Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (107)
Raspunsuri - Pagina 18
diana_jors spune:
Da, are o rabdare incredibila... am si continuare la filmele alea, dupa ce l-a terminat l-am desfacut, si l-a vrut facut la loc si s-a apucat sa il faca inca o data
Asta dupa ce il mai facusem impreuna o data inainte sa il filmez. Dar a treia oara nu l-a mai terminat ![]()
Gabi - la cozonac am folosit reteta de Pannetone de la masina de paine, cu niste zahar in plus. Iar drojdie - am folosit si la plic dizolvata in putina apa calda, si la cub. Am incercat si cu plic nedizolvat dar n-a crescut cum trebuie.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
laura_oana spune:
buna seara...vad ca nu aveti somn ..bazaitzi si noaptea...![]()
Biky....vreau si io macar o bucatica de placinta cu varza..plsssss
auzi...naiba stie pe cine o semana asa vorbaret ca io ma jur ca nu stiu 
...ma intrece si pe mine..deci..asta sigur nu e copilul meu!
sanatate la pitica!
diana....moamaaaaa ce rabdareeeee...edy in 2 timpi si 3 miscari le facea franjuri le arunca cat colo , le calarea nitel, le mai rodea ..etc!...bravo alex!

si de la tine plssss...o felie de praji.
sa va zic revelatia serii
: imi arat edy 2 piese de lego sau ce naiba or fi :
edy: aratand-o pe cea mica " ata micaaa!"
io:"da mami e mica!
edy:"ata maleeee"
io "da mami asta e mai mare"
edy:" nuuu..ata male ca pamatu( pamantul)!!!"
ce a priceput el cand i-am arata in carte planeta Pamant??? CA E MARE!!!!
ACU TOTUL E "MALE" CA PAMANTUL!
FUG LA SOMN.
noapte buna.bzzzzzzz
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
biky spune:
inca una si ma duc....
astazi mi-am facut abonament la fitness si am efectuat prima ora de acrobatie la aparate...
Ma dor bicepsii, tricepsii, cvarcepsi, cvintcepsii
....si capul de foame (nu ca ar fi defekt)
.
Acu, vreo 2 viaspe rad....dar si cand voi arata ca o gazela o sa muriti de ciuda!
hai, pa....noapte buna!
ma duc sa iau o aspirina, of, of, of....
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
Crina_mio spune:
buna seara harnicutelor, sunteti la bucatareala sau forumeala???
Pup bolnaviorii in special cei cu funduletul rosu. Sa le treaca repede.
Vazut multe poze si filmulete frumoase:
Nora mumoasa imbracata bine pe plaja,
si bravos pentru numarat.
Giulia cu codite (Kitty sti ca ma oftic, nu???). Ma bucur ca-I mai bine si tinem pumnii sa nu culeaga nimic de pe la gradi (stiu ca-i greu, da speranta moare ultima, nu??). Cat despre bronchovaxom – cumnata mea i-a dat fetitei ei, 3 luni consecutive toamna si 3 primavara, cate 10 zile pe luna. Ea racea des, raceli urate, acum zice ca se simte rezultatul tratamentului, raceste dar trece usor, fara antibiotic.
Maria balerina si Maria care a invatat sa-si faca nevoile la olita, bravo pui mic si bravo mami pentru perseverenta. Noi cu olita ne distram cam asa , dar rar facem si ceva acolo, dar mai insistam, o invata si ea pana la urma.
Alex istet si perseverent care nu se desminte nici de data asta.
bondarelul David la carnaval,
Ada – sa fie sanatos si norocos mucul crestin din familia ta.
Ioana – super Mateiu si daca nu recita cum ai vrea tu, gesticuleaza foarte sugestiv
si sper ca i-a trecut raceala si funduletul.
Laura – da ce ai ma cu pletele lui Edy?? Cat despre sot ... m-a distrat modul in care ai relatat aici, iar cu legaturile de verdeata am si eu o experienta similara, mi-am trimis sotul dupa marar si a venit cu cate o legatura din fiecare tip de verdeata din care a gasit in piata pe motiv ca i-a fost rusine sa intrebe care e mararul, asa ca a luat din toate, sa fie sigur ca nimereste si ce i-am cerut eu.
stefimic – da ce albastru nu-I bun??? E culoare vesela si optimista, o sa le invete Stefan si celelalte culori, toate la randul la randul lor.
biky – acum cateva saptamani si Mayei i-a curs nasucul dar a facut si febra si i-am dat antitermice si 3 doze de osciloccoccinum si a mers bine
fitzoasa mica sa-I treaca repede raceala sau ce o fi.
Acu sa va arat si eu niste filmulete cu matza mea:
ii sugerez mamei ca ar fi timpul sa schimbe tacamurile
pap singurica si-I dau si lui bebe
am invatat sa fac puzzle
stiu si eu animalele domestice si ceva din cele salbatice, dar pana la dinozauri e cale lunga
.
stiu sa si scriu
Si atat, ca v-am dat de lucru, sa nu mai stati atat la bucatarie si sa ne mai si faceti apoi cu pozele sa salivam aici
somn usor, vise placute ...
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
elyanne spune:
Poat sa declar ca am trecut cu brio ultima raceala, viroza sau ce-o fi fost
(sa vedem cat ne tine) cu oscilo si sirop de tuse. Acum nu pot sa stiu daca a fost o foram usoara, daca i-a ajutat oscilo pt. ca le-am dat de la primii muci... dar una peste alta Mihai (care pana acum a fost cel mai rezistent) n-a facut nimic, Elena a scapat relativ repede, pe Andrei l-a tinut mai mult, si cu muci in toate culorile
... dar i-am dat oscilo pana n-a mai fost urma de muci...
Acum le voi da 1 pe sapt., preventiv ![]()
Vaccinuri nu le fac decat ce-i in schema de vaccinare pentru ca:
- nu se exista de suficient de mult timp, deci nu se stiu urmarile decat pe o perioada scurta
- sunt pentru cateva tulpini si poa' sa faca mereu pentru ce nu acopera
- ce-i mult strica... nu cred toate prostiile de pe net, dar totusi nu pot nici s-ai intep pentru toate cele... poate undeva, cumva ataca sistemul imunitar
- nu se stie pt. ce perioada dau imunitate
- pentru ca *3 dau faliment
(daca as fi sigura ca le fac un bine si toate cele de mai sus nu s-ar intampla... nici n-arm mai conta ca dau faliment
)
Deci io zic pas la prevenar et co (stiu ca's mai multe impotriva pneumoniilor), varilrix (daca nu faceau varicela, nu-l faceam... de-asta am si lalait-o cu Elena), si cel impotriva catorva tulpini ale HPV-ului ![]()
Imunizare cu diverse medicamente (din plate sau nu)... nu, ca asa zise pediatru
... ne imunizam natural
cu fiecare viroza
si cu vitamina C, din suc de citrice sau picaturi ![]()
La Elena (chiar si la baieti) obs. ca exista imunatatiri de la un an la altul, asa ca trag sperante ca pe la 5-6 ani o sa racim si noi de maxim 2-3 ori pe an ![]()
Sa nu uit: Sanatate multa bolnaviorilor
Sa va faceti bine repede.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ane2200 spune:
Absoluta, cum a fost la cresa?
Laura, ma bucur ca Edy se simte mai bine. Pana la urma ti-a cumparat sotul marar? Cum stai cu speciile de dinozauri? Acum vad ca ai trecut la alte tipuri de animale, de pe continente calde. Vrei cumva sa emigrezi acolo?
Menuet, Veve e bine? Ce ai cu biberonul? Las-o in pace, ca va renunta singura la el.
Ioana, Matei cum mai e? Ati reusit sa tratati putza? Si pe youtube nu vrei sa-mi dai accept? Sau nici tu nu ma recunosti?
Pisikuta - super tare Nora cu a tieia, are capacitate de previziune.
Mihaelaaa - scump foc Davidu-albinuta. Normal ca nu puteai sa iei costumul de broscuta, ca doar aici suntem un cuib de viespii, nu?
Kitty - Giulia cum se mai simte? I-a mai trecut burtica?
Laina - felicitari pentru examenele date si luate. Cu mancarea blenduita, nu stiu ce sa zic. Ai incercat sa i le pasezi cu furculita, adica sa nu treci direct la bucati, ci doar la pasat mai putin fin.
Bronchovaxon, prevenar si alte vaccinuri care nu sunt pe lista la obligatorii - raspunsul meu e nu. De ce? De aia. Ca nu vreau eu. Mi se par suficiente cele obligatorii. Imunizare cu chestii naturale, da, oricand. Eu merg pe consum cat mai mare de citrice, fructe si legume crude (recunosc, legume mai putin), sirop de ridiche neagra, chiar daca nu tuseste si mai am un sirop de coacaze din care ii mai fac uneori cu apa. Alte medicamente nu i-am dat. Si, slava Domnului, a fost racit o singura data.
Gaia.nevia - felicitari pentru micutul crestin.
Stefimic - sanatate lui Stefan. Nici Raul nu prea-l serveste pe 6 in numaratoare, dar nu ma sperii prea tare, seamana cu maica-sa ![]()
Biky -
Caterina. Io in faza asta inca nu-i dau nimic, doar spray cu apa de mare si curatat nasul de cate ori ma lasa (nu prea des, ca doar el e seful). Mai ai placinta cu varza? Daca nu, macar da reteta si o probez. Hai ca intre timp am gasit si reteta. Io stiu varianta sarat-picanta. Era in Alba Iulia o placintarie unde mancam asa ceva. Yamm yamm.
Diana - super tare Alex, cata rabdare are el. Iar de prajitura ta... no comment. Arata tare bine.
Iar scriu de o ora la mesajul asta. De cand m-am apucat de scris, ati mai umplut o pagina. Dar lasa ca e bine asa.
Azi am ajuns mai tarziu acasa. Raul era in pijamale si cu halatul de baie pe deasupra, ca un mic barbatel arata. Ziarul ii mai lipsea. Inca de la usa m-a anuntat "Raul a plans. De ce mama? Sa vina mama!" Ce poti sa-i mai zici? Imi vine sa-l mananc. Ah, si pentru ca tot am ajuns tarziu, i-am luat baterii noi pentru oitele lui. Foarte fericit s-a asezat in pat.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
ane2200 spune:
Revin, ca ati umplut inca o pagina doar pana am incheiat eu mesajul si l-am trimis.
Laura, are dreptate Edy, e mare pamantul. Deja invata gradele de comparatie. Si chiar, cu cine seamana el asa vorbaret?
Biky - oare care or fi vispele alea invidioase?
Crina - vizionat filmuletele cu Maya, tare dulce e. Si ce vorbareata....
Ellyane - ma bucur ca ati scapat de raceala, mai ales ca la tine e x3. Si eu am incredere in tratamentele homeopate, la mine cel putin dau rezultate. Chiar ma gandeam la tine, daca le dai citrice baietiilor, ca stiu ca ziceai de Elena ca se irita de la portocale.
Sper ca nu au mai aparut mesaje noi. Daca da, e si maine o zi.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
gabi78 spune:
Diana nu stiu reteta despre care spui, cand ai timp te rog sa mi-o scrii. Ca la masinarie ma incumet si eu sa pun ceva.
Da Biky .. si osilloccocinum poti sa ii dai ca rau nu ii face. Aspirina e cea mai buna dupa aerobice ... sa ai spor! Mi-ai facut o poftaaaa
, dar nu de placinta, numai de varza murata calita
.
Mayaaaaa .... Mayaaaaa ...... , sta pe olita, litere, puzzle, manaca singura, are grija de papusica ....
Sa fii sanatoasa! Ma tot amagesc cu vorba: "fetele e mai iuti" ca altfel ma urc pe pereti cu mocofanul meu care nu ar pune mana pe altceva decat surubelnita si ciocan ..
Bina ati trecut peste raceala .. Elyane! Sa nu mai aveti probleme curand!
Si sa va spun si eu ce o sa ma mai petrec in lunile urmatoare: cateva fete stiu deja. Saptamana trecuta ne-a sunat cumnatul sa ne spuna ca pe 20 feb face cununia civila si mai devreme putin ne-a sunat sa ne spuna ca pe 2 mai face si nunta ... la Jupiter! Fetele de la mare ...pe 2 mai ne vedem la plaja! Ma asteapta mari petreceri, ca mai avem 4 botezuri fara al nostru si inca o nunta toate inante sa nasc. Dar cred ca a doua nunta o pasez ca e chiar in iunie si nu imi surade sa nasc in public.
Si sa imi laud si eu sotul, ca uneori chiar merita ... ca si altele fete de pe aici am si eu fobia mea cu manichiura-pedichiura la "magazin", asa ca ma descurc singura cum pot. Numai ca .... nu mai pot. Si in seara asta sotul mi-a taiat unghiile la picioare! Ca sa vedeti voi ce sot am!
Pupici si noapte buna!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
elyanne spune:
Laina acum am vazut... nici Andrei nu vrea bucati in mancare... drpet pentru care amandoi mananca pasat... ca doar n-o sa le fac separat... Dar dim. vrea paine cu pate, almete etc. Pe aia stie s-o mestece ![]()
Cine sa-i inteleaga? Oricum nu-mi bat capul, ca pur si simplu nu mai am rabdare sa duc munca de lamurire, ma multumesc ca mananca bine si atat.
Culmea e ca daca cer mancare de la Elena (pt. ca elena mananca o ora o portie de mancare
) e buna si bucati, nu mai se pune de-a curmezisu'
Ane le dau mai rar baietilor... se irita si ei... pe Mihai abia l-am dres de curand
sper sa faca odata la oala... sa le pot da zilnic... Elena cere aproape zilnic suc de portocale, indulcit cu miere... Dar la baieti compensam cu picaturi de vitamina C
Gabi wow... noi pana acum avem anuntate doar 2 nunti... sper sa nu se inmulteasca... doar e criza financiara ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
lilidana spune:
ioanaradu,stefaniya,am inceput doua mesaje dar nu le-am terminat ca nu m-am simtit in stare...sunt cu moralul jos,nu stiu cat de jos,dar nu e bine si mai am si o viroza frumoasa...
Incerc sa depasesc faza asta si intru sa va spun ce-am mai facut.
Pupici tuturor.