Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Fetelor am mentionat ca urla?
Si casca desi a dormit bine...dar dupa noaptea de pomina....
AAA si v-am zis ca ma doare capul? Nu vreau sa ma repet insa.

Miss m-a intrebat cum e dieta asta pe care o incepem. Pai e un regim disociat, dar nu disociatul ala de care vorbeste lumea sa mananci numai carne etc. Aici ai o lista de alimente permise si una de alimente interzise. Multe retete. Practic elimini, cartofi, paste fainoase, porumb, carne de porc, carne grasa in general. Adica mananci in principiu pui, vita, peste cu legume. Plus niste sosuri, plus desert chiar.Adica sunt lucruri interesante, gustoase si nu faci foamea. O sa va spun in fiecare zi cam ce mancam ca sa va faceti o idee. Aseara de ex. am mancat piept de pui facut la cuptor dar fara ulei, cu salata verde si rosii.

mami de Edvin Sebastian

Am fost uimita sa citesc in cartea aia, al carei link l-a pus Stefany ca virgula carnea de vita are tot aceeasi grasime ca cea de porc, la muschi, sau ceva de genul asta.

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
Eu marturisesc ca am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma obisnuiesc cu noul program de somn de noapte al ariciului... azi-noapte iar s-a trezit de nenumarate ori, eu si sotul am facut ture pina la el sa-i dam suzeta si sa-l mingiiem, iar la 4 dimineata s-a trezit si a inceput sa racneasca de foame - i-am facut un biberon si l-am luat la noi in pat. A ras biberonul si a dormit cu noi pina de dimineata...concluzia, de fapt el vroia sa doarma cu noi, nu de alta dar in patul nostru a dormit neintors, nu l-au mai durut nici gingiile, nu i-a mai pasat ca a pierdut suzeta, etc ci a dormit foarte bine! Prin urmare copilul nu vrea sa stea singur in camera lui, vrea si el cu noi!

Sa nu uit - LA MULTI ANI pentru sot de Miss!! sa fiti fericiti pina la adinci batrineti!
LA MULTI ANI si pentru bebeii nascuti in zi de 29: Patrick, Eliza, Sara si Ioan!!

Revin ca trebuie sa intru intr-o intilnire...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Andrada sanatate multa piticotului...baga-i niste suc de fructe citrice morcoveata sa contracareze...Pai paote ne vedem in zona daca stam asa aproape...Eu imi fac veacul prinparcul National dar ne vedem unde vrei tu...eu sunt mai plimbareata si cred ca si ilinca

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MISS-La multi ani sotului tau ! Sanatate si numai impliniri !

pe 28 e nascut si tata . si fusei si eu mai devreme deci ploua cu varsatori.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Micaela esti o draguta! merci!

Am citit si eu articolul dat de Andree27, desi n-am baiat ... mi s-a parut interesant si adevarat - mereu ma gandesc la diferentele astea - in vest nu stiu daca se practica asa ceva, au confirmat defapt si cateva fete de aici - de ce in Ro e asa o moda si spaima de imbolnavire/operatie, daca nu se face asta de la nastere?
cum spuneam, pe mine ma intreba o prietena din Noua zeelanda si era la fel intrigata de aceasta practica si ma intreba si pe mine ce cred, da sincer nu prea mi-am batut capul cu asta, daca n-am avut parte de baietel...

Apropo bibe noaptea - Iulia spunea ca o sa inceapa sa-i dea regulat -- eu stiu caz si am mai auzit si de altele, copii care si la varste marisoare (2 ani ex) isi trezeau mamicile noaptea ca nu puteau dormi fara bibe cu lapte. Cu inaintarea in varsta - suna ca ciudat, parca trebuie de fapt renuntat la masa de noapte (tocmai, pt a avea un somn continuu, bun) , NU introdusa.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Fetelor am mentionat ca urla?
Si casca desi a dormit bine...dar dupa noaptea de pomina....
AAA si v-am zis ca ma doare capul? Nu vreau sa ma repet insa.

Miss m-a intrebat cum e dieta asta pe care o incepem. Pai e un regim disociat, dar nu disociatul ala de care vorbeste lumea sa mananci numai carne etc. Aici ai o lista de alimente permise si una de alimente interzise. Multe retete. Practic elimini, cartofi, paste fainoase, porumb, carne de porc, carne grasa in general. Adica mananci in principiu pui, vita, peste cu legume. Plus niste sosuri, plus desert chiar.Adica sunt lucruri interesante, gustoase si nu faci foamea. O sa va spun in fiecare zi cam ce mancam ca sa va faceti o idee. Aseara de ex. am mancat piept de pui facut la cuptor dar fara ulei, cu salata verde si rosii.

Am fost uimita sa citesc in cartea aia, al carei link l-a pus Stefany ca virgula carnea de vita are tot aceeasi grasime ca cea de porc, la muschi, sau ceva de genul asta.

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Sincer mie nu prea imi place carnea de vita. Asa ca de obicei ma limitez la pui, la muschiulet de porc ca e mai slab si atat. Peste nu mananc din pacate ca nu imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

MISS-La multi ani sotului tau ! Sanatate si numai impliniri !

pe 28 e nascut si tata . si fusei si eu mai devreme deci ploua cu varsatori.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

deci ai mers tarash grabish si te-ai fofilat de noi, si nu ne-ai dat tort!!!!!!
La multi ani, Aelita, pt ziua ta deja trecuta, sa fii sanatoasa si puternica si fericita cu puii tai!

ploverele facute de mine sunt incepute de sus si crescute uniform. Maneca=cu spatele=cu fatsa. Cand am considerat ca e suficient, am separat manecile pe atsa ajutatoare si lucrat corpul. Apoi m-am intors la maneci, si am scazut..sazicem 1 ochi la 10 randuri. Cam asha. Ochiometric, intodeauna a 2a maneca trebuia sa o masor dupa prima.

La jacheta alba, cu captusheala, de jos in sus, si am masurat dupa alta facuta de sus in jos .

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Am revenit de pe afara si am gasit solutia magica, sa va mai scriu.Am pus micul ardei iute in premergator cu o coaja de paine in mana.
Lorich sotul meu e rac. Si e mai mult decat calm, atent. Chiar prost de bun.
Andrada sanatate piciului.
Socrate spor la slabit.
Aelita si sa ai parte numai de bucurii.
Referitor la slabit, o sa va copiez si eu cand o sa am un pic de timp un regim super ok. Nu stiu daca mai intru azi ca vine si Cezara de la gradi si intru eu in priza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua nu prea buna de la noi!

Multumim de urarile de sanatate pt Iasmi...nu va nominalizez ca-s praf! Vreti sa-mi urati si mie?? Am inceput sa fac temperatura, ma dor toate, etc...
In concluzie fac anticorpi cu fiica-mea...suntem o echipa!! Speram sa nu intre si tati in echipa ca am pus-o!!!

Scriu din amintiri...

Aelita !

Alysh succes cu jobul lui tati vostru! Sa fie mai bine!!

MissP pt Bogdan al vostru!!

Mi_bebelina mi-a placut aia cu capitolu' si subcapitolu'!
Nu te mai da cu capul de pereti ca ai uitat sa ne scrii sanatate...ca si eu uit! Muuuulte...

Andree bine ca e bine Eric! Dr aia trebuie trimisa in codru...mama ei!

Gabitzam pentru fratiorul lovit al lui Raducu!

Doloress...si Stefany...tocmai ieri imi zicea cineva ca vrea sa emigreze in Canada...sa-i zic sa mai astepte deci...!

Cris bine ai venit! F bine ti-a spus Simona. Dupa ce varsa pauza alimentara 2 ore! Si daca varsa frecvent...rehidratare cu saruri, insa dat cu linguritza. O linguritza la 5 min si incet incet marit nr de linguritze!

Socrate..deeeeci urla da? Si eu sunt zombie de nesomn si raceala....ne luam de mana!

Va pup ca imi simt creieru' amortit! Mama lor de virusi...daca nu m-am imunizat pana la varsta asta!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI Sara Maria, Lizuca si Patrickut, Ioan Teodor

Sanatate, bucurii, noroc si o viata implinita!

Noapte obisnuita (adica ). Azi spre dimineata, la ora 4, baiatul meu era treaz cuc si voia sa se joace, sa cante, sa vorbeasca, m-a capiat Eu credeam ca mi se lichefiaza creierii de nesomn. Pe la 5 am adormit, cred ca inaintea lui...

S-a trezit la 9:30, n-a mai dormit pana la pranz, iar la ora 14 a fost mult prea obosit si a plans nasol de tot, s-a inecat cu mancarea, voia doar sa-si suga degetul, of, ce tragedie... L-am pus la culcare doar cu san, s-a trezit dupa 30’ iar urland, ii curgeau lacrimile siroaie pe obraz, am crezut ca mor, acum l-am adormit iar. Sper ca dupa ce se trezeste sa pape piureiasul, ii facusem azi proaspat gulie cu fenicul.

Va multumesc tuturor din suflet pt. felicitarile de ziua lui Bogdan

Multa sanatate doresc si eu la bebeii bolnaviori, sa dea Dumnezeu sa auzim tot mai putin de asemenea cazuri.

Doloress, am citit cu mare interes despre experienta ta la call center Mama, si eu care credeam ca am sechele de la perioada cat am lucrat in vanzari (la o firma de armaturi) si vorbeam cu clienti suparati ca le intarziase livrarea sau ca primisera ceva gresit... Cert este ca si eu am oroare de vorbit la telefon, prefer mailurile.

Alysh ... na, ca azi n-aveam nimic special sa-ti spun, am vrut sa vad daca-ti observi numele

gabitzam, scumpa, Andreiutul nabadaios, deh, copiii astia au energie, nenica, nu ca noi...

Cleo, na, ca pe mine azi ma trezi Bogdan.

mi_bebelina, azi e randul tau sa intri in conspect! Aseara si David se intorsese, era pe latul patului, cu capul pe margine, de m-am si speriat cand l-am vazut, of... Hai, ca am confundat Dariuta cu Deliuta, e prima oara cand tre’ sa dau un miel pe odiseea asta, se vede treaba ca sunt mai haotica decat credeam.

Lori, si eu tot cu apa din cadita il clateam, dar ma refer la faptul ca – pus in scaunel, deci in fund – o sa-i vina apa in ochi, deci tre’ cumva sa-l dau cu capul pe spate. Las’ca ma descurc eu cumva, poate a doua oara nu mai zbiara asa la scaunel, il chem pe Bogdan sa-i distraga atentia...

socrate, of, saraca de tine, welcome to the club of the clubs David se arunca din cap si din picioare cand intr-o parte, cand in cealalta, culmea e ca asta il ajuta sa adoarma, dar daca-l vezi cum face zici ca acu’ ii zboara creierii pe pereti... of... Eu nici nu mai stiu de cate ori ma trezesc, ca de vreo saptamana nu ma mai uit asa intensiv la ceas, am observat ca si asta ma ajuta acum sa adorm la loc mai repede.

Andree, ce ma bucur ca e mai bine Ericut, s-o reclami pe vaca aia, vorba ta, macar sa nu mai treaca alta mamica prin ce ai trecut tu. Dar oare isi va invata lectia? Ca asa sunt unii doctori, se cred zeii zeilor si autoritatile supreme, iar noi suntem niste vite bune de manat cu biciul si de muls financiar

ancaurn,

Adriana, Micaela, aseara ma gandeam la voi, a plans David cu lingurita de cereale cu lapte in gurita, nu mai voia si eu i-am mai indesat vreo 2 pana am realizat ce faceam... Of, daca nu-i plac... le-am gustat si eu si sunt oribile, fulgi de mei cu lapte-formula hipoalergenic (deci proteinele „sparte“, deci gust mai amarui ca laptele normal). In seara asta mai incerc o ultima oara, apoi trecem pe alte cereale, am o combinatie de porumb, orez si tapioca, sa vedem...

Iulia, eu as mai astepta cu reintroducerea unei mese de lapte noaptea, poate nu asta a fost motivul si poate o vei stimula in felul asta sa manance iar noaptea, ceea ce pe termen lung nu e recomandat. Bebeii la varsta asta pot rezista 10 ore lejer fara mancare. Mie mi se pare foarte bine ce-i dai tu Arianei, cam asa o sa-i dau si eu lui Daviduce (mai putin lactatele), chiar si orele coincid cu ale noastre.

piggy, opiniile antivaccin mi le-am format citind foarte mult, inca din timpul sarcinii, sute de pagini si apoi refuzand sa iau decizii bazate pe frica (in clipa cand am reusit sa-mi inving frica, am stiut ca am luat decizia buna pentru David).

socrate, eu iti recomand si modul de alimentare de la Fit For Fun, daca ai auzit de chestia asta. Eu tocmai citesc cartea lor, am comandat si una cu retete. Foarte interesante si logice conceptiile de acolo. Ma ingrozeste perspectiva de a manca doar fructe dimineata, dar cica e necesar ca sa ne curatam intestinele, si m-au cucerit cu optica asupra lactatelor: laptele de vaca e doar pentru vitelusi, ca sa creasca, nici o alta specie pe pamantul asta nu consuma laptele altei specii cu exceptia speciei tampite care e omul, nici macar vacile nu beau lapte, iar proteine ele isi fac mancand verdeturi, laptele nu produce proteine si nici nu are asa mult calciu cum se sustine. In plus, proteinele existente in produsele lactate procesate sunt mult prea greu de digerat de corpul nostru, iar cand le amestecam si cu carbohidrati obtinem o mixtura care putrezeste in stomacul si in intestinele noastre si ne otraveste de dinauntru putin cate putin. Cica fructele pe stomacul gol, cu pauza de 2 ore cel putin inainte de urmatoarea masa ar face minuni nu numai dpdv al siluetei, ci in primul rand al sanatatii. Io am inceput sa planific cum fac ca sa pot sa-mi schimb obiceiurile alimentare.

leeloo, e de inteles ca ariciul vrea cu parintii, la caldurica, intre ei, in patul lor, si David e la fel: cum il iau in brate si il pun langa mine, cu capul pe umarul meu, ofteaza adanc si in 2 minute a adormit ca un inger!

aelita, LA MULTI ANI si sa ne traiesti, caci ne trebuiesti Zi si data, sa te treaca cineva pe listuta... Deci si tu esti Varsatoare? Atunci nu-i de mirare ca avem afinitati, eu iubesc zodia asta. O singura persoana-Varsator m-a dezamagit candva, dar era o vaca materialista si a fost greseala mea s-o confund cu o prietena... in rest iubesc Varsatorii!!

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput