Pepenasi de iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
maitreyi spune:
carmenla
va fi bine!
regina 
fetele 
ruxteoretic nu mai face daca nu a facut pana acum.
anna mie mi-a iesit tot timpul branza din laptele praf...bine...facuta cu calciu lactic. cu lamaie nu am incercat pana acum.
fetele a facut si alexandra bubite la 'mneaiei
am dat-o cu avene, galbenele, bepanthen...nicio schimbare. cum ziceatica se prepara apa aia bicarbonatata? cate lingurite la cata apa? sar'na 
ma duc iar la cartile (a se citi oile) mele...
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Banu2268 spune:
buna seara mamicutelor.
iar am intrat aici la voi ca am alta problema.
bebe iar e constipat face o pasta verde dr mi-a zis ca e contipat de asta e verde si mi-a dat debridat. sughite parca mai des si dupa ce mananca ii scot cu greu aerul si face parca mai multa spuma la gura.
cand vrea sa faca isi intinde piciorusele si plange de fapt ieri a urlat. in schimb la dr mi-a zis ca a luat bine in greutate ca e bine sa-i dau debridat si gata dar eu nu ma linistesc. a trebuit sa-i pun supozitor pana la urma a facut dar sunt moarta de ingrijorare si face si o ditamai burta dupa ce mananca si rame asa nu mai iese aer de fiecare data si apoi incepe sa planga.
nu stiu e normal cu atatea spume la gura la propriu? nu mai pot sunt terminata de ingrijorare.
spuneti-mi voi daca ati patit vreuna dintre voi asa ceva?
multumesc mult
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
Banu2268 spune:
am uitat sa va spun ca are 3 luni mananca doar laptic de la mine nu a facut febra sau altceva....
nu stiu ce sa mai zic.
una dintre voi imi spusese odata de ceva de la milchschhh nu stiu ce pentru constipatie
Banu
foaaaarte fericita cu
atb spune:
Carmenela, ne rugam si noi pt. voi!
Fetelor, eu cu sesiunea asta chiar n-am avut timp sa mai intru asa ca am pierdut firul evenimentelor, sper ca e liniste si pace pe-aici. Din 7 examene am dat 4 si le-am luat pe toate, mai am inca 3 si promit ca revenim in forta.
Nicholas e bine, sanatos, putin cam marait, dar in rest suntem bine, inca nici urma de dintisori.![]()
Va pup pe toate cu drag!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
iriss27 spune:
Carmenela, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau plin de emotie. Sa va ajute Dumnezeu sa va intoarceti cu bine si operatia sa fie reusita si cu cat mai putina suferinta pt Cara. 

Te rog, din suflet sa imi dai un semn dupa operatie sa stiu ca sunteti bine.
banu doctorul stie ca face kk verde? eu nu cred ca e in regula, poate mai mergi sa mai ceri o opinie
cat despre balonasele de la gura ar putea fi normale, se pregatesc gingiile pt aparitia dintilor (asta se intampla cu cateva luni inainte sa apara dintii).
Kimmy in cazul in care mai are canalul infundat, in 1-2 sapt de la oprirea tratamentului va reaparea conjunctivita
teoretic, dintii trebuie spalati de cand apar; chiar si gingiile ar trebui curatate cu o carma moale, umeda (dar exista si niste periute speciale pt gingii); eu personal nu il spal pe gingii, sa vad eu dintii si incep actiunea
maytrei super desenul de pe perete, esti maiastra! imi place si tapetul din campera voastra. noi nu aveam inca sufrageria mobilat (ma rog, acum am un tobogan imens si nu prea mai am loc de mobila) si atunci cand o sa avem bani, vreau si eu sa imi pun pe un perete tapet (eu as vrea sa fac un cadru de rigips peste care sa pun tapet, si in spatele lui sa pun niste spoturi ...ma rog, vise)
ai am umblat toata ziua, am fost la srv sa imi iau adeverinta, sa depun dosarul pt cic2 ... gagicile au fost in extaz cand l-am vazut pe fii-miu, dar si el sarmant, lea zambit mereu (se cunoaste samanta de mic) ...
apoi am fost in cora pantelimon, sa ii iau fiica-mi cadou de ziua ei, i-am luat un puzzle magnetic, "sa imbracam papusa", sper sa nu fie prea complicat pt ea; i-am mai luat o palariuta simpatica cu o brosa pisicuta
perioada asta avem ff multe zile de nastere in fam: a fost a mamei mele, a soacrei, maine este a tatalui meu (habar n-am ce sa ii iau, dar maine plec iar in colindari), apoi pe 4 sotul si pe 5 Yvo, apoi nashu si inca un prieten ...
sambata ne ducem la masa la mama si trebuie sa ii fac si o paine (m-am oferit), ooka ai facut painea asta? ma gandesc ca daca are ou, lapte, unt va fi delicioasa, ce zici, sa ma risc?
capri, am luat si aripioare de ingeras si niste rame cu pietricele pe margini f simpatice
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
ana_a spune:
Carmenela, mult curaj! O sa fie bine, chiar daca tie iti este greu, Allegra no sa-si mai aminteasca nimic!Pupam fetele! Am sa ma rog si eu sa treceti cu bine peste operatie!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Banu2268 spune:
da i-am spus azi ca e maro spre verde inchis si a zis ca e de la constipatie
mai e cineva care a patit la fel?
cateodata face verde cateodata galben inchis
Banu
foaaaarte fericita cu
Marina_1609 spune:
carmenela, bafta multa. o sa ma gandesc la voi!
flo, ce am mai ras de pisica aia![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
mocutza spune:
Buna seara mamici,
Sper sa ne primiti si pe noi.......nu am reusit sa citim din urma si nici nu vom reusi.Piticul meu are 6 luni si 2 zile, mananca supa crema cu carnita, mar si banana, plus laptic de la cutie pt ca mami nu a mai avut de la 2 luni jumate.
Si acum as vrea sa ii raspund Banu2268 piticul meu cat am alaptat a avut kk verde.Pentru constipatie medicul meu mi-a aratat urmatoarea miscare pt a stimula scaunul: flexezi piciorusele si cu genunchii lui apesi usor pe burtica, apoi intinzi piciorusele perfect ...iar flexezi iar exerciti o presiune usoara pe burtica..........si faci asa de vreo 4 ori la fiecare schimbat de scutec.....la noi a functionat...(dar nu din prima).
Banu2268 spune:
mocutza multumesc mult
stiam faza cu gimnastica dar sa spun drept n-am facut asa cu regularitate
eu intru si in panica repede repede daca il doare ceva daca plange daca.... ma sperii imediat daca nu functioneaza repede ma sperii si mai rau
o sa incerc de 4 ori de fiecare data cand schimb scutecul
multumesc
Banu
foaaaarte fericita cu