Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
Miss uite aici un link interesant anti-vaccin. Este un film care ruleaza acum la noi la cinema. A inceput sa se discute tot mai mult si la radio si la tv.

Saru'mana pentru link! Geniala imaginea cu cele 6 seringi si ce atarna de ele O sa ma delectez si eu candva cu filmuletul asta.

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Va pun o poanta la care am ras cu lacrimi!

Semnele de la tastatura s-au gandit sa dea o petrecere, dar nu vroiau sa-l invite pe punct. Punctul isi ia inima in dinti si pleaca la petrecere. La poarta, bodyguarzii escape si delete : cine esti tu? –eu sunt steluta, dar m-am dat cu gel!!!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

mmm

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

mmm

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Va pun o poanta la care am ras cu lacrimi!

Semnele de la tastatura s-au gandit sa dea o petrecere, dar nu vroiau sa-l invite pe punct. Punctul isi ia inima in dinti si pleaca la petrecere. La poarta, bodyguarzii escape si delete : cine esti tu? –eu sunt steluta, dar m-am dat cu gel!!!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Patrick, Eliza Elena, Sara Maria, Ioan Teodor sa cresteti mari si norocosi!

Eu am avut o noapte de cosmar cu treziri din ora in ora, asa ca nu sunt buna de nimic si ma scuzati ca nu am timp sa conspectez, plus ca am treaba de ma doare capul

Pupici si sanatate copilasilor si mamicilor!

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Andrada, vezi sa nu fie tot rotavirusul.
Apropo oare ce face Mirci si Laura?

Ma bucur ca am colege de "antipatie" vita si peste. E neplacut pe de alta parte pentru ca sotului meu ii place muuult pestele. Iar eu am oroare, mi-e greata si de miros. Urasc sa curat ce sa mai. Dar lui ii place asa de mult incat chiar incerc sa ii fac des. Sa nu va zic cum am facut prima ciorba de peste. Mai intai cu manusi si acoperind capul(eu nu suport sa vad capul unui animal mort, indiferent de specie), am taiat capetel, dupa aia le-am spalat cu ajutorul a doua furculite. Amestecam in ciorba cu capacul putin ridicat sa nu vad nimic. Evident nu am gustat nimic.A iesit foarte buna, sotul a mancat de numa numa. La un moment dat am cumparat un crap viu. De fapt eu eram plecata la nu stiu ce raion iar sotul meu a luat pestele. Eu m-am speriat de moarte cand a miscat. Evident eram insarcinata. Am ajuns acasa la care eu i-am zis acu, omoara-l.La care el, pai moare imediat ca are aer. Eu i-am zis ca nici gand si va misca si peste cateva ore. El nu si nu. Evident sa il omoare nu a fost in stare. Nici eu. Asa ca mai intai ne-am distrat de motan care se speria si sarea in sus din cauza ca misca punga. Dupa aia de comun acord am decis sa il scoatem pe balcon unde va ingheta si moare. Io i-am zis ca daca se desgheata si misca eu il arunc pe geam. Norocul crapului a fost ca a murit. Dupa care io ii zic toate bune acu scoate-i maruntaiele. El dragut scoate maruntaiele, stiind fobia mea ii taie si capul si....coada. Eee cum credeti ca am curatat eu de solzi trunchiul??? Pai cu multe prosoape de bucatarie si cu indemanare. Atat despre relatia mea cu pestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

maaaaa fetele..dar scrieti non stop..nu mai gat d ecitit..citesc de 2 zile..drept ca sunt cu 3 capitole aprox in urma....
nu am vreme sa citesc...

am vazut ca ati scris de pampersi..aici m-am tot uitat nu sunt asa cum ii descrieti in tara..aici toti au elastic lateral..si aia cu norisori care ziceti voi sunt verzi aici..mai este si gata mov..care sunt buni. mie de ex nu imi plac huggies..am avut si nu mi-au placut ..

am vrut sa intreb pana nu uit..stie careva de unde pot face rost..nu uitati ca sunt in sua.. de povesti pt copii...varianta cd..e vreun site unde sunt..gen alba ca zapada..povesti in romaneste..nu sponge bob..si bul..pauza..shit uri de aici..

revin

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Socrate, post spune ca ai avut o legatura destul de..intima cu pestii, daca ai si curatat, ai facut si ciorba. eu n u fac nimic din toate astea. sotului ii place pestele si din fericire aici gasesc gata curatat, taiat, portionat, numai bun de gatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mie imi place pestele de mor! As manca toata ziua. Dar nu-mi place deloc sa-l curat, de aceea si eu iau gata curatat si spalat.

Magdone multumim de urari! Si tu intri in clubul chiaunelor? Nu te primim, s-au ocupat toate locurile. Eu sper sa fie numai o noapte razleata, sa revina Olivia la sentimente mai bune.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput