lapte si ba mirosea ba nu....nu stiu sa-mi explic mirosul intepator de amoniac
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ma inscriu si eu in clubul posesoarelor de brevi grillo.
babymom costa 420 ron plus transportul curierului. eu l-am comandat de pe net si m-a convins faptul ca-i usor si simplu de strans/desfacut.

edit: m-am uitat acum pe materna punct com de unde l-am comandat si l-au facut 620

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

PentruMoni multe multe flori si bineinteles felicitari.
Din ce ai scris tu mai devreme, mama ta nu stia ca esti insarcinata???Nu i-ai zis nimic de test?Cred ca este mare bucurie in sufletele voastre.
Eu una am sa retraiesc prin tine, momentele frumoase de a fi gravida!!!
Si eu o sa fiu una din "bantuitoarele" tale din umbra.

Babytza Imi pare tare rau de ce aud de mama ta.

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

MONI felicitari pentru bebe bine prins in burtica! Imi amintesc de ziua in care l-am vazut prima oara pe Edi la ecograf. Minunata senzatie!

Iriss da, sunt reduceri mari de tot! Nu inteleg de ce, chiar asa n-am vazut niciodata. I-am luat lui Edi 7 body-uri (fiecare cu 2,5 RON), 3 bluze (3 RON toate), un trening cu 2 pantaloni ffff dragut (10 RON), inca 2 bluze (5.25 RON), un port-bebe gros (30 RON)...chiar sa te duci! Merita mai ales ca-s asa bune produsele celor de la TEX.

Nocom pupam pe Dariutza sa fie mai linistita si ii daruim un buchetel de ! Si Edi a fost ieri super super agitat, nu-i convenea nimic, intors de dimineata si pana seara. Am pus totul pe seama puseului de crestere cerebrala dar se pare ca astazi n-a mai recidivat. S-a facut baiat cuminte

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom micutza agitata sa ii treaca, si mamica obosita sa se odihneasca

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sarumana mult fetele pentru incurajari. Suntem in culmea extazului da ce-o mai fi cand s-o naste...
Tati e si el fericit, a intrat cu noi si l-a vazut si el pe bebe. I-a pus foarte multe intrebari doctorei care nu s-a suparat ci a spus ca oricand avem intrebari sau nelamuriri sa o sunam pentru ca ne intelege perfect. Este extrem de draguta, mi-a placut mult mult de ea. O cheama Claudia Sai, iar cea care ma urmareste este Mihaela Vasilescu. Sunt tinere amandoua . S-a minunat cand i-am spus ca nu am facut anumite analize in sarcina cu bebe si mai ales examenele de secretie. S-a minunat ce plantatie de crocobauri mi-au gasit la Babes si faptul ca in Caritas nu s-a sinchisit NIMENI sa imi ia un examen de secretie de col si ca nu au vazut ce era in uter. In fine, a trecut si acum suntem bine.

In alta ordine de idei ma cam framanta ceva si am uitat sa intreb doctora. POate ma ajutati voi. In spital mi-au facut 2 radiografii la plamani. Acum nu stiu de ce imi aminteam eu ca parca 6 luni dupa radiografii e bine sa nu ramai ca il poate afecta pe bebe... sau gresesc? Stiu sigur ca nu e bine sa faci cand e deja in burtica... PLease help!!!

Va pup si va doresc o noapte linistita

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Monica felcitari din suflet!!!!
Giulianna eu am cumparat un cantar electronic de bucatarie asa vad exact cat papa.Azi a papat 80 g piure de legume deocamdata atat pe zi in rest doar lapte.Am vazut ca ai scris de ardei capia cum l-ai facut?
Ajutati-ma va rog cu metode de adormit copilul seara nu reusim sa il culcal inainte de 12 seara nicicumMai este vreo unul ca noi????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

CE reduceriii maine ar trebui sa imi caut ceva de imbracat pentru botez, dar cred ca aterizez la carrefour si iau haine pentru pici hi hi(noi mostenim multe de la nepot asa ca avem, dar imi place asa mult sa ii iau si eu)

Moni nu ma pricep, dar daca sarcina e fixata bine, totul va fi bine mamica scumpa

Ziceati ceva de recipiente gradate pentru mancarica solida tot la carrefour, de la ce firma sau pe la ce standuri sunt? eu stiu ca exista de la avent, sunt super, se inchid ermetic, poti transporta lichide in ele dar mi se par scumpe si d-acum ma cam chitrosesc si eu ca cine stie cand vad banii pe CIC (nici n-am depus dosarul dar prenatalul l-am terminat pe 4 ianuarie so...foamea'n gat)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Moni Eu in a doua saptamana de sarcina, am facut o radiografie dentara, fara sa stiu ca sunt insarcinata.Si am mai si semnat ca nu sunt .Si atunci cand semnam...ma gandeam ce ar fi sa fiu...
Am fost terifiata cand imediat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata ca o sa am pb cu acea radiografie....
Si am fost la 4 doctori, toti mi-au zis in felul urmator: (eu fiind in saptamana 5 din cate imi aduc aminte),daca embrionul inca exista atunci a trecut ce era mai greu....testul "totul sau nimic".Cel mai periculos e sa faci radiografie cand se formeaza embrionul...deci ce am facut eu.Au mai zis ca sunt multe cazuri cand se fac radiografii in sarcina si mi au dat exemplu: operatia de apendicita.
Mai mult ca sigur nu este o pb.ca ai facut inainte de a ramane.
TOTUL VA FI BINE!!!!!!!

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Si legat de acea radiografie....la mine a ramas o nebuloasa, caci la prima ecografie erau doua oua fecundate si doar unul avea activitate cardiaca.Doctora m-a intrebat daca am gemeni in familie ca sigur erau 2.
Am sa ma intreb toata viata mea daca eu am fost de vina cu radiografia aia idioata...sau pur si simplu nu a fost sa fie 2.
Oricum ar fi o consider pe Karinutza o invingatoare!

botez Karina

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput