Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (107)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilidana ioanaradu,stefaniya,am inceput doua mesaje dar nu le-am terminat ca nu m-am simtit in stare...sunt cu moralul jos,nu stiu cat de jos,dar nu e bine si mai am si o viroza frumoasa... Incerc sa depasesc faza asta si intru sa va spun ce-am mai facut. Pupici tuturor. |
haaaaaaaai, zi-neeeeee ca numai asa putem sa te imbarbatam daca o fi cazul?
Au iesit "rau" analizele? hai zi-ne ce ti-o zis ca avem "pansamente" pt orice.
Absolutooo, te-ai trezit? hai la cresaaaa!!!!
laura_oana spune:
neatzaaaaaa...bazaitoareleor...
lilidana....
hai mami fruntea sus si curaj ca totul va fi bine.sanatate multa.

ane....pai nu stiu pe cine seamana...ca vb mai mult ca mine ..o fi semanad pe mine si nu imi dau eu seama?
voi ce ziceti...io cred ca biky si pisica stiu raspunsul dar nu vor sa il spuna.

si sotu a adus legatura de marar dar a venit fara cea de patrunjel pe motiv ca nu era!cau io tre sa il cred pe cuvant!
crina...acu ma pun pe vizionat filmultele.si revin cu laude..evident!

edy...s-a trezit la 6.30...prin urmare popftiti la CAFEA, SANDVISURI CALDE, LAPTE CU CACAO, CEAI DE MENTA, cam atat am avut timp sa fac de azi dimi.![]()
absolutaaaa.....asteptam impresii despre prima zi de cresa!!!
trezireaaaaa stup...poftiti de zumzaiti.
( de azi am zis ca ma las de tigari!!!!
)
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
Maya....
pai stie animalele, o parte din alfabet, face curat, papa singura, are grija de BB... SUPER FAINA ! e o scumpa.
sa-ti traiasca !
Gazela Biky...cum va simtiti azi???
mai doare ceva?
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
kitty...uite aici .
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132128&whichpage=1
loradin spune:
Neata'
Mi-am vazut puiutul.Are 5 saptamani si un pic.Am luat-o de la capat!!! Sunt atat de fericita! A fost si soatza cu mine sa ceara lamuriri.(avea emotii ca am rh negativ si sunt la a 2-a sarcina) A plecat mai optimist! Sper ca Domnul sa-mi fie aproape si sa ajung cu bine la final.Mi-a dat ca data a nasterii 1 octombrie.Tinand cont ca doctorul are concediu in perioada 17 aug-17 sept speram ca bebe sa astepte cuminte intoarcerea lui.
Am niste stari de somnolenta ca as dormi pe pereti.Si Ana are atat de multa energie......
Sper sa fac fatza.Va pup si va multumesc pentru sustinere.
elpower spune:
'Neatza!
Dianaaaa, nu ne mai fierbe! Zi cum a fost prima zi la cresa!
Cu Bronhovaxomul asta .... hmm.... ce sa zic? In trei ani cat se repeta doza cresc copii si se mai imunizeaza si singuri, asa ca nu stiu cat o fi vaccinul si cat copilul deja crescut.
Poate revin, dar acum se trezi theuca si nu mai pot.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Kitty spune:
Neatza!
Pai mai fetelor io cred ca s-a incalzit deja vremea, dar chiar asa bazaiala....un ochi rade ca e asa de animat stupul, un ochi plange ca nu o sa pot tine pasul cand merg la servici..
Laina, felicitari pt examene, hai ca iti dam si noi pupici sa nu te chinui singura! Lasa ca se invata ea sa manance si bucatele, incet incet.
Sa traiasca micutul Radu, proaspat botezat, am admirat pozele, poftit tortul!..
Stefaniya...ce frumos! Am si uitat de cand nu mi-a pus cineva in fata o farfurie de mancare! Asa pt ca sa-mi amintesc sentimentul `o sa-l pun pe Calin intr-o zi... DAr parca vad ca fiind la mine in bucatarie n-o sa-mi placa nimic ce face si o sa-mi bag botul ![]()
Diana, arata bine checul tau,
cred ca incerc sa fac si eu la masina. Si placinta cu varzaa, daaaa, se poarta tare pe la noi ...prin Sheichelles....
Ca de obicei Alex e totaaal. Sa nu cumva sa dispari iar si sa nu ni-l mai areti!
Crina, e grozava MAya, ma apuca toate invidiile ca a mea numai caaanta si caaanta si atat!
Elyanne, ma bucur ca incepeti sa o scoateti la capat cu racelile!
Ane mi-l inchipui pe micul barbatel, dupa cum ti-am mai spus cred ca el iti compenseaza multe ...
Gabi, pai tie la distractie ti-e gandul in conditiile date? 
Lilidana, spune aici de ce esti suparata si o sa vezi ca e mai bine. Haide ca bazaim cu toate cu tine! Multa sanatate!
Laura, super Edy, nu se dezminte. Si eu stiu ca e un pas mare inainte sa invete mare-mic, sus-jos, ..
Loradin
, ce emotii....din nou.
Despre vaccinuri si imunizari:
Clar NU, nu vreau sa fac vaccin.
De imunizare ma mai gandesc, ceva tot ii dau - adica daca ii dau de ex ceva pe baze de plante (cum ii dadeam la RAul Imuno-royal junior - care continea propolis, polen, laptisor de matca, frunze de echinaceea - desfaceam capsula si ii dadeam continutul pe o lingurita de miere) nu cred ca fac rau.
Bronchovaxomul asta mi se pare ceva intre vaccin si naturiste... nu stiu...asa mi s-a parut.
La Raul mi-am permis sa stau linistita, era el f rezistent si viata mea era mult mai putin complicata. Acum cu Giulia e altceva, am tot felul de intrebari, ma gandesc ca daca se imbolnaveste ce fac? Nu prea pot sa-mi iau concedii medicale si uite ce urat face la antibiotic - pana acum n-am avut de unde sa stiu. Vedeti ca in general toti care intra in colectivitate se imbolnavesc des in prima perioada si normal ca ne batem capul cum sa-i intarim.
Muuult ar mai fi de scris, dar imediat am musafiri - mai mult la Raul decat la mine dar trebuie sa fac ceva bun asa ca fuuuug.
PS: Biky .... o singura intrebare am....asa mult traiesc gazelelee? Impresionaaant!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
biky spune:
Crina - Maya este o dulceata
....stie prea multe...io cred ca ma retrag din stupul asta...ma mut la clopotei, fulgusori...aia fac ce face si Caterina....
Gabi- am sa-i dau si osilloccocinum, multam de idee...cat despre fete ca-s mai "iuti" te inseli...am io o mostra daca vrai sa te convingi ca nu ai dreptate ![]()
Lilidana - hai, descarca-te....suntem alaturi de tine!
revin...am o urgenta ![]()
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
elyanne spune:
Loradin bravoooooooooo... vezi, esti grabita...a fost bine pan' la urma 
Lilidana eu sper ca ai starea asta pt. ca stai in suspans si astepti rezultatele ... si nu din alte motive 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
biky spune:
kitt - mah, individioaso ....am zis ca o sa arat ca o gazela ...nu ca-s io gazela! Daca zic ca-mi trag un trup de viaspa zici ca suna mai bine?![]()
Anne - sa-ti traiasca barbatelul...imiinchipui ca arata haios!
Laura - bine ca ti-ai bagat mintile in cap si ai scos tutunul din plamani! tine-o tot asa!
Loradin - sanatate multa si Dumnezeu sa va ocroteasca! chiar ca ai avut curaj....
gata...atat...imi schimb si look-ul, si trupul, si stupul...
dar io in alta tara nu emigrez...mie place Romanica!![]()

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995