Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

nu pot sa cred ...am scris un mesaj lung si nu s-a trimis...
innebunesc
si nu mai am timp sa scriu acuma altul

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

scriu repejor..
am citi de pampersi..cum ii descrieti voi ca sunt in ro..aici nu sunt asa..adica toti au elastic sau s cai lateral..si aia cu norisori aici sunt verzi..dar mai sunt si gama mov, care ebuna...mie de ex nu imi plac huggies...

lma tuturor bebeilor nascuti intre 20-29 cat am lipsit noi...sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

cleo hai ma..iar te-au filmat astia.....hihi..las ca o s avezi ca imediat pun astia pancarte cu feriti-va de cleo..hihi..nu te supara. aici in sua daca nu conduci esti mort..la ce distante sunt..

alysh sper ca sotul tau sa isi gaseasca un job repede..

miss si eric sat in fundulet doar sustinut. daca il las sta cam cateva sec..poate 1 min maxim si apoi cade in freza..dar noi avem o problema ca lui ii place sa se ridice de spate, asa, se arcuieste si vrea numai in picioare..il mai prostesc eu sa stea in fund..dar nu prea vrea.
spunem lma si lui bogdan de miss
in ceea ce priveste baita lui eric unul si noi face baie cu el si il tine si unul il spala si il scoate afara..asat facem cu schimbul..depinde care e mai obosit..

doloress e tare greu si aici cu criza asta..nu mai zic ca lunar sunt 100 000 de oameni dati afara..asa ca ma bucur ca am job..vad ca si la voi e ca la frigider ..si la noi ninge dar nu e zapada mare..dar e frig..asteptam vara..mai repede vacantza!!!hihi

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

aaa mi-am amintit pt andreea aici nu te forteaza cu decalotarea..daca vrei bine daca nu iar bine...eu nu am incercat si nici dr nu a incercat..eu prefer sa vina de la sine totul..nu vreau sa fac ceva aiurea..dr astia din ro is crazy..am auzit tot felul de cazuri cu dr inconstienti..acum ziceau zilele astea la stiri ca o femeie a nascut copil mort si fiindca dr nu putea sa il scoata a bagat forcepsul pana l-a nenorocit pe bb..ca doar era mort deja..
eu sunt super mega incantata ca am nascut aici..mi-e si frica sa ma gandesc la ororile cu dr din ro..am mai citi si in formula as..de la doloress articolul cu castelul...doamne fereste si apara..de asemnea brute..

laura pupam mirci bolnaviorul si dorim insanatosire grabnica. macar acum stii de la ce are..am citi ca are rotavirus..dar nu a luat vaccin ??

vb lui miss..cu vaccinurile..sa nu mai intram indetalii ca ne taie astia..

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BUna seara dragutze mamici,

Chiar incepe sa-mi fie greu sa tin pasul cu voi dar ma straduiesc din rasputeri sa nu raman f in urma.
Saru'mana mult pt sustinere ref. la job Stef, el nu e dat afara, in nici un caz, dar sunt alte aspecte si trebuie sa reconsidere situatia. Of.

Ref la aniversarea de 1 an, da, si eu ma gandesc din ce in ce mai mult, vreau idei fetelor, vreau ceva deosebit daca om fi sanatosi, vreau ceva spectaculos, nu m-am gandit inca exact ce, dar poate mamicile cu experienta dar si cele fara ne furnizeaza ceva idei. In pp eu as vrea sa fac aniversarea la curte cu copilasi de varsta lui, probabil vor veni si cativa de pe forumul nostru , vreau surprize , bunatati (dar cumparate, nu facute in casa, ca de' nu e timp), un tort grandios....hmm, visez deocamdata, sper sa-mi ajute Dumnzezeu sa-mi iasa ceva frumusel.

Doloress, ce misto ca ninge la voi, vreau si eu zapada, vreau iernile de altadat', nu stiu daca mi-e dor de copilarie sau de zapata, pt ca mi se asociaza imaginea zapezii cu cea a copilariei, dar cert e ca nu vreau ca Vlad sa-si aminteasca vag ca iarna era ceva alb pe jos, deci vreau ficare anotimp la locul lui si cu rolul lui.
Ah...si eu am avut experienta traumatizanta in Franta, am lucrat la un cabinet de avocatura cu clienti mari boshi francezi care uneori isi mai bateau joc de accentul meu. Groaznic! Oricum nu m-am adaptat si m-am intors acasica.

Adriana, gand la gand cu bucurie, asa si eu ma gandesc deja la aniv de un an. Abia astept sa ne vedem

Mi-bebelina, Vlad fara sac de dormit ca nu l-a suportat, se intoarce noaptea in toate directiile, il gasesc in ppozitiile cele mai ciudate....si eu ma gandesc poate nu are loc, nu se simte bine, nu stiu. Cand il iau la mine in pat se simte excelent. Am mustrari de constiinte.

Simo, mersi.

Lorich

DAna, felicitari pt kg pierdute! Bravo!

Ancaurn, ce ma bucur ca ne mai scrii!

Piggy, Andrada si eu stau prin zona, cand va intalniti dati un semn poate venim si noi!

Andrada, sanatate lui bebe!

Inais, sanatate multa tie si Iasminutzei. Azi n-am mai reusit sa vb :(

Miss,, mersi de strigare!

Belleane, imi pare rau ca ati avut febra...si iti inteleg epuizarea, asa sunt si eu cand Vlad doarme putin ziua: Zombi!

Magdone, iti doresc o noapte mai buna decat precedenta!

Andree, super tare bancul, m-am amuzat rau!

Socrate, ma bag si eu colega voastra la capitolul antipatii peste si vita. Bleah, pacat si sotul meu le adora pe amandoua. Mie in afara de somon crud nu-mi place nici un peste.

Laurita, ce faceti, cum va simtiti?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Eu stau pe net...ca sa pazesc copilu' mucios, tusitor si chiuitor...ii tot explic ca in halul in care este daca o sa tot chiuie o sa raguseasca...nu se intelege.

Uitati un articol interesant despre www.guardian.co.uk/global/2009/jan/27/budget-hotels?page=all" target="_blank">hosteluri ca tot discutati despre cazari si vacante!!

Aaa...am luat aparat de aerosoli. Omron. Inca nu l-am folosit, insa pare ok. Cine-mi spune si mie cum si cat ser/adrenalina se fol.? O sa intreb si eu pediatra, dar vreau sa stiu si de la voi sa o controlez...

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor o zi demna de noaptea care a trecut. In fine s-a culcat. dupa care s-a trezit ...cum altfel...urland.
Acuma sincer nu stiu de ce. Dintii sau atelele alea nenorocite.
I-am scos atelele vad ca doarme. Sa vedem cum decurge noaptea.
Pe 11 suntem programati la Jianu. Sper sa ne linisteasca vreau sa doarma linistit.Aseara plangea si era in picioare cu tot cu atele.
Uoff.
In plus azi m-a terminat psihic, nu mai puteam si am si ridicat vocea la el ca si cum intelegea saracul copil. Evident ca nu. Mi-a si trecut imediat.El nu a inteles mare lucru s-a uitat la mine si atat.Ce o fi fost in capul lui.
Of fetelor nu e deloc bine ce se petrece cu mine. Nu imi place in ce ma transform. Nu mai sunt binedispusa, nu mai am chef de discutii cu sotul, nu mai am rabdare cu asta micu, nu mai am chef de nimic.

Mergi la inceput

socrate nu mai fii necajita..e o etapa..si mie imi vine caoteodata sa imi iau campii..cu 2..dar ..imi revin si imio zic ca imi trec si apoi e bine ma mai imbarbatez singura.

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna si de la noi.
Sa dau raportul dup 2 saptamani de servici:

- bebe nu mai are nici un program de nici un fel ziua, nu doarme decat fosrte putin , e agitate, nu mai doarme nici noaptea
- se trezeste plangand de 3-4 ori pe noapte si nu reusesc sa-l potolesc decat in brate, sunt chiauna
- vin la ora 19 acasa , iar incepand cu 20 este un marait si eu si el
- nu prea mai vrea san nici seara nici dimi, il mai pacalesc in san
- nici eu nu cred ca mai am lapte, de azi iau Galactogil
- de maine ii introduc de la mine putere 250 ml de lapte praf Nan 1( e bun nu ?) sa-l bea la pranz, nu-l pot lasa doar pe san ca nu stiu cat bea
- parte buna este ca la serviciu ma deconectez si ma simt ok, nici nu o sun pe bona toata ziua
- am inceput sa fiu tare obosita si ma trezesc cu greu la 7 can am 3-4 treziri intermediare
- a inceput sa-m fie dor de concediul meu de maternitate

Eram asa entuziasmata la inceput, insa acum cu criza suntem intr-o mare alerta la serviciu, sa diminuam costurile, sa diminuam pierderile valutare ( euro a luat-o razna rau de tot), insa cu siguranta la al doilea bebe voi sta cel putin 1,5 ani.
Sfat de la mine pt mamicile care sunt in dilemma maternitate vs serviciu: fetelor, criza este un moment prielnic sa faci copii…stati in concediu pana se linistesc apele daca puteti. Eu nu mai pot da inapoi…
Iar despre bona, ce sa zic este ok femeia, insa mai are si scapari. Ma enerveaza ca il tine pe bebe numai pe langa ea sau in brate sa nu planga si nu-i respecta programul. Imi este mila de bebe ca il las cu o straina, acum apreciez mai mult clipele cand suntem impreuna si il rasfat foarte tare.
Bebele meu e sanatos, are 9900 grame imbracat, este cam grasut, este jucaus, merge pe langa canapea sau mobile, are 2 dintisori,este un agitat.

Laura – of imi pare rau sa citesc ca Mirci are rotavirus. Tu nu-I facusei vaccinul ?
Prag – felicitari pt kg pierdute. Cum 5 ???? te invidiez. Tot inainte

Am vazut poze foarte frumoase cu Sara, Raducu si Robert

Mi bebelina – David al meu mananca aproape orice, seamana cu sotul…Delia fiind fetita sigur are gusturi mai delicate
Iulia – citesc ca sunteti vedete la Rsi D..sunt preferatii mei
Ylari – si eu sunt moarta dupa ora 20,in cerc sa fac totul in weekend: spalt, calcat, curat....sa vad cum rezist. Oricum imi este tare greu.
Andree27 – si la noi s-a umflat o data putzi, insa i-a trecut in 2 zile. Sper sa fie bine

Am sarit cam 10 pagini ca nu reusesc sa termin si imi este tare somn. Scuzeeeee
Miss – eu pun dusul direct in crestetul capului, apoi il indrept spre corp si gata e limpezit…aaaa si in acest timp al meu sta in picioare spijinit de mana mea dreapta, iar cu stanga iau dusul. Ii place . La multi ani pt Bogdan, sa fie sanatos si inconjurat de iubire
Gabitza – pupici lui Andrei cu obrajorul vanat
Beleane- santatate multa
Andrada – si la voi sanatate multa
Simoncip – cred ca am trecut de pagina cu postarea ta, insa va salutam pe tine sip e baieti
Cleo – am vazut poze cu scumpica de Mara

Socrate, Ianis, Micaela, Ca eric, Alysh, Magdone,Danicris, Lorich,Simonix, Doloress,Mi bebelina,Stefany... of si mai sunt fete, insa nu mai am timp pic de somn – am citit si la voi, insa nu mai am timp sa raspund, va pup.

Va pup pe toate si revin cand pot,

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Noi nu avem vesti prea bune, aseara a vomat iar, dimineata iar, diaree, voma, febra, supozitor si nurofen, comprese reci....
M-am rugat cu cerul si pamantul sa pape si el ceva, i-am facut 5 feluri de mancare, abia am fortat cateva lingurite in gurita lui...
A urlat cand i-am bagat sarurile cu seringa, desi parca astea Electrolyte ii plac mai mult decat Prolyte...
Mai nasol e ca are momente de apatie, pune capul jos des, maraie si vrea numai lipit de mine... abia astept sa se faca bine ca nu mai suport...am sunat la Medicover, analizele nu sunt gata, desi imi spunsesera ca antigenul rotavirus mi-l fac intr-o zi..
Sunt terminata, Bogdan a venit tarziu azi, simteam ca nu mai am rabdare, abia l-am culcat sa fac si eu o baie ca n-am mai facut de 2 zile v-am spus ca ma rog de el sa ma lase pana la toaleta si fac in fuga, in plansetele lui...

Simonix,Lorich, Mi_bebelina, Danicris, Leeloo, Stefany, Inais, Socrate, Doloress, Prag, Magdone , Belleane, Alina_Anto, Bratafel, Miss, Micaela, Ca-eric, SOcrate, Nicole va Mirci pe toate!
Leeloo ai dreptate, sarurile de la Humana ii plac mai mult, si sunt si mai bune, dulci, alea prolyte ii faceau greata numai cand simtea pe buze seringa.. Sper sa te lase TUdoras sa dormi ca sa faci fata miilor de sedinte de la serviciu…
Stefany cred ca sunt dintisorii de nu ati putut dormi, da-I si tu nurofen…sau la voi nu se da?
Inais sanatate lui Iasmi!
Esme merci de info cu laptele pasteurizat…Macar stau linistita. Eu inclin sa fiu mai credula de felul meu… Ah, si ca sa te ung si eu la suflet, am inceput sa incalzesc si eu piureul in timpul mesei….Ma batea si pe mine gandul, dar mi-era ca nu e bines a incalzesc mancarea de 2 ori
Socrate aoleu, m-ai speriat cu osul ala..ce intuitie ai avut sa bagi degetul in gurita lui…brrr…ma ia cu fiori. ca ai intrebat de noi…vad ca numai nopti de cosmar s-au raportat aici…ca si la noi de altfel . Cu pestele- eu nu as suporta sa curat un peste de solzi…am incercat odata si am gasit solzi mult timp prin casa. Solzi de peste sunt ca acele de brad…le gasesti anul urmator…
Acum vad ca ai avut si o zi nasoala…si eu imi pierd rabdarea uneori...si cand se uita cu okii aia la mine si-mi dau seama ca nu are nici o vina MOR, dar suntem oameni, ce sa facem?
Alysh ma si eu sa fie bine cu jobul! Am trecut si noi prin asta acum un an si eram tot asa disperata, ca vine bb ca ce ne facem etc. Pana la urma se rezolva toate… multi de la mine ca ne purtati de grija!
Ylari pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti, ha??? Doamne, nu pot sac red cum sunt asa unii oameni Socrate avea dreptate, zi-I sa dati cartile pe fata ca n-are rost..
MAgdone la -20 de grade sa bucurau ca ies afara???Brrr...si noi la -5 nu mai scoatem nasul..
Belleane cred ca erau dintisorii la puica ta! Sanatate, ca tare nasol e sa ai copilul bolnavior! Dragut rezumatul de 8 luni la comportamentul puiutei! Am recunoscut si eu cateva chestii…restul sunt de studiat
Cris Bine ai venit! Tare mi-e sa nu fie si la voi rotavirus!! Kkuta cum face…?
Lorich ce analize???Uof, sper sa fie bune, m-am saturat sa aud de copilasi bolnavi. Robertzel. Cat despre constipatie, o depasiti sigur, si la noi a durat aproape o luna…Bine ca voi va chinuiti de mai mult timp poate asa e tranzitul lui..
Miss hai nu fii deprimata, cred ca toate simtim la fel, ca nu stam sufficient cu sotii nostri! Ce frumos ca planuiti sa plecati in Corsica…Chiar ii zpuneam lui Bogdan ca as vrea neaparat sa ajungem si noi acolo…am vazut niste poze, m-au cucerit!
Alina_Anto i-auzi…e geloasa Sara?? Eu chiar ma uitam ca Mirci nu se supara cand stau cu Mati in brate, sau m-o confunda cu soarmea???
Lizuca, Patrickut, Sara Maria si Ioan Teodor!! Sa fiti cumintei sis a ascultati de mami!
Cleo
Gabitzule bietul Andrei, obrajorul lui frumos…pana se insoara, ii trece…!
Doloress pai cand stati atata in casa, nu va vine sa papati mai mult???
Mi_bebelina al meu se foieste atata de nu mai avem loc in pat de el! Se pune transversal, un picior hais unul cea…etc..
Micaela mami si fetitza plangacioasa!
Andree bine ca sunteti mai bine si ca aveti pediatra mai buna decat dr de familie..pe care poate ar trebui sa o schimbi!
Ancaurn vad ca te intorci la serviciu??Succes!!!
Adriana sa stii ca si eu fac planuri déjà pentru petreerea de un an, o sa ne ingramadim atunci ca e si MAteias pe 24 aprilie…poate ii serbam impreuna, sa vedem!
Iulia ma dacu cu capul de pereti cand vad cat papa Mufi. Sa-I mai bagi intre mese???
Aelita sa –ti fie sanatosi puiutii sis a va bucurati de ei!
Andrada sanatate multa, sa nu mai faceti febra!
DanaH 2 kg pierdute e f bine! Tine-o tot asa…
Ma duc la culcare si sa-l verific de febra..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nicole ce baiat mare ai, aproape 10 kg si e cu o luna mai mic decat noi...Ma gandesc acum e perioada intermediara, se acomodeaza si el cu bona, poate d-aia nu isi respecta programul...incet incet isi fac ei un program, ca nu se poate altel..succes cu serviciul! si cu solutiile anticriza..asta e..vorba ta, nu mai poti da inapoi, bucura-te de tot asa cum e.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput