Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

buna si de la noi,

La multi ani: Lizuca, Sara,Patrick,Ioansa cresteti msri frumosi si destepti.

La multi ani! pt sotul lui Miss

noi am avut o seara si o noapte de cosmar: aseara pe la 8 a inceput febra si a cedat abia dimineata. A avut 39,2 max. Am incercat toate alea: sosetute cu otet, frectie, ...etc eferalgan , nurofen nu a vrut si a cedat doar la novocalmin sup.
Sunt chiauna .... astazi insa nu a avut deloc febra si a fost bine. Inca nu stiu ce are. Am cautat toata dimineata pungute pt. urocultura si n-am gasit. sper sa nu mai faca febra ca nu stiu ce sa-i mai fac: nu-i curge nasul, nu e infundata, nu face kk des, nu e balonata...nu are pete brrr si sper sa nu fie nici infectie urinara.
Poate e de la dinti ca tare mai roade diverse chestii.

Astazi insa nu a vrut sa doarma deloc pana la 16 cand a dormit 15 min si s-a trezit urland.

iulia: foarte bun programul tau de masa, nu cred ca are nevoie de mai mult
andrada: baby spanac e o adunatura de frunzulite micute de spanac.

nu mai stiu ce voiam sa mai spun: sunt epuizata

deci:grupul parintilor epuizati sper sa salute grupul copiilor sanatosi

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Am uitat sa urez sarbatoritilor de azi: Patrick, Eliza Elena, Sara Maria, Ioan Teodor.

Aaa...si sa mai zic cui a spus ca e frumoasa metafora cu mladitzele si mugurasii care se transforma in copacei ca ma simt fff bine...ca o nasha ce sunt ...nici nu m-am gandit eu atunci cand am propus numele de mladitze si mugurasi cum o sa ajunga ei niste bombonele M&M!!

Edit: Belleanne...join the club!! Sanatate muuuuulta!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Ziua nu prea buna de la noi!

Multumim de urarile de sanatate pt Iasmi...nu va nominalizez ca-s praf! Vreti sa-mi urati si mie?? Am inceput sa fac temperatura, ma dor toate, etc...
In concluzie fac anticorpi cu fiica-mea...suntem o echipa!! Speram sa nu intre si tati in echipa ca am pus-o!!!

Scriu din amintiri...

Aelita !

Alysh succes cu jobul lui tati vostru! Sa fie mai bine!!

MissP pt Bogdan al vostru!!

Mi_bebelina mi-a placut aia cu capitolu' si subcapitolu'!
Nu te mai da cu capul de pereti ca ai uitat sa ne scrii sanatate...ca si eu uit! Muuuulte...

Andree bine ca e bine Eric! Dr aia trebuie trimisa in codru...mama ei!

Gabitzam pentru fratiorul lovit al lui Raducu!

Doloress...si Stefany...tocmai ieri imi zicea cineva ca vrea sa emigreze in Canada...sa-i zic sa mai astepte deci...!

Cris bine ai venit! F bine ti-a spus Simona. Dupa ce varsa pauza alimentara 2 ore! Si daca varsa frecvent...rehidratare cu saruri, insa dat cu linguritza. O linguritza la 5 min si incet incet marit nr de linguritze!

Socrate..deeeeci urla da? Si eu sunt zombie de nesomn si raceala....ne luam de mana!

Va pup ca imi simt creieru' amortit! Mama lor de virusi...daca nu m-am imunizat pana la varsta asta!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Multa sanatate pentru toti!pentru Iasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim fetelor care ne-au urat La multi ani! Mi_bebelina, Gabitam, Micaela, Lorich, Socrate, Dana, Adriana, Anca, Andrada, Leeloo, Miss, Inais, Bellane, sper ca n-am uitat pe nimeni! Sunteti niste dulci toate!
Nici nu-mi vine sa cred ca avem 9 luni! 9 luni de fericire si iubire maxima cum nu credeam ca pot exista! Si de nopti nedormite, dar asta conteaza mai putin La noi bilantul nu e asa incurajator, nu prea face el multe lucruri, insa sunt multumita ca Patrick e sanatos, nu a avut decat doua raceli usoare, nu a facut niciodata febra, nu a avut odata diaree sau alte complicatii. Si era cat o bulina mica si acum e ditamai galiganul! E vesel si fericit, si asta conteaza cel mai mult, cand imi zambeste si ma ia cu manutelede gat, sau cand se lipeste de mine noaptea cu sanul in gura, simt ca viata mea a capatat un cu totul nou sens, mai adevarat si mai plin de semnificatii.

