Pepenasi de iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
bujo spune:
Bannu eu am zis de Humana Milchzuker. E un produs natural din lapte, de fapt e lactoza. Sa stii ca e foarte bun, Filip al meu s-a reglat dupa ce i-am dat o luna zi de zi. Nici gaze nu poate sa dea daca e constipat. Io zic sa incerci. Mai degraba decat Debridatu, din cate stiu eu poate da dependenta.
bujo mami de Filip
Banu2268 spune:
bujo multumesc
acum deja am inceput cu debridatul....
mi-a dat 2.5 ml de 3 ori pe zi
timp de 10 zile
daca nu merge cu asta o sa cumpar ce ai zis tu
si de data asta o sa-mi notez
multumesc mult
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
morcoveatza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Banu2268 buna seara mamicutelor. iar am intrat aici la voi ca am alta problema. bebe iar e constipat face o pasta verde dr mi-a zis ca e contipat de asta e verde si mi-a dat debridat. sughite parca mai des si dupa ce mananca ii scot cu greu aerul si face parca mai multa spuma la gura. cand vrea sa faca isi intinde piciorusele si plange de fapt ieri a urlat. in schimb la dr mi-a zis ca a luat bine in greutate ca e bine sa-i dau debridat si gata dar eu nu ma linistesc. a trebuit sa-i pun supozitor pana la urma a facut dar sunt moarta de ingrijorare si face si o ditamai burta dupa ce mananca si rame asa nu mai iese aer de fiecare data si apoi incepe sa planga. nu stiu e normal cu atatea spume la gura la propriu? nu mai pot sunt terminata de ingrijorare. spuneti-mi voi daca ati patit vreuna dintre voi asa ceva? multumesc mult Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!! |
Banu2268 din cate stiu eu, un bebe exclusiv alaptat este constipat daca nu a facut kk de 5 zile.
Si Nicholas al meu facea verde fara sa fie constipat, doctora mi-a spus sa nu ma ingrijorez, atat timp cat nu e apos apos sau foarte tare e ok, insa mi-a atras atentia la ce mananc eu. O dieta saraca in fibre, cu multe lactate, paine sau cartofi poate duce la constipatie atat la mama cat si la bebe.
Pentru constipatie aici se recomanda bai calde urmate de masarea stomacelului si miscatul picioruselor ca si cum ar merge pe bicicleta intr-un ritm lent. Eu nu sunt pentru medicamentelor gen debridat. Incearca alternative naturale, cea mai simpla 1-2 lingurite de apa fiarta si racita sau 1-2 lingurite suc de portocale, mar, pruna sau strugure. Pune-l pe bebe pe burtica la 1 ora dupa ce-a mancat. In loc de supozitoare poti folosi termomentrul si niste crema de galbenele, la Nicholas a functionat. Am mai auzit de introdus in fundulet cu seringa in pic de apa calduta, asta pot sa spun ca a functionat la mine
Cu aerul inghitit, pe masura ce cresc bebelusi nu mai inghit asa mult aer si deci au mai putin de dat afara. Burtica mare, cred ca e ok, Nicholas face burtica dupa ce mananca si arata ca un bondar.
Daniela
irolf1 spune:
Caramenela ma voi ruga pt voi. Sa va intoarceti cu bine.
curajoasa mica, iar tie multa putere
Stiti ca ma plangeam ca pe Alex il deranjeaza muzica si la gradi nu vrea sa cante, sa danseze, uite ca de vreo 2 zile l-am pacalit
am luat-o pe Andreea in brate si i-am zis sa danseze. S-a executat imediat ca doar nu era sa se maimutareasca numai sora'sa
mai mult azi luase si o carioca in mana si canta de zor la ea. Eu sunt multumita pt inceput.
Flo 
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
Marina_1609 spune:
ia uitati aici ce paine "vulcanica" am facut azi
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
anaxena spune:
nu shtiu dc atzi hotarat vreo intalnire,ca sunt ocupata la salon,Maria face febra,dar nu are decat oleak de rosu in gat si nici urma de dintzi...dar vin sambata in BUC...dc va intalniti sambata sa-mi datzi si mie de veste
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Carmenela spune:
multumesc fetelor. multumesc mult de tot. E asa de bine sa stiu ca atata lume trimite ganduri bune si se roaga pentru noi.
O sa va mai scriu inainte sa plec...
Va pup pe toate
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
pica1 spune:
Carmenela sa fii increzatoare in reusita si te asteptam acasa cu toate sperantele implinite.
dr_anca dracia aia de "dispozitiv" are forma chestiilor alora care le folosesc jucatorii de fotbal americam sau boxerii sa ke puna in gura sa nu le sparga dintii adversarii, in interiorul canalelor care imbraca dintii se gasesc niste peri tot din silicon moale cum este de altfel tot device-ul. Pina acum a avut succes la Sebi. De cumparat l-am cumparat de la un magazin cu produse pentru bebei din State.
Maitrey chiar ca te pricepi. Sa stapiniti santosi casuta si sa va simtiti bine in ea.
violeta29 spune:
Bunaseara! In sfarsit v-am ajuns si eu din urma, ca de-aseara fa tot fugaresc
Nu am prea mai intrat zilele astea, am fost ocupata cu examenele, off, sa se termine sesiunea asta o data ca sunt stresata rau de tot, si parca toate alea imi ies pe dos.De primele examene am scapat cu bine, dar de-acum incepe greul.
Cu diversificarea, merge si nu prea, nici nu stiu ce sa fac, sa mai insist, sau sa o mai aman putin.Deschide incantata gura cand se apropie lingurita, inghite ca un uliu, de parca e moarta de foame, dar nu mananca mai mult de patru-cinci lingurite.Asadar deocamdata tot lapticul ramane la putere.
Cu suzeta, ca am vazut ca s-a dezbatut subiectul, eu as da orice sa o fac sa o ia , am incercat in fel si chip, nu vrea si pace.O roade din toate pozitiile, numai asa cum trebuie nu o vrea
ea cel mai des adoarme molfaind sanul, si sunt convinsa ca daca ar primi suzeta ar adormi singurica in patutul ei, mai ales ca stie si sa se legene singurica.
In rest ieri a zis pentru prima oara ma, sper cat mai curand sa spuna si mama
, si tot ieri tot bagandu-si piciorusele in gura a reusit sa se muste rau de tot , ca abia am reusit s-o potolesc.Si de ceva timp, da sa se ridice in fundulet dar nu poate decat pina la jumatate, e haioasa rau cand se chinuie sa se ridice
CARMENELA, ma rog pentru voi, doamne ajuta sa mearga totul bine, pup micuta regina
ATB, felicitari pentru examene, bafta in continuare. Ce super ca ai rezultatele asa repede, la noi pina le corecteaza poate dura si o luna
MOCUTZA bine ai venit, sigur ca va primim
FLO, totala mata aia nebuna
DR ANCA, si noi dormim cu lumina stinsa, si niciodata nu mi s-a trezit noaptea decat pentru papica.Clar a invatat ca noaptea e pentru somn![]()
ELLA, felicitari pentru dintisori
CAPRIOARA, si eu tot pentru 1 si 4 votez
MOBRIQ, si noi am avut problema cu patutul, a stat in el pina la 2 luni apoi nu a mai vrut.Acum o adorm in pat si apoi o mut in patutul ei.Peste zi sta dar foarte putin
MAITREY, superba casuta, s-o stapaniti sanatosi.Desenele din camera Alexndrei sunt foarte reusite.Bafta la examen, cu siguranta o sa il iei
ANABABY, eu as zice sa incerci totusi sa o culci o noapte cu tine in pat, sa vezi daca se repeta povestea.La urma urmei fericirea micutei tale e mai importanta decat orice prejudecati.La inceput si eu am culcat-o in patut si eu dormeam in sufragerie.Peste noapte se trezea , se foia, si abia cand incepea sa planga o auzeam.Apoi pierdeam o ora ca s-o adorm, numai ca la noi toate astea se petreceau in liniste si in intuneric.am luat-o apoi cu mine in pat, peste noapte cum se foia putin mufat tzitzi, si manca repede cu ochii inchisi, apoi adormea la loc.Acum dorm in dormitor si patutul este chiar langa pat, am lasat libera laterala aceea mai ingusta si noaptea o vad si o si simt cand incepe sa se foiasca Si imi este mult mai bine asa.S-a mai trezit de cateva ori plangand in perioada cand i-au iesit dintisorii dar am luat-o in brate, am leganat-o putin si a adormit imediat la loc.
ANKUTA,doamne prin ce treceti si voi, multa sanatate micutei
ANAXENA, pupici Mariei ca sa treaca febra.
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Anna (5.02.2007) si