Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
Lorich spune:
Am fost azi la cumparaturi si nu mi-a venit sa cred ce reduceri in carrefour: am luat tricouri cu maneca lunga 2,5lei; 2 bluze bbc pe gatuc frumpoase foc 6 lei si multe tot asa sub 5 lei bucata... si produse bune Tex, pe care mai devreme anul trecut dadeam peste 15lei/buc.
Sunt cu mami, nu prea am avut timp sa citesc, asa in mare voiam sa zic ca-mi pare rau de bunicul lui Esme... nu am ce sa mai comentez.
Simonix felicitari lui Robercik!
Iasminuta hai fa-te bine repede, ca ma doare sufletul cand citesc ce scrie mami tau!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
bratafel spune:
Simonix BRAVO plimbaretul Robertel pletosel!!mancalar mama lui de frumusel!! punene pe lista de posibile nurori...![]()
inais sanatate maxima Iasminutei
Reallaura in Iasi sunt foarte multi tei in Copou, langa Universitatea Cuza Voda; mai ales in luna mai e o splendoare si un mirossss
referitor la carti mie imi place mult cum scrie Wilbur Smith. citeam mult cand era Bianca mica, acum nu se mai poate...
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
alina_anto spune:
Buna fetele!
Imi pare tare rau sa aud de copii bolnaviori.. Sanatate Iasmi, Mircea
Inais Sper sa nu ajungeti la spital, dar ai mare grija ca bronsiolita asta e taaaaare pacatoasa.offff..
La multi ani! pt copilasii sarbatoriri ieri: Vladut, Robert Daniel, Julia, Sara Maria (am o slabiciune pt numele asta
) si Eric
La multi ani pt copilasii sarbatoriti azi!! ERIC si OLIVIA

Sa cresteti mari, sa fiti cuminti, sanatosi si veseli!!
Andreap Mai asa este si Sara..foarte energica, nervoasa, neastamparata.. Dar la ea se vede clar ca intr-o zi-doua ii ies dintisorii de sus. De aici si starea asta, si nesomnul, etc.. Dar nici eu nu ma simt descurajata sa-l fac pe bb 2. Dar eu cred ca ma opresc la doi..
Bratafel Sa stii ca Sara nu s-a chinuit la aparitia primului dintisor. Cca 3 sapt de maraiala, dar nu exagerat. Insa la al doilea a fost rau..
. Dar asta nu inseamna sa fie asa si la voi. Sarei i-a aparut cel de-al doilea putin stramb, de aici si durerea mai mare (corelata cu febra si diaree). Acum ii asteptam pe cei 2 de sus, care aproape au spart gingia. Sper sa trecem cu bine peste perioada cand vor iesi caninii si maselutele.. Acum e floare la ureche!![]()
Magdone Ce de zapada!!
Si la noi a nins, asa, usor toata ziua. (la Breaza)
Doloress Legat de programul schimbat al lui Patrick, sa stii ca si noi suntem la fel cu Sara. Dar ma mai consolez cu amintirile frumoase in care dormea neintoarsa, in camera si patutul ei, toata noaptea. Si ma gandesc ca poate poate o sa-si aminteasca si ea lucrul asta si se va indura de noi.. Azi-noapte, dupa treziri din 15 in 15 minute, n-am mai rezistat si am luat-o cu noi in pat.. Si cand se linistisera apele, incepe sotul sa sforaie
Asa ca am avut o noapte ALBA!
esme trista intamplarea cu bunicul tau..
Sara , de 2 zile mananca foarte bine. Ea are perioade cand mananca fff prost, adica 2-3 bib cu lapte pe zi (nu vrea mai nimic cu lingurita) si perioade cand mananca fff bine.
Azi a papat asa:
-ora 7 - titi
-ora10 - un mar ras, sucul de la o portocala + jumatate de iaurt
-ora14 - 200g piureu de legume (zucchini, f putin morcov, cartof, cateva boabe de mazare, cateva pastai de fasole verde, telina) + un ficatel de pui
-ora19 - un castron cu lapte si cereale
Intre mese a baut 200 ml ceai si a rontatit 2 biscuiti de la Nestle (speciali pt dentitie).
Ieri a papat asa:
-dimineata jumatate de banana+ un mar ras + jumatate de iaurt
-ora 14 -piureu de legume cu peste (salau)
-ora 19- mamaliguta cu branza si unt
-ora 21.30 - 250 ml lapte
Intre mese ceai, 1-2 biscuiti si titi la discretie. Vorba Gabitzei: lactobarul deschis non-stop ![]()
Aaa, SImonix, Felicitari pt Robertel umblator!!!
E dulce foc cu carliontii lui . Si are gene luuungi!!
Mami fericita de
Sara-Maria
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
gabitzam spune:
Ha, au inceput sa iasa dintisorii de sus la Raduc
Se vad toti 4 aproape-aproape sa iasa. Si unul din lateral a intepat deja gingia, se simte la deget. (Lori, voi stati cuminti, nu va luati dupa noi
)
In afara de rontait tot si bagat tot in gura, nu s-a manifestat din fericire in nici un fel. La Andrei a fost mult mai dramatic.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Adriana_78 spune:
Laura, Simona, eu nu prea mi-am batut capul cu noile pasapoarte - nu stiam ca au iesit deja cu amprenta digitala.
Oricum, se poate calatori in starinatate si cu buletinul, cel putin in Austria. Nu stiu ce alte tari mai accepta doar ID-ul.
Laura, ma bucur ca Mirci e mai bine. SI noi tot vrem sa ajungem la Ikea, da in weekend e asa aglomerat, asa ca amanam mereu.
Simonix, bravo! maine-poimane alearga dupa fetitele din gradinita
Sanatate Iasminei! si mamicii ei!
Ref. la povestea lui Esme - e trist ca se intampla atatea, si mai trist ca nimeni nu intervine, toti suntem coplesiti de frica/indiferenta.
Cleo, dau si eu ajutor la statuie
- sunt de admirat simonacip, andreeap - pline de optimism si rabdare.
Adriana
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Ha, au inceput sa iasa dintisorii de sus la Raduc In afara de rontait tot si bagat tot in gura, nu s-a manifestat din fericire in nici un fel. La Andrei a fost mult mai dramatic. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Wow, bravoooo... ai nostri, astia de sus se screm de vreo luna sa iasa............
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Andree27 spune:
Am intrat pe fuga!!
Multumim cuscro de urari!!!!

Un mare pupic si Sarei!!!!
Vroiam doar sa zic Esme ca imi dadeam lacrimile in tmp ce citeam ce a patit bunicul tau!!!Intr-adevar este o tara de 2 lei!Si eu sunt asa de revoltata!!!Imi pare tare rau p bunicutul tau si cum zicea si Laura si eu sunt mai tare cu batraneii decat cu copiii.
La multe lunite

Olivia si Erictului lui mami!!!sa cresteti mari frumosi si mai ales sanatosi!!!

Simonix Felicitari pt plimbaretul tau!
Multa sanatate Iasminutei !!
Fug sa stau cu iubitelul meu !!
Aa si aseara a fost cool
!!!Va pup si multumesc inca o data Alina pt urari si de mesaj!!!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
bratafel spune:
gabitzam felicitari pentru dintisor!!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
alina_anto spune:
Va pun cateva filmulete recente cu Sara:
http://www.youtube.com/watch?v=eXdHFKrt6sM
http://www.youtube.com/watch?v=NJNDgMR-ulw
http://www.youtube.com/watch?v=5SQS4KAYLeo
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
ainigriv spune:
"La multi ani,de Sf.Felicitas, maine!!!"
Miss,sa te bucuri de tot ce-i mai frumos,de puiul tau,de sanatate si realizari,iar Sf.al carui nume il porti sa te aiba in paza!!!
Am intrat repejor,nu am timp nici de citit,nu stiu cum fac,sunt antitalent.Am vazut ca Iulia intreba de ficatel,aceeasi problema am si eu...i-am facut si fiert si la cuptor..bleah,inecacios.Cel fiert l-am combinat cu legumele blenduite si gust naspa,cel la cuptor cu piure de cartofi si nu-l putem inghiti,deci...renuntam o perioada.In schimb azi am papat pt prima oara supa cu galusti,sper sa nu fie probleme la stomacel,ca pana acum nu am papat gris.
Eu sunt defazata rau cu uratii...Poate fetele care alapteaza ma lamuresc...trei luni au venit normal si acum pauza.Se poate deregla de la alaptat???
Aaaaaa si faza tare,am facut viroza toti trei...suntem varza,iar Maria e pe antibiotic,sa nu apara complicatii ca cica e pediatria plina.Dupa febra 39,ce sa mai zic,Slava Domnului ca a cedat.Si ne-a iesit si al doilea dintisor,dar parca nu se justifica febra asa mare.Pupici...am fugit la printesa!!!