Cleo si eu imi amintesc de iernile grele pe care le petreceam in Bucovina, in vacanta. In Iasi nu era chiar asa. Oricum nu am fost luata chiar din oala cand am venit aici, mai experimentasem asa zapezi. Cu temperatura a fost mai greu sa ma obisnuiesc, insa pana la urma omul e o fiinta extrem de adaptabila, am invatat asta pe propria piele.

Adriana da, la servici trebuie sa mergem orice ar fi. In 5 ani aproape de cand sunt aici, nu s-a inchis odata serviciul. In schimb sunt scoli si gradinite care inchid cand e o furtuna din asta mare de zapada si atunci sa vezi nebunie pe bietii parinti care trebuie sa vina la servici insa nu au ce face cu copii, unde sa-i lase. Multi normal ca lipsesc, dar apoi trebuie sa recuperezi, cel putin la mine la servici. Sau iti taie din salar si mai apoi iti si reproseaza in evaluare.
Si eu astept petrecerea de un an, ii fac bunicii in tara cand mergem, deja se agita ca niste Pepsi amandoi, au inchiriat sala, au fixat meniuri, ce mai, o nebunie intreaga. Tatal meu are o obsesie cu petrecerile, si daca nu a putut fi la botez, macar de un an sa-i organizeze.
Vine si sora-mea (nasa) si o sa-i ia din mot. Si pe mine ma bate soacra-mea la cap sa nu-l tund ca trebuie sa ii ia nasa la un an, prostii. Prima data l-au tuns la cateva zile la spital cand i-au bagat perfuzia in cap caci manuta i se invinetise prea tare. Si l-au ras pe jumate din cap, apoi l-am ras eu acasa si pe cealalta jumate. Acum i-as tunde cateva firisoare care stau mai in sus. Oricum nu are mult par.

Mi_bebelina imi pare bine ca Deliuta a papat mai bine!

Lorich si eu am un tata Rac asa cum zici tu, sensibil si romantic. Ii face mamei poezii si acuma. In schimb mama e o tipa tare pragmatica si cu picioarele pe pamant, nu prea o incanta poeziile. Si tata normal ca sufera mai apoi. Si cade in depresie ca nimeni nu-l iubeste. Deci e un tip super, numai daca ar lasa putin sensibilitatea la o parte.

Andree27 imi pare bine ca Ericut e mai binisor ! Of, ce doctori mai exista pe lumea asta, nu stiu de unde au rasarit ! Am citit in likul dat de tine si ma bucur tare ca nu l-am decalotat. Parca tot mai bine e sa lasam lucrurile sa decurga cat mai normal si natural, sa nu intervenim prea brusc si dureros.

Danah exact atata are si Patrick al meu, 8460 g ! ce coincidenta! Si pe al meu il fac fotomodel, ca doar e nevoie si de manechine masculine. Al meu a luat bine in ultima luna, 400 de g, In schimb intre 7 si 8 luni a cam stagnat, probabil ca a luat mai mult in inaltime.
Iulia nu stiu ce sa zic, eu as fi de parere ca si Adriana ca e vorba despre durere de dinti. Exact acelasi meniu il are si al meu pitic. Si eu am incercat biberoane cu lapte noaptea, si la 1 si la 3 si la fel facea. Acuma sa nu fie durere de dinti, ca asa se manifesta si la noi, trage de tot ce apuca, inclusiv suzeta pe care i-o mai dau din cand in cand, dar in special de tzatza. Si apoi o inveti cu biberon noaptea si se va trezi mult si bine, pana cand o sa fie marisoara. Acuma insa numai tu stii exact sa faci diferenta daca ii e foame sau nu. Al meu se vede clar ca nu ii e foame noaptea, ca suge de doua ori si apoi incepe sa traga de tetina si nu mai papa.

Miss Sa stii ca intr-adevar experienta mea la call-center a fost traumatizanta, mai ales ca eram proaspata imigranta, cu o tona de sperante si vise pentru noua mea viata si mi se zicea aproape zilnic : Go back to your country, si ca din cauza mea ei nu au joburi sa-si plateasca datoriile, ca venim noi imigrantii si le luam Noroc ca a fost de scurta durata, mi-am gasit apoi la actualul loc de munca si mi s-a parut ca am ajuns in Rai. NU-mi venea sa cred ce frumos se poarta lumea cu mine si ce deschisi sunt toti.
Imi pare rau pentru inca o noapte nedormita ! La mine a fost o noapte foarte buna, numai cu doua treziri A dormit de la 9 pana la 7.30, o performanta demna de cartea recordurilor pentru el. Si asta pentru ca ieri nu a dormit mai deloc in timpul zilei. Deci m-am convins ca acest copil are nevoie de mai putin somn decat altii. EU il chinuiam ziua si-l culcam, convinsa fiind ca daca doarme ziua mai bine, doarme si noaptea. Ei bine, aseara am avut confirmarea. Nedormit aproape toata ziua, a reusit si el sa doarma mai bine noaptea.

Inais hehe, cunostintei tale sa-i zici sa nu vina iarna in nici un caz in Canada ! Eu daca as fi aterizat intr-o iarna din asta cred ca ma intorceam, pe bune. Asa, am aterizat in aprilie cand a inceput caldura si m-am indragostit iremediabil de tara asta!

Sanatate multa bolnaviorilor mari si mici!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

intru si eu pe fuga. i-am facut pt prima data mamaliga si o sa i-o dau cu smantana si branzica calcica -nu am de vaca acu- sper sa-i placa. aveti dreptate, n-o sa-i dau sa pape noaptea. doar apa sau ceai daca e nevoie. incerc sa ii dau la 9 dupa baita papica mai consistenta.

si la spartul targului, ca de obicei, ca eu handicapata nu-mi vad decat problemele mele, un La multe lunite cu sanatate sarbatoritilor zilei de 29, Patrick, Eliza Elena, Sara Maria, Ioan Teodor. sa fiti sanatosi ca asta e cel mai important pt noi, mamicile.

si multa sanatate copilasilor bolnaviori

ma duc sa dau mamaliga fetii

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani bebelusi de 29..azi am si lista (de la Gabitza)
Patrick , Sara Maria , Eliza Elena si Ioan Teodor
asadar, Doloress, m-am distrat la postarea ta, e foarte amuzanta. pentru inceput o sa accept ce-o veni.inca nu am inceput sa trimit cv-uri, mai astept sa se incalzeasca
Socrate..nici eu nu suport carnea de vita si nici pestele...
Lorich, sa-ti fie de folos cartea
Inais, lasa omul sa vina in Canada, ce daca ninge? e ianuarie, nu e normal sa ninga?Ce face Iasminuca?
noi am inceput sa avem probleme si cu somnul din timpul zilei. daca ma ridic de langa el se trezeste. noi am facut greseala sa-l luam in pat cu noi si-l avem acum de chirias permanent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

La multi ani !! Patrick, Lizuca, Sara-Maaria, Ioan

Apropo de sofat, ia uitati www.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A&eurl=http://marius.wirelessisfun.com/2009/nu-sunt-chiar-complet-misogin/" target="_blank">aici Asa m-am amuzat!

Scortisoara Sara

Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

I-a scazut febra, are 37.2 dar mi-a facut iar moale si cu mucus! Uff sa fie de la dintisori??? Abia ce ma bucuram ca i-a scazut febra si deh.....

Piggy daca vrei activeazati si tu PM sa iti trimit un mesaj! Poate ne vedem cand se face cald!

Belleane multa sanatate, sa va faceti bine repejor! Te-am intrebat de spanac pt ca as fi vrut sa ii iau si eu. De unde zici ca l-ai luat? E la punga?? Te intreb ca sa stiu unde sa caut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Alina-Anto, eu nu rad ca nu-s mai breaza ca tipele din clip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alina, Stefany, Iulia multumim frumos!

Miss uite aici un link interesant anti-vaccin. Este un film care ruleaza acum la noi la cinema. A inceput sa se discute tot mai mult si la radio si la tv.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput