Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelorrrr - scuze ca dau buzna asa, bebe al meu a facut primii pasi singurel singurel (sprijint de o jucarie, dar nesustinut de noi)!!! Atarnat de jucaria aia mergatoare de la Vtech !!! Era in picioare, se sprijinea de ea si aia aluneca (are roti) si el trebua sa o urmeze - si uite cum a mers piticul meu prima oara singurel (semisingur :p ajutat de o jucarie).

Asta e jucaria : http://picasaweb.google.com/s.vilau/9MonthsOld#5297191348956641026 in poza im sustinea mama, dar azi a mers singur - a traversat salonul :) Din pacate nu am reusit sa ii facem filmuletz sa avem dovada

Gata, fug sa il smotocesc :) sunt emotionata un pic hihi mama natanga, vorba lui Cleo :p

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Bravo pentru bb plimbaretz de Simonix...haha ala e premergatorul pe care il vroiam si eu pentru Iasmi...si am intrebat pe aici daca stie cineva de el...

anca_urn imi pare rau ca nu merge transfer. la mine e ok.

Noooi...mai bine nu mai scriu...am facut bronsiolita...suntem muciosi, tuseste pana se ineaca si chiar si varsa, augmentinul (o doza doar a apucat sa ia ca pe a2-a a varsat-o) i-a dat stomacul peste cap si a facut un fel de deranjament stomacal+eritem fesier. Prin urmare toate relele pe capul ei! Imi este teribil de mila de ea...si din pacate eu o urmez (se pare). Sper sa ii fie mai bine cu noul antibiotic si sa o punem pe picioare singurei acs...ca la spital nu vreau sa ma gandesc.

Ma opresc aici ca s-a trezit.

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Bravo pentru bb plimbaretz de Simonix...haha ala e premergatorul pe care il vroiam si eu pentru Iasmi...si am intrebat pe aici daca stie cineva de el...

anca_urn imi pare rau ca nu merge transfer. la mine e ok.

Noooi...mai bine nu mai scriu...am facut bronsiolita...suntem muciosi, tuseste pana se ineaca si chiar si varsa, augmentinul (o doza doar a apucat sa ia ca pe a2-a a varsat-o) i-a dat stomacul peste cap si a facut un fel de deranjament stomacal+eritem fesier. Prin urmare toate relele pe capul ei! Imi este teribil de mila de ea...si din pacate eu o urmez (se pare). Sper sa ii fie mai bine cu noul antibiotic si sa o punem pe picioare singurei acs...ca la spital nu vreau sa ma gandesc.

Ma opresc aici ca s-a trezit.

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

si sanatate maxima!!
cu aerosolii nicio imbunatatire?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Of, Ina, saracuta Iasminta, si tu la fel pe linga ea. Sanatate multa si la pitica si la mamica

Simonix, bravo-bravo pentru pletosul mergaret Robert

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit din IKEa. Am luat tot ce ne trebuia si lui MIrci o carticica dintr-aia din material textile, f misto. II place.Baiatul meu e bine trimite ultima runda de pupaturi: Ylari, Chinabulina, GAbitzul, Miss, Doloress, sis A mancat azi bine la soacramea uuuf, In sfarsit dorm si eu in noaptea asta.
Chinabulina m-am gandit la tine in IKEA…cand inghiteam somonul si mozzarella pane…
Andreutza esti eroina ca vrei bb 3 in conditiile astea…ca si Sis!!! Mi se pare ca aveti povesti destul de similare, numai ca ea are 2 baieti, tu 2 fetitze. Ati mai si fost la aceleasi odisei..
GAbitzule, DOloress multumim mult pentru siteurile cu povesti…chiar cautam asa ceva
Bratafel felicitari pt dintisor, sa speram ca va fi mai cuminte Bica.
Doloress, Cleo, Bratafel imi doresc asa mult sa vad Iasiul si eu! Am inteles ca e o nebunie in mai ca e plin de castani..
Doloress si mie imi place PaulAUster, Murakami nu neaparat, am citit si eu cateva, mi s-a parut oarecum superficial.Imi place Orhan Pamuk acum
Esme imi pare asa rau de bunicul tau, pe mine batranii ma impresioneaza mai rau decat copii! Nenorocitii aia merita inchisi pe viata!
Simonixwowowowow! Primul bb plimbaret! Felicitari!
Inais sufar pt voi ca tare rau e cu bb bolnav. Pup Iasmi si sanatate multa
Alysh am uitat sa-ti multzu pt info ref la modululpedagogic.vb noi mai pe larg multi

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

pe bune? aveti sincron bb1 si bb2? Pai ia sa sincronizati si pe bb 3, ar fi o super chestie, numai voi 2 va puteti intelege una pe alta, ca treceti prin aceleasi probleme!!
Pe de alta partge, io va fac statuie. Cand m-o lasa fifi sa va o fac

Simonix, am vazut umblaretsul!! sa il pape tanti mama lui Mara pe el!
si imi place si scaunul vostru de masa! e din ala care se prinde cu shuruburi de orice masa? Ia sa cautam si noi, ca ma gandesc ca plecam la un restaurant, ceva, sau intr-o vizita, cu el sub brat e o treaba....

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Oooof... Inais, pupaturi fara numar fara numar pentru Iasminuta sa isi revina repede, ne gandim la ea!

Simonix, wow, Robertel cred ca vrea sa alerge catre Eva Felicitari!!!!

Laura ma bucur ca Mirciulica a papat, somn usor la noapte!!!

Noi p'aici... ne plictisim... Mai ales eu...........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

pe bune? aveti sincron bb1 si bb2? Pai ia sa sincronizati si pe bb 3, ar fi o super chestie, numai voi 2 va puteti intelege una pe alta, ca treceti prin aceleasi probleme!!
Pe de alta partge, io va fac statuie. Cand m-o lasa fifi sa va o fac

Da, mai! Sincronizarea lor e mai tare ca sincronizarea mea cu Sis.

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix bravo pentru Robertel! Ce bine ca ai fost si tu acasa si ai prins momentul!

Inais multa sanatate Iasminutei! sa se faca bine cat mai repede!

Laura eu Orhan Pamuk nu prea am reusit sa-l citesc. Adica am citit jumatate din The black book si nu prea m-a prins deloc, am renuntat pana la urma. Dar recunosc ca scrie bine.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Simonix bravo pentru Robertel! Ce bine ca ai fost si tu acasa si ai prins momentul!

Inais multa sanatate Iasminutei! sa se faca bine cat mai repede!

Laura eu Orhan Pamuk nu prea am reusit sa-l citesc. Adica am citit jumatate din The black book si nu prea m-a prins deloc, am renuntat pana la urma. Dar recunosc ca scrie bine.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

cartea neagra ma astteapta, dar mult mai reusita mi s-a parut Ma numesc Rosu. Acu cetesc Zapada. Mai slaba decat astea 2, mi s-a parut Viata cea noua. Adica nu slaba, dar are un ritm leeent, lent, si ce se intamopla in primele 300pagini, ultimile 10pagini cuprinde mai multa actiune.

povestea nashterii

Mergi la inceput