Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Laura offf! Ce mi-e mila de bietul Mircica! MUlti pupicei de la Patrick, sa se faca bine! Cred ca te seaca de puteri sa-l vezi asa! CU statul in casa, ai dreptate, imi vine sa mananc non-stop. De aceea nici nu am slabit deloc dupa nastere, cu tot alaptatul. Ma mai mentineam putin cand ieseam in fiecare zi, cand era frumos, insa acum... Dar gata, m-am pus pe slabit de luni si am dat deja jos jumatate de kg, sunt tare bucuroasa!

Nicole la 19 intri in casa? Eu n-as rezista la asa un program de munca. De aceea imi place actualul meu servici, e un job si atata tot, programul il pot face cum vreau, trebuie numai sa le stau 7.30 pe zi si gata. Programul meu era mereu de la 7 la 15 cu o jumate de ora de pauza de masa, la 15.00 punct eram deja la usa. Si sefii la noi la fel stau. Rar cand ii mai vezi peste cele 7.30 ore regulamentare. Cred ca David e inca in perioada de adaptare, o sa treaca ceva timp pana sa se obisnuiasca, gandeste-te ca atatea luni nu te-a vazut decat pe tine si acum deodata trebuie sa faca fata unei noi situatii. Lor le ia mult mai mult decat noua, adulti cu experienta. Eu as lasa-o pe bona sa-l rasfete, chiar daca nu ii respecta programul, pentru inceput. Incet incet va intra si el in ritm si va avea si program. Iar cu somnul, al meu nu doarme mai deloc ziua. Azi la fel ca ieri, a dormit numai 2 ore dimineata. De atunci pana la ora asta nu a inchis ochii.

Ca_eric nu stiu sa-ti dau un link de unde sa descarci povesti in romaneste, dar uite www.radio3net.ro/noaptebunacopii/pov.php?l=a" target="_blank">aici unde poti asculta online. Eu i le puneam lui Patrick inca de cand era in burta

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multe lunisoare , Patrick, Eliza Elena, Sara Maria, Ioan Teodor!!!

CLEO-multumesc !!
am mai facut si eu asa,dar m-am orientat dupa unul,la fel,si am scazut asa dupa cum mi-a venit,ma gandeam ca e vreo regula.

ANCAURN,INAIS-multumesc !

MISS-pe 24 ! multumesc !! haha doar o persoana naspa ai intalnit varsator ? eu mai multe cate una din fiecare zodie dar si persoane minunate la fel din fiecare zodie. pe unii ii salveaza ascendentul si celelalte planete,iar pe altii nu ii mai salveaza nimic

imi pare rau ca te chinui asa cu David...
tata imi povestea ca frate-meu avea ora fixa de trezire,la 1 noaptea,si urla pana pe la 3 sau mai mult,in fiecare noapte. unii asa or avea somnul si vrezirile mai agitate ..

sa te tii ca prevad o noapte naspa si la mine,ca toata ziua a dormit Andrésin reprize,si ii e somn continuu si nu a mancat mai nimic...acum e la fel,se culca se trezeste...e in pat la noi,il mai mangaie tati un pic si il adoarme iar sau il leagana ...
o sa ma duc la culcare dar parca vad ca mai bine numa culc ca e mai rau cand ma trezeste

BELLEANE-sper sa fie doar de la dinti sisa nu fie nici o infectie ! sa aveti o noapte buna !!

CA ERIC-aoleu ,de cate ori ampierdut mesajul,stiu cum e,iti vine sa iti dai cu tastatura in cap

ALYSH-erau siteuri de aperitive frumoase,pt ocazii..sau altceva vrei ??

SOCRAtE-sper sa scapati de atele ,sigur nu le mai suporta si nu poate sa doarma..mi se rupe sufletul de el..

REALLAURA-deci clar nu e de la ou,are altceva..Lasa mancarea,ca nu e in stare si ii e mai rau asa,insista cu lichide ,cu lingurita,cu seringa,saruri ,apa ,daca vrea lapte e ok.stomacul trebuie sa se linisteasca un pic.
tine-l in brate,ii e tare rau si il doare si burtica.eu am stat cu amandoi in brate pe wc,ma crezi ??
of..daca e virus..scapa in cateva zile dar e chin,chin pe amandoi...mor de voi !!
Sa va faceti bine repede,sa nu dureze mult,si neaparat sa inghita lichide sa nu se deshidrateze !!!
va doresc insanatosire rapida,va tin pumnii sa nu fie rau !!! sa aveti o noapte calma ,va tin pumnii !!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Salutare fetelor si bebelusilor!

Am reusit sa citesc cate ceva din celalalt capitol dar din asta nimic.
Multzumim tuturor pt cuvintele frumoase

Doloress, deci si tu tot asa... Si noi stam mai mult in casa, e prea frig afara si zapada.

Laura, imi pare tare rau ca Mircea are rotavirus

Lorich, Laura, Simona, Andrada si bineinteles ca uit pe cineva..,

Miss, voi cum mai sunteti?

Am incercat sa pun niste poze dar nu am reusit deloc sa uploadez. Incerc si maine.

Intreba cineva de anasas, in cartea mea scrie ca se da de la 9 luni. De cel crud vorbesc.
Noi suntem bine, azi am avut vaccin, bleah. In rest, ne luptam cu mancarea, cu somnul..De ieri Stefana se ridica in picioare daca intinzi mainile spre ea.

Pupici pt mamici si puiutii lor

aaa, am vazut poze de la intalniri, Iasmi, Sara, Raducu, Robert
Am mai vazut parca pui de Iulia83 si inca dar nu mai imi amintesc acum
Frumosi si speciali toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Wow, Doloress ce pregatiri la voi de petrecere. Vad ca si Alysh are planuri marete.
Nuuu.. eu voi face ceva micut – sincer din experienta, petrecerile astea sunt mai mult pt. sufletul nostru – ca bietii aniversati nici nu inteleg ce se petrece.
La 2 ani e asa-s-asa, abia de la 3 ani e f. frumos PENTRU EI, sa aiba invitati, primeasca cadouri, sa alerge prin casa, sa se joace etc.
Doloress, dragut foc tatal tau cu poeziile lui

Socrate, ce-am ras de povestirea ta cu pestele – iti iubesti mult sotul, e clar
Vorba laurei, curatatul solzilor e o aventura - si eu incerc sa iau peste gata curatat (pt. noi, ca sotului nu-i place - defapt e un mofturos, ma mai mir cu cine seamana copiii nostri).
Multa putere si rabdare - lui Sebi, sa nu mai planga!

Laura, ma miram eu sa dea rezult la analize asa repede. cam cat ar trebui sa tina boala?multa putere si voua!

Nicole, ai scris frumos despre serviciu si bebe – o fi mai agitat tocmai pt. ca nu te mai are asa mult aproape

nu mai ma lasa bebelina sa scriu- mergem la nani
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si de la noi

Vin si eu cu scuze la Patrikutz de Doloress pentru ieri ca nu mi-am dat seama ca era si ziua lui.multi de la noi, asa se intimpla cind scriu pe fuga..Se mai primesc urari si astazi??

Sis, ma superi rau ca nu ma asculti cu tratamentul pentru Mirci. E clar ca asta are si daca astepti analizele Mirci nu va fi mai bine...Decizia ta. Poate la al doilea bb vei invata sa le iei mai din pripa ca e foarte important asta..

Nicole, imi pare rau ca si-a dat programul peste cap Daviducul. SIgur e din cauza schimbarii (cea cu bona) Se va adapta.

Inais, sanatate Iasminutei!!! Iti spun eu cita adrenalina fol la Mati 1 ml de adrenalina si 2 de ser fiz. CInd e nasoala treaba pun si 1 ml de flixotide. de la noi.

Multumesc lui DUmnezeu ca noi n-am mai avu probleme cu racelile in ultima luna. In schimb a cazut ieri a doua oara...SUnt tare suparata pe barbate-miu , ne-am certat rau aseara si apoi nu ne-am mai vorbit. Ma duc sa fac un dus si il las cu el, iar el...il lasa cu David (care era concentrat pe un joc la playstation) ca sa se spele pe miini (e maniac cu spalatul pe miini!!. SI a cazut copilul..nici 3 minute nu am lipsit (faceam dus rapid de tot!)Asa ca i-am spus cu el nu-l mai las ca daca as proceda ca el copilul meu ar fin intr-o continua cadere libera...Acum am si obsesii cu loviturile la cap (ca se poate desprinde creierul, se pot genera anumite comportamente aiurea...de la Discovery vizionare)..Ooof

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sanatate multa la toti copilasii cu problemute!

Vine capitol nou.

Capitolul 69

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor si de la mine.

Eu nu am scris ieri ptr ca am stat acasa, nu am avut laptopul la mine iar de pe calculatorul de acasa nu ma pot loga pe forum. Foarte ciudat... Am incercat sa tin pasul cu voi dar nu am reusit.
Va multumesc tuturor ptr incurajari. Laura, Eva ii transmite un mare pupicioi lui Mirciulica si il roaga sa se faca bine cat mai repede! Socrate, ai fost dementiala cu povestea legata de pesti. Al meu mananca numai cartori prajiti, sau sub orice alta forma (copti, piure, tzaranesti) snitzele sau gratar si friptura de vita in sos de vin, varza (care nu stiu sa fac - de fapt n-am facut niciodata, nu ca nu stiu) si ciorba facuta de ma-sa cu tot felul de torocaieli prin ea (adik legume conservate in saramuri cu un kil de conservant in ele) si acrita cu sare de lamaie (o porcarie).

Fetelor eu tot suparata sunt, mama a facut o depresie, saracutza cred ca ii este foarte greu sa aiba grija de bebeluna... am stat si eu pe capul ei 2 saptamani, m-am gandit numai la confortul meu in loc sa ma tin de cuvant si in weekend sa merg in Crangasi. De acum m-am jurat ca joi seara plecam dincolo, sa ii las si ei timp sa isi revina. Saraca se si streseaza foarte tare daca vede 2 scame pe covor, daca nu apuca sa ne faca de mancare, daca patul nu e foarte bine facut, etc, etc, tot felul de prostioare. Da, asa ca drept urmare a inceput sa planga din orice, uneori este foarte agresiva (verbal) daca ma plang de ceva, v-am zis, imediat sare sa imi aduca aminte ce mult se chinuiau ei cand eram eu si cu fratele meu copii. Plus ca nu mai doarme noaptea. Of, of... Sper ca acum sa isi revina, tata o sa isi ia concediu sa stea mai mult cu ea. A zis ca are un fel de atacuri de panica atunci cand este singura acasa. Sincer m-a si speriat, de-aia am stat cu ea acasa ieri si am avut grija numai eu de bebeluna, sa isi mai revina si ea. Si-a chemat si o prietena in vizita ieri, a mai socializat. Ooooof... e greu, ca ma simt vinovata, nu vreau sa ii fac greutati... La o adica, am sa renuntz si ma intorc in CIC daca chiar nu vom putea si nu vom putea. Tata e o bomboana, s-a implicat foarte mult de cand cu problema asta, a stat cu mine aseara pana am culcat fata. Ce sa faca si ei saracii, ma ajuta si ei cu ce pot. Daca asa a fost sa fie... Ooooof, de-am avea si noi casa aia a noastra... Nu stiu de ce dar asa simt ca ar fi muuuult mai bine daca am avea-o...

La multi ani sarbatoritilor (mamici sau bebici), Miss Parker, La multi ani si sotzului tau.

Nicole, parca citezi din viata mea cu ce povestesti tu acolo. Si eu vreau pe la toamna sa mai incercam un bebe. Dar cu speranta ca pana atunci gasim si o solutie legata de casa. Altfel, nu cred ca ma incumet, oricat de tare mi-as dori. Imi pare rau ca s-a dat peste cap programul bebelucului...

Iulia, de cand zic si eu ca ii fac mamaliga Evei si parca nu ma incumet ca mi se pare prea putzin hranitoare.

Fetelor si eu abia astept aniversarea de un an, wow!!! Mai avem putin, vad ca deja am inceput sa ne gandim la asta. Noi probabil o vom sarbatori inainte un pic (adica in duminica dinainte de ziua ei) ca sa ii rupem si turta.

Va pup pe toate... iar m-am smiorcait la voi.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput