Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
chinabulina spune:
alina, ce simpatica e sara!!!
iar robert de simonix are tot respectul nostru pentru primii pasi 
laura
. noi am planuit o sambata in bucuresti, la sfarsitul lui febriarie. avem in plan baby expo, apoi ikea, apoi acasa ![]()
si noi azi am lasat gogoasa la mama si am iesit la o cafea si un film la mall. a fost super, linistit, relaxant... ca in tineretile noastre...
ma duc sa fac un castron de popcorn, apoi mai vedem noi
. noapte buna tuturor 
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
Simonix spune:
Multumesc fetelor
Sunteti foarte dragutze :) Ylari - stai ca vedeti voi in iunie cand venim acasa :p Va alergam prin parc
Inais - scuze, nu cred ca am vazut mesajul in care intrebai de premergator - eu sambata trecuta l-am luat. Initial am regretat un pic, deoarece desi Robert sta f bine in picioare, chestia aia e f mobila si instabila (nu e un premergator clasic...) Fiind pe roti, se deplaseaza, si aluneca, mai ales pe parchet, si bebe poate f usor cadea (ceea ce s-a si intamplat cu Robert). Deci trebuie sa fii f aproape de el. E pt bebiti un pic mai maricei cred eu, pe site scrie ca e de la 12 luni, pe cutie - de la 9 luni. Insa il stimuleaza sa se deplaseze. Ce e fain este si faptul ca are fatza aia cu activitati, care se da jos si la care se poate juca independent. Aici e obiectul cu pricina :D
http://www.vtech-jouets.com/trotteur-parlant2-en-1_569_86.html
Acum ma gandesc ca mai bine ii luam o masutza cu activitati, tot de la Vtech: http://www.vtech-jouets.com/winnie---table-d-eveil-parlante_569_105.html#
Oricum, sunt atatea jucarii... nici nu stii ce sa alegi :)
Nu in ultilul rand, sanatate multa pentru Iasminutza 
Gabitza - bravo pentru dinti ! La mai multi !!
Noi nu avem nici urma de dintzoci ! Azi mi-a zis soacra-mea ca si lui Bogdan i-au dat dintii dupa un an :)
Cleo - da, scaunelul ala e suuuper practic, bebe sta cu noi la masa, nu se mai simte izolat cand mancam. Asa putem lua masa cu totii in acelasi timp, el mai gusta de pe la noi sau papa cate un biscuit si e super incantat ca sta cu astia mari la masa. Asta e scaunelul: http://www.chicco.fr/siege-de-table-quick-adjust/repas/le-sevrage-et-apres/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=04.069488.840.000&idfascia=22&idsezione=11
Recomand tutulor
Mai e o chestie faina cu scaunul asta: In scaunul inalt, ala normal de masa, piticul meu se ridica in picioare... daca nu il leg. Si papa mult mai frumos in scaunul atasat la masa mare - nu se poate ridica in picioare in el, se simte si el om mare
etc :)
Alina - hihi ce forumista avem noi acolo
Moaaama ce zdrangane la laptop hihi Si laptopurile noastre sunt manjite cu biscuiti, iaurt etc ![]()
Ah, mai voiam sa va zic ceva ... vad ca vorbiti despre carti :) Eu acum citesc in paralel 3 carti: continui Fundatia, citesc o carte usoara si haioasa "EU SI SOACRA-MEA" haha (din tara, adusa de mama) + o carte de Marie Darrieussecq - "Le Bebe" - e vorba de o tipa care naste un bebe baiat, prematur, cu peridurala etc - sunt sentimentele ei de mamica. Cartea nu prezinta evenimente etc ci efectiv trairile si impresiile ei. Sunt uimita sa ma regasesc in multe chestii descrise acolo. De exemplu, dorinta de a avea un alt bebe imediat dupa ce l-am nascut pe Robert - mai voiam sa mai fiu insarcinata o data, sa mai nasc o data, sa am un bebe etc ... De fapt era dorinta de Robert "clonata", il voiam pe el din nou, voiam sa il nasc din nou etc :) Tipa a trebuit multa vreme sa traga lapte cu pomppita si descrie cum luni de zile dupa ce a terminat cu alaptatul sunetul pompei ii bantuia noptile - la fel si eu cateodata mi se pare ca inca aud pompa
Nu imi vine sa cred ca EU am fost in stare sa fac asa ceva, sa trec prin primele luni... atat de rupta de realitate :) In fine... e foarte draguta cartea, ma gandesc cum as fi reactionat inainte sa am un bebe... Acum insa toate imi sunt asa de familiare hihi
Daca as fi scris o carte despre nasterea lui Robert, despre primul an de viata al lui - cartea asta as fi scris-o ![]()
![]()
Mda, se vede ca e invaize de bunici la noi acasa - stau pe forum, am sunat-o pe Esme, mi-am mai sunat 2 prietene din tara 

Maine am zis ca ma duc la piscina, la film ... 
Va pup si va urez noapte buna :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainigriv "La multi ani,de Sf.Felicitas, maine!!!" Miss,sa te bucuri de tot ce-i mai frumos,de puiul tau,de sanatate si realizari,iar Sf.al carui nume il porti sa te aiba in paza!!! Am intrat repejor,nu am timp nici de citit,nu stiu cum fac,sunt antitalent.Am vazut ca Iulia intreba de ficatel,aceeasi problema am si eu...i-am facut si fiert si la cuptor..bleah,inecacios.Cel fiert l-am combinat cu legumele blenduite si gust naspa,cel la cuptor cu piure de cartofi si nu-l putem inghiti,deci...renuntam o perioada.In schimb azi am papat pt prima oara supa cu galusti,sper sa nu fie probleme la stomacel,ca pana acum nu am papat gris. Eu sunt defazata rau cu uratii...Poate fetele care alapteaza ma lamuresc...trei luni au venit normal si acum pauza.Se poate deregla de la alaptat??? Aaaaaa si faza tare,am facut viroza toti trei...suntem varza,iar Maria e pe antibiotic,sa nu apara complicatii ca cica e pediatria plina.Dupa febra 39,ce sa mai zic,Slava Domnului ca a cedat.Si ne-a iesit si al doilea dintisor,dar parca nu se justifica febra asa mare.Pupici...am fugit la printesa!!! |
Virginia, in primul rand va doresc sanatate! Fir-ar sa fie de viroza pacatoasa..
Cat despre faza cu allaptatul si intarzierea cm, sa stii ca si eu trec prin asta chiar acum. Dupa 3 luni ca ceasul, vad ca luna asta se lasa asteptat de cateva zile...Dar stiu ca atata timp cat alaptezi pot survenit tot felul de schimbari hormonale, asa ca nu-mi fac probleme. Insa, alaptatul nu te fereste de o sarcina...La mine nu e cazul..inca
Despre mancare: eu i-am dat azi ficatel de pui Sarei, amestecat cu piureul de legume. Si, surpriza! a papat tot! Acum o luna am incercat de vreo 2 ori sa-i dau ficatel si l-a refuzat cu stoicism, asa ca am renuntat. Si uite ca de data asta a avut un mare succes. Deci poti sa mai incerci peste 1-2 sapt.
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
bratafel spune:
| citat din mesajul lui alina_anto Va pun cateva filmulete recente cu Sara: http://www.youtube.com/watch?v=eXdHFKrt6sM http://www.youtube.com/watch?v=NJNDgMR-ulw http://www.youtube.com/watch?v=5SQS4KAYLeo Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)Scortisoara Sara Scortisoara Sara-Maria |
ce fericita e ea ca a gasit laptopul
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
ainigriv spune:

Alina_anto,m-ai mai linistit,nu ca ar fi fost cazul si la noi
,insa eu aveam dereglari mari inainte de sarcina,acum chiar ma bucuram ca s-a reglat,vreo 3 luni si naaa,ca iar a inceput...Cu ficatelul o sa mai incerc si eu,lasam o perioada.

socrate spune:
| citat din mesajul lui inais Bravo pentru bb plimbaretz de Simonix...haha ala e premergatorul pe care il vroiam si eu pentru Iasmi...si am intrebat pe aici daca stie cineva de el... anca_urn imi pare rau ca nu merge transfer. la mine e ok. Noooi...mai bine nu mai scriu...am facut bronsiolita...suntem muciosi, tuseste pana se ineaca si chiar si varsa, augmentinul (o doza doar a apucat sa ia ca pe a2-a a varsat-o) i-a dat stomacul peste cap si a facut un fel de deranjament stomacal+eritem fesier. Prin urmare toate relele pe capul ei! Imi este teribil de mila de ea...si din pacate eu o urmez (se pare). Sper sa ii fie mai bine cu noul antibiotic si sa o punem pe picioare singurei acs...ca la spital nu vreau sa ma gandesc. Ma opresc aici ca s-a trezit. Va ![]() mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Iasminuta vecinica. Sa va faceti bine repejor.
bratafel spune:
ainigriv sanatate maxima si felicitari pentru dintisor! legat de ficatel eu il tin cam 2 ore in lapte iar inainte sa-l pun la fiert il decojesc de pielita aia ff fina. dupa ce fierbe il trec prin sita. amestecat cu legume il papa foarte bine.
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
socrate spune:
Mai fetelor dar am mentionat ca urla??? Eu cred ca ies caninii. Dupa cum arata. Deci ne culcam la 8 jumate ca de obicei, dupa care ne trezim din ora in ora. Si plange frate de zici ca se prabuseste lumea. Si daca nu, ofteaza in somn, se scanceste si se arunca stanga dreapta. Nu sunt atelele ca si dupa ce la scot face la fel si arata gurita nu picoarele. 
Am mentionat ca urla? toata ziulica. I-am dat Nurofen, i-am pus calgel, ce pisici sa mai fac nu stiu. Sper sa treaca. Maine mutam patul la perete ca sa pot sa il pun langa mine ca o sa fac ce nu am facut cat alaptam, daca urla asa il pun langa mine. Asa am facut si dupa masa, ca la pranz a dormit glorioasele 10 minute
dupa care a fost praf, nu tu mancat nu tu nimic. Acuma ce sa zic, la pranz a mancat mai bine. A dormit aproape o ora, dupa care a inceput sa...da ati ghici, sa urle. L-am pus langa mine in pat pe brat si a adormit la loc.Dupa care a venit si tati si am dormit toti 3 vreo 2 ore.Eu mai mult atipeam ma trezeam. Daca miscam se trezea, ma tinea de bluza. Dupa asta am fost la Carrefour, i-am luat pantofi Fischer Price cu taloneta. Nu e chiar ce vroiam dar mai studiem.
Am venit acasa am facut baie si ne-am culcat. Dupa o ora a reinceput cu plansul, l-am adormit din nou, peste o ora din nou si tot asa. Sper sa treaca cat mai repede. E clar ca il doare.
Felicitari pentru plimbaretul de Simonix. Si eu ma uitam cu jind la scula de la Vtech.Nu stiu insa daca ar fi potrivit.
Doamne ce au crescut copii astia. Parca ieri eram la odisee si ne plangeam de caldura, arsuri, lipsa de aer, glezne umflate si acum uite, incep sa mearga. Doamne mi-e dor de burtica mea, de bb care imi dadea suturi la ficat. Asa de mult as vrea senzatia aia inapoi.
Apropo de lucruri inapoi, fetelor care ati intarcat, ia spuneti-mi voi ati mai simtit furnicaturi dupa? Adica eu simt ca pe vremuri ca imi coboara laptele, dar banuiesc ca e doar o senzatie.
Ma duc si eu sa incerc sa fac nani.Sa vedem ce reusim.
iulia83 spune:
n-am apucat sa citesc mare lucru. am vazut un film de groaza cu vampiri si ma tot sperie sotul prin casa. nu pot sa adorm ca imediat ce inchid ochii ii vad p-aia plini de sange la bot, asa ca am zis sa intru putin sa vad ce mai faceti. scriu din amintiri, asa ca nu aruncati cu rosii.
in primul rand, urez si eu
pt Eric Sebastian, Olivia Vivian sa cresteti mari si sanatosi 
apoi, imi pare rau pt bunic de ESME, asta e tara in care traim. daca nici la batranete nu gasim putin respect...oricum, lumea asta s-a dus de rapa de mult. in ea ne crestem copii si poate, cine stie, vor ajunge si ei sa badjocoreasca pe altii...oricat ne-am zbate si cat de bine am incerca sa-i educam. sunt asa demoralizata cand vad la tot pasul filmulete cu fete care se bat intre ele la scoala sau care incoltesc o fata mai cuminte si o batjocoresc, si ma gandesc cu groaza, ca fata mea ar putea face sau pati lafel, indiferent cat de bine crescuta ar fi...dar las subiectul asta, cu toate ca atat m-a suparat si ma supara cand aud de copii sau batrani batuti pe strada, la scoala, nu mai exista respect.
SIMONIX, felicitari pt flacaul umblaret
LAURA, ma bucur sa aud ca Mirci e mai bine. Doamne ajuta!!!
ALINA am vazut videoclip cu forumista mica. ce mare se da ea ca are laptop
GABITZA,
4? si noi ne chinuim cu unul de sus stanga de 3 saptamani, a iesit doar un coltisor. n-ar fi trebuit sa creasca mai repede? ce ieftin ai scapat! 4 dintr-o lovitura si fara maraieli/agitatie/nesomn/nemancare. felicitari! tine-o tot asa Raduc!
VIRGINIA, pe unde tot umblii mama??? n-ai mai scos capul. Multa sanatate va dorim. sa treaca odata raceala aia si sa se faca cald, poate intalnim si noi fetele ![]()
vaaaaaaaaaiiii, apropo de ficat! a papat tot, s-a lins pe botic, dar azi a facut un caca neneeeeeeeee, de icneam sa vomit cand o spalam. n-am mai mirosit in viata mea ceva mai urat! eu ii suport mirosul de kk oricat de neserios ar fi, insa asta de azi, a fost de-a dreptul nesimtit frate!!!!!!!
multa sanatate Iasminutei
sa te faci bine!
hai ca ziceam ca fac un scurt conspect, insa m-am intins ca ziua de post! va pupez, noapte linistita va doresc, ma culc, sper sa nu visez vampiroi la np, ca azi la pranz am visat ca o bateam pe una ca am prins-o cu sotul in masina si de n-am tarat-o prin toata parcarea de la kauffland, de m-am trezit ca ma dureau pumnii. cred ca am dat zdravan in saltea sau ceva, altfel nu-mi explic de ce m-au durut dupa ce m-am trezit
batausa de mine...hihii
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
ainigriv spune:
hehehe,Iulia,plimbarete,petrecarete,dar sper sa ne intalnim pana la urma
.Sarut mana pt sanatate,ca avem nevoie!!!Si pe voi sa va apere Maicuta Domnului,ca vad ca-i epidemie,frate!!!Eu desteapta am mai scos-o si in Rotary marti,cand a fost caldura,dar cu vant,de...
Bratafel,multumim de reteta,incerc atunci mai rapid,ca-i trebuie fier,cica....ne-a zis dr de fam sa ne dea preventiv Fe din luna a8a,insa nu prea vreau,ca o constipa,deci incercam cu alimentatia.

de somn usor!!!sper sa mai aparem,in curand...

lui mami si a lui tati