Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Hello, hello.
Ma straduiesc din greu sa tin pasul cu voi si nu reusesc. Dar m-am ambitionat. Chestia e ca a trebuit sa citesc jumate din capitolul trecut si 13 pagini din asta, asa ca am cam uitat ce am citit.
Oricum, multumesc fetelor care mi-au urat intoarcere usoara la servici si le dau un .
DanaH ma intrebai unde lucrez. La o banca, intr-o agentie dintr-un supermarket. De aici programul ciudat. Dar mie imi convine.
Simonacip zici ce e infernal programul meu? De ce? Gandeste-te ca eu lucrez practic intr-o saptamana 3 zile din 7 si in sapt urmatoare 2 zile din 7. Apoi ciclul se reia. Asa am timp si de copii, si de restul treburilor. E mai greu in ziua cand lucrez, ca sunt franta, dar in ceea ce priveste copii e ok, ca sotul vine acasa cel tarziu la ora 16, iar in weekend e liber.
Miss lui Bogdan si multi ani fericiti impreuna. Ti-am mai spus ca esti o femeie deosebita?
Esme tare imi plac postarile tale. Pe la subiectul cu baimarencele pe cand?
Micaela Intrebai la un moment dat cum sunt fetele rac. Cezara mea e un asemenea specimen. E foarte iubitoare, lipicoasa, pupacioasa, finuta, dar muuult prea sensibila. Acum ne luptam sa o facem sa inteleaga ca nu trebuie sa izbucneasca in plans asa usor ci trebuie sa incerce intai sa discute pana rezolva problema.Asa e ea. Nu stiu daca asa sunt toate racoaicele.
Cleo scutece, noi folosim Libero. Sunt mult mai bune decat pampers si mi se par mai bune si decat Bella. Si au elastic si la spate, si in fata. Biberoane noi avem Nuk de silicon (pt sticlutele cu gat larg) si ii plac. Esti tare haioasa intotdeauna. Am ras copios atat la clip cat si la faza cu circumcizia.
Lorich am vazut poze cu Robertel in vizite. Scump tare. Il pupam
Laura Mircisor sa se faca repede bine.
Andree27 cum a putut sa faca asa ceva dr? M-ai si speriat. Cum mai e Eric acum?
Ylari un mare sa nu fi trista. Lasa ca pana la urma trec toate. Daca nu am intampina si greutati cum am putea aprecia lucrurile bune care ni se intampla? Tin pumnii sa reusiti sa va mutati cat de repede la casa voastra. Si pe colega "binevoitoare" n-o baga in seama ca nu merita sa-ti consumi energia cu ea.
Alysh iti tin si tie pumnii sa-si gaseasca sotul tau un job bun cat de repede. Mama ei de criza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Micaela, si eu as tunde-o inainte de un an, daca ar incomoda-o parul - ce mot??? ce are daca o tund un pic inainte - noi n.avem insa inca ce taia.
Si la faza cu mancarea- sper ca nu te-ai suparat, si eu insist la a mea cu mancatul, vroiam doar sa spun, ca toata lumea comenteaza, apropo prietenii aia ai tai (isi da cu parerea, judeca etc) cu sau fara copii acasa. ca deh, suntem oameni

Da apropo mot- 1 AN - fetelor, eu deja am inceput sa ma gandesc la aniversarea de la 1 an - la o mica petrecere, la tort - visez si eu, ca-i tare frumos

LMA, bebei maricei Patrick si Eliza

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

prima noapte dormita fara fata.
nu stiu ce a avut azi noapte, am culcat-o ca de obicei pe la 21 si ceva, dupa ce i-am dat 210 laptic. pe la 1 a apucat-o foiala. dadea cu picioarele dintr-o parte in alta, etc...nici cu noi in pat nu vroia, statea cu ochii cat cepele. i-am dat ceiuc, nici gand sa adoarma la loc. adormea in bratele mele, o puneam in patuc, dupa 2-3 min iara foiala, si tot asa pana la 2 dimi cand sotul a zis ca merge sa doarma pe canapea in bucatarie ca are zi grea azi la lucru si fata nu-l lasa sa doarma. eu m-am pus pe plans, ca ma luara durerile de cap, fata gonganea..noroc cu mama ca auzi toata foiala si veni sa vada ce se intampla si insista sa doarma ea cu fata si noi in sufragerie. asa bine am dormit pana la 7 nici n-am stiut de mine. la 7 m-am mutat in dormitor, i-am dat prin somn 210 lapitc si am dormit pana la 9 amandoua. mama zice ca i-a fost foame fetii de-aia s-a trezit. gata, da azi ii bag inca o masa de lapte la 1 noaptea. ca nu-i ajung 210 ml de lapte de la 9 seara pana la 7 dimi.

fug s-o culc ca chiraie

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Moaaama, inca doua pagini pana am scris eu un mesaj!
Uitasem si eu sa zic "la multi anisori sarbatoritilor zilei.
noroc cu DanaH ca mi-a amintit
Andree27 ma bucur ca Eric e mai bine.
Adriana78 noroc ca la noi nu este obiceiul cu taiatul motului, asa ca pot sa-l tund linistita. Numai ca nu am ce tunde. Totusi, nu inteleg de ce obiceiul asta. Adica sa lasi copilul cu parul in ochi doar de dragul traditiei?
Iulia bine ca ati descoperit cauza. Dar parca Ariana dormea bine noaptea. A fost prima data cand s-a trezit asa? Daca da, poate i-o fi fost sete. Imi dau si eu cu parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Si la faza cu mancarea- sper ca nu te-ai suparat, si eu insist la a mea cu mancatul, vroiam doar sa spun, ca toata lumea comenteaza, apropo prietenii aia ai tai (isi da cu parerea, judeca etc) cu sau fara copii acasa. ca deh, suntem oameni

Adriana

Nu m-am suparat, cum as putea sa ma supar? sa stii ca mi imi place tare mult de tine si iti citesc cu drag postarile
eu nu sunt suparacioasa, mai

Si eu visez la petrecerea de 1 an, vreau sa-i fac petrecere cu pitici, sper sa inteleaga ceva.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Hei, dupa ce scriu eu nu mai scrie nimeni nimic o groaza de timp. Si asta aproape de fiecare data! Ia vedeti ca-mi iau si eu jucariile si plec suparata imediat!

Mergi la inceput

Ignorati mesajul anterior. Intre timp a postat Micaela.
toate mamicile de M&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Hei, dupa ce scriu eu nu mai scrie nimeni nimic o groaza de timp. Si asta aproape de fiecare data! Ia vedeti ca-mi iau si eu jucariile si plec suparata imediat!

Anca, mami fericita de Cezara (19.07.2003) si Dragos (11.06.2008)
Daca vreti sa ne cunoasteti

Ia lasa-ti tu jucariile aici, ca ne jucam noi cu ele.

Si legat de fetitele rac, imi place partea aia cu iubitoare si lipicioase dar nu imi place aia cu sensibilitatea prea mare. Vai de mine

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si cleo!!

http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/NeJucam#5296650377382127842

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Ei, uite ca pe cand incepusem sa ne "conversam" mai bine s-a trezit si micul Bin Laden(parca de la Socrate am furat-o, nu?. Daca e altcineva, sa ma ierte).
Merg sa-i dau papa si sa iesim putin pe afara ca azi nu ploua pe la noi.
Da' mai vin!

Mergi la inceput