Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Anca, da, dormea destul de bine noaptea, nu fac cald in camera, am 22 de grade, ultima masa la 21 seara laptic, se mai trezea pe la 1-2 dar ii dadeam ceai sau apa si adormea la loc. azi noapte zice mama ca i-a fost foame ca tragea din suzeta in timp ce dormea (cu toate ca de obicei o scuipa dupa 10 min dupa ce adoarme) mi-a zis mama ca a supt la ea toata np prin somn si ca asta de obicei e semn ca ii e foame. insa cum eu nu i-am zis sa-i dea sa pape, stiind ca de atata vreme fata nu mai mananca noaptea, mama nu i-a dat si uite asa, azi dimi cand mi-a zis, am fost plina de remuscari ca am lasat fata moarta de foame toata noaptea

deci, concluzia: daca adoarme la 9 si nu apuc sa-i dau o masa mai consistenta, ii mai dau un bibe de laptic la 1 noaptea. daca o apuca ora 21 treaza, ii dau ceva mai consistent s-o tina pana dimineata.

hai sa va zic si eu ce-i dau: (va rog sariti daca credeti ca la aproape 8 luni trebuie sa-i mai bag ceva)

- la 6 lapte 210 ml
- la 10 masa de fructe, cam 100-150g
- 2 zile la 14 ciorbita de carne (carne de pui, 1 buc cartof, 1 buc dovlecel, 1 rondea morcov, 3-4 fire de taitei mixate si lungite su cateva linguri de ciorbita se face o supa crema asa, cam150 ml dupa ochi)
- sau o zi la 14 150 gr peste alb fiert cu cartofior, pasate si amestecate cu 2-3 linguri de iaurt sau smantana
- sau o zi la 14 ciorbita, de obicei de-a noastra, facuta fara sare, de gaina de tara, din care iau cartofior, fierb un ou si pun galbenusul si amestec sa fie o ciorbita mai grosuta si mai pun cateva frimituri de paine
- la 17 un iaurtel cu fructe humana si un biscuit sau gris cu lapte sau cartof la cuptor copt in coaja scobit miez si amestecat cu smantana (le mai alternez)
- la 21 ultima masa de lapte cu bibe daca ii pica ochii si daca e treaza, rastorn 210 ml lapte in castron si dau cu cereale nestle wellbeing de seara cu tei

voila

sa-i mai bag intre mese cate ceva??? sau sa-i mai maresc cantitatile?? ea se satura cu ce-i dau. sa trec la alte mancaruri??

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Micaela din pacate pot doar sa confirm ceea ce a zis si ancaurn fetele rac sunt foarte dragastoase si blande, dar din pacate mult prea sensibile.
ancaurn bine ai revenit. Eu ii zic Bin Laden lui Sebastian, dar numai din cand in cand.

Fetelor v-am zis ca urla? Ca sa o parafrazez pe stefany, da v-am zis ca urla? Tarzan ar fi invidios. Si are voluuuum frate. M-au apucat pandaliile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Neatza,

Fetelor va multumesc din suflet pt incurajari si pt sustinere!Scuze ca nu am mai intrat aseara sa va anunt ce si cum dar pur si simplu eram epuizata!A fost cea mai groazica zi din viata mea!Eric e mult mai bine,am fost la pediatra care a fost o super draguta,i-a pus ceva crema antiinflamatoare si antialgica si acum e mult,mult mai bine in comparatie cum ii era ieri.Ii e lezata putulica in 4 locuri,dar m-a linistit ca nu o sa aiba nici o urmare,dar mi-a zis ca daca mai merg la ceva dr din astesta sa ii spun din start acolo nu se umbla!Acolo ii va umbla doar nevasta-sa!M-a imbarbatat ca eu toata ziua am plans de numa!Mi-a mai povestit ca a mai avut asemnea cazuri cand o nenorocita de dr ,scuze limbajul,dar asta simt , tot asa ii facuse unui baietel de i-a tras pielea pana jos si bineinteles ca ca la noi fara consimtamantul mamicii.Dar eu nu voi lasa lucrurile asa pt ca voi merge sa fac o reclamatie la colegiul medicilor macar sa nu mai treaca inca o mama prin ce am trecut eu ieri!SI inca nenorocita de dr de fam cand i-am zis m-a mintit in fata ,a zis ca nu i-a tras tare si de aia are 4 leziuni.Nenorocita!!!Scuze dar m-am descarcat putin!

Miss sa-ti traiasca sotiorul!!!

Criss bine ai venit printre noi!

Gabitzule merci mult ca le-ai transmis fetelor si lui ANdrei sa ii treaca vanataia!

Multa,multa sanatate lui Mirci,lui Iasmi!!
A uitasem sa va zc ca e asa de greu jobul asta de mamica,mai ales cand iti sufera puiutul de iti vine sa iti rupi inima din piet numai sa nu se mai chinui,dar bineintels e asa de plin de satisfactii!!

Ylari felicitari!!!!!

Nu mai stiu la cine mai vroiam sa scriu ca inca sunt buiaca de cap,dar oricum toate sunteti niste dragute si va multumesc din suflet pt tot !!!!!!!!

Nu in ultimul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi~!!!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!

A si pt mamicile de baieti uitati ce am gasit http://www.circumcizia.org/decalotarea.html e super adevarat!

Nu ma mai intind ca imediat umplu o pagina!!!
Va pup si mii si mii de multumiri!!!

Ma bucur ca Ericut e mai bine. Nici nu stiu ce sa zic. Am citit de pe linkul trimis de tine. Eu recunosc ca l-am decalotat de cand s-a nascut, incet fara sa trag prea tare. Cand avea 2 luni a tras medicul mai tare un pic, s-a crapat pielicica dar nu a dat sangele, decat pielea de suprafata cum ar veni s-a crapat un pic. I-am pus bepanten si a trecut in cateva ore. Acum a mai tras de el un pic la 8 luni dar nu a mai crapat nici pielea. A zis ca momentan e bine asa. Acuma nu stiu daca am facut bine ce am facut pana acum, eu doar am incercat sa evit sa faca fimoza si nici sa nu il chinui foarte tare. Uoff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Micaela din pacate pot doar sa confirm ceea ce a zis si ancaurn fetele rac sunt foarte dragastoase si blande, dar din pacate mult prea sensibile.
ancaurn bine ai revenit. Eu ii zic Bin Laden lui Sebastian, dar numai din cand in cand.

Fetelor v-am zis ca urla? Ca sa o parafrazez pe stefany, da v-am zis ca urla? Tarzan ar fi invidios. Si are voluuuum frate. M-au apucat pandaliile.

mami de Edvin Sebastian

Micaele si eu pot confirma: lipicioase si muuult prea sensibile; dar sincer e o parte buna in asta, nu zic de sensibilitate, ci de prima calitate. Cica baietii rac ajung niste barbaaaaati... si chiar stiu unul asa, sensibi, cald, atent. Dulce

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu mai tin minte cu oul cum era ,11 sau 12 luni,galbenusul sau albusul,ca eu la Sofia am avut lista cu mancare,mi-o dadeau cand mergeam la control.
deocamdata am primit lista la 6 luni si voi primi-o pe urmatoarea la 9 luni .
in asta de la 6 luni nu sunt trecute decat alimentele permise pana la 9 luni.
cum noi mai avem cel putin 3 luni pana la ou,nu am cautat inca listele de la Sofia.

dar asta e aici la mine,bineinteles ca depinde de fiecare zona.

ANDRADA-suuuper pozele !

GABItZAM-ce bine ca v-ati intalnit! ce poze frumoase !imi place cum se joaca in trei !

CLEO-super puloverele !!! ai undeva scrise detaliile? ma intereseaza la cat scazi pt maneci .imi place mult modelul asta ,hai ca imi faci iar chef,ma mai potolisem

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

IULIA intre mese nu ecazul sa ii mai dai,ca sa aiba pauza pt digestie .cat despre cantitati,asta e dupa cum vezi tu ,daca mai vrea sau nu,unii mananca mai putin,altii mai mult.ai 3 sau 4 ore de pauza intre mese,deci nu mai poti da intre.
doar in timp,cand ai sa consideri tu ca nu ii mai ajunge,introdusa cina ,fara sa maresti nr de mese,si dupa cina ,bibe.aici am si eu pauza in memorie si nu stiu cand se incepe cina cu mancare...

poate spun fetele daca dau cina altceva in afara de cereale cu lapte.

ANDREE27-of,mititelul ,cat l-o fi durut !! cum mai este??

SOCRAtE-sa te odihnesti neaparat !saracutul,cred ca si el e rupt dupa o asa noapte ! sa te culci azi langa el,sa iti revii .

eu ii culc dezveliti pe amandoi,dacalepun unpic pe picioare,asa incat sa si-oaruncesinguri atunci cand simt nevoia,ca sa se trezeasca.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

iulia, de suzeta este posibil sa fi tras si fin cauza durerilor de dintzi. eu cred ca asta este, ca asa cum spui tu ca mananca, mie mi se pare ok.

cleo, am vazut-o pe bulanoasa ta de marutza. este asa dulce...iti vine sa iti infigi coltzii in copanelele acelea. si ce dulce doarme ea in pozitziile acela aproape imposibile...

fetelor, eu sunt la pauza de masa. savurez o bucatzica de somon cu brocoli, facute la noul meu aparat de gatit cu aburi, primit cadou de la finutzii nostri. aseara l-am incercat prima data si imi place tare rezultatul. o sa incep sa ii gatesc si fetei la aburi.

ieri i-am facut legume (cartof, dovlecel, conopida, morcov) la cuptor, cu "o dushca de ulei" (vorba lui cleo) si doi catezi de usturoi, plus rozmarin, busuioc. si cu carne de pulpitza de pui (pieptul mi se pare tare tare fad), facuta si ea tot la cuptor. a mancat fata mea si cu urechile, dar s-a oprit cand s-a racit mancarea. am incalzit-o si a mancat din nou foarte bine. azi i-am dat si la gradi. sunt curioasa daca o sa manance.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Salutari,

Andrada tu parca intrebai cine mai sta in dristor? eu aproape de dristor..vis-a-vs de spitalul victor babes...daca vrei ne vedem cand se face vremea mai frumusica

Miss iti multumesc pentru opiniile pertinente antivaccin - pe mien m-ai convins, am ales sa ii facem Ilincai numai vaccinurile asa zise obligatorii

Esme mesajele tale le citesc cu foarte mare interes si placere si pana acum cred ca ti-am urmat toate sfaturile ...sa ne mai scrii ca te pricepi

Aaa si ma amuza mesajele Gabitzei despre intamplarile mai putin fericite ale copilotzilor ei...nu sunt sadica dar le spune intr-un mare fel...imi amintesc de cand povestea cum l-a dat pe raducu cu capul de pragul usii

La multi ansiori bebeilor nascuti intr-o zi de 29

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Fetelor am mentionat ca urla?
Si casca desi a dormit bine...dar dupa noaptea de pomina....
AAA si v-am zis ca ma doare capul? Nu vreau sa ma repet insa.

Miss m-a intrebat cum e dieta asta pe care o incepem. Pai e un regim disociat, dar nu disociatul ala de care vorbeste lumea sa mananci numai carne etc. Aici ai o lista de alimente permise si una de alimente interzise. Multe retete. Practic elimini, cartofi, paste fainoase, porumb, carne de porc, carne grasa in general. Adica mananci in principiu pui, vita, peste cu legume. Plus niste sosuri, plus desert chiar.Adica sunt lucruri interesante, gustoase si nu faci foamea. O sa va spun in fiecare zi cam ce mancam ca sa va faceti o idee. Aseara de ex. am mancat piept de pui facut la cuptor dar fara ulei, cu salata verde si rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Intru si eu pe fuga sa zic La multi ani puiutilor nascuti intr-o zi de 29:

Patrick, Sara Maria, Eliza Elena, Ioan Teodor

Piggy da eu intrebam cine sta in Dristor! Pai esti la 5 min de noi!

Ufff sunt putin speriata ca mai devreme mi-a facut 38.3 asta dupa ce toata noaptea s-a foit ca era infundat. Am bagat batistuta dimineata si am scos ceva mucisori albi dar ma enerveaza ca mi-a facut si putin mai moale! Sper sa nu raceasca!

Mergi la inceput