Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani la puiuti de 29: Patrick by Doloress, Sara Maria by Monik16, Eliza Elena by Elenuca si Ioan Teodor

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata...

Doloress ai un stil de-a scrie... ma si amuza povestea, imi si aducea aminte de experienta mea de secretara - tot asa nu mai suportam telefonul. Auzi tu..cate injuraturi si-a luat intr-o luna... groaznic, dar ai pov super.
Stefany o sa fie bine cu jobul, chiar si daca suporti ceva de genul, ca sa intaresti cv-ul.

Alysh am pierdut faza se pare, imi pare rau ca sunt probleme cu jobul lui Stef, bafta multa sa fie bine!

Miss eu de ceva vreme il clatesc pur si simplu cu apa din cadita, doar asa pot sa-l spal singura; oricum la cat par are Robert... merge si neclatit. La multi ani lui Bogdan, cu intarziere!

La mine piersicile au ramas exactca atunci cand le-am pus, dulci si suculente; ieri i-am amestecat cu iaurt dar a refuzat, iaurtul il vrea chior, fara fructe.

Carnita e taiata in conge fix pt o portie, hai dpua ca asta papa putin, decongelez, fierb, blenduiesc in ziua in care ii dau. Mie mi se pare usor asa.

Pup Deliutza si Dariuta nepapacioase, ei sunt fete, tin la silueta. Mamicilor, stiu ce frustrant e, am vazut

Pup si fetele nostre troienite si inzapezite in Canada. Uf... si eu ma plang de iarna noastra.

Sorb ultimul strop de si va urmaresc! Gabi ia si un pupic de pus pe cucui

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani!
Patrick , Sara Maria, Eliza Elena si Ioan Teodor

Adriana_78, la 1 an e aia cu turta la fetite si tot atunci isi alege fata ceva.
Are Daria mea niste fire de par mai lung pe care tot vreau sa i le tai, dar nu mi-am facut curaj. Nu mi-am facut curaj, in sensu ca imi e teama sa nu o 'ciuntesc' aiurea, nu de ce zice lumea, ca 'nu e bine sa tunzi fata pana la 1 an'. Din ciclu:'bah, ma leshi'. da ce se intampla daca ii tai paru eu pana la 1 an???

Gabita, ne obismunim vreodata cu cazaturile copiilor? Ca eu o sa mor de inima rea, la fiecare busitura pe care o ia imi tin rasuflarea si ma doare inima.
Daria mea e in stadiu ca se ridica in picioare si incearca sa stea fara sa se sprijine in manute, ii reuseste pt cateva secunde si buf... dar ma atentioneaza sa o vad ce face, draga mea.

Ptentru prima oara a ras in somn,sateam langa ea si earadea asa in hohot, nu doar zambet. Ce or visa bebelusi astia?

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Patrick, Lizuca, Sara Maria, Ioan Teodor!

Stefany mersi de carte, de mult o voiam, da nu ma induram s-o cumpar

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LMA pentru Patrick pui de Doloress, Sara Maria de Monik16, Eliza Elena de Elenuca si Ioan Teodor

Niatsa fetelor,

Raportam o noapte de cosmar. S-a trezit din ora in ora. Pe la 5 am capitulat, l-am luat in pat, tot plangea. I-am dat nurofen, i-am dat cu gel pe gingii, pana la urma i-am scos atelele.

Cum zicea una din fete nu mai tin minte cine, imi cer scuze, si copilul meu se arunca toata noapte de pe o parte pe alte. Nu stiu daca e sacul, caldura, atelele. Dar se foieste se arunca, vai de capul meu.
Acum mi-e rau de oboseala.

Mergi la inceput

Din ciclu 'ce fulga sunt", am uitat sa ii urez multa sanatate lui Mirci, adica in gandul meu i-am urat si m-am tot gandit la el, dar aici pe forum nu am scris. Multa sanatate, pui mic!

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Mi_bebelina si Daria se foieste si nu doarme in sac de dormit, oricum mai mult dezvelita sta, dc o invelesc o apuca batzu. La mine in casa sunt cam 23 de grade, adica nu e foarte cald sa zic ca de la caldura e foiala. Cred ca au foarte multa energie si sunt precum cateleusii aia mici mai dau din picioruse si in somn.

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Fetelor va multumesc din suflet pt incurajari si pt sustinere!Scuze ca nu am mai intrat aseara sa va anunt ce si cum dar pur si simplu eram epuizata!A fost cea mai groazica zi din viata mea!Eric e mult mai bine,am fost la pediatra care a fost o super draguta,i-a pus ceva crema antiinflamatoare si antialgica si acum e mult,mult mai bine in comparatie cum ii era ieri.Ii e lezata putulica in 4 locuri,dar m-a linistit ca nu o sa aiba nici o urmare,dar mi-a zis ca daca mai merg la ceva dr din astesta sa ii spun din start acolo nu se umbla!Acolo ii va umbla doar nevasta-sa!M-a imbarbatat ca eu toata ziua am plans de numa!Mi-a mai povestit ca a mai avut asemnea cazuri cand o nenorocita de dr ,scuze limbajul,dar asta simt , tot asa ii facuse unui baietel de i-a tras pielea pana jos si bineinteles ca ca la noi fara consimtamantul mamicii.Dar eu nu voi lasa lucrurile asa pt ca voi merge sa fac o reclamatie la colegiul medicilor macar sa nu mai treaca inca o mama prin ce am trecut eu ieri!SI inca nenorocita de dr de fam cand i-am zis m-a mintit in fata ,a zis ca nu i-a tras tare si de aia are 4 leziuni.Nenorocita!!!Scuze dar m-am descarcat putin!

Miss sa-ti traiasca sotiorul!!!

Criss bine ai venit printre noi!

Gabitzule merci mult ca le-ai transmis fetelor si lui ANdrei sa ii treaca vanataia!

Multa,multa sanatate lui Mirci,lui Iasmi!!
A uitasem sa va zc ca e asa de greu jobul asta de mamica,mai ales cand iti sufera puiutul de iti vine sa iti rupi inima din piet numai sa nu se mai chinui,dar bineintels e asa de plin de satisfactii!!

Ylari felicitari!!!!!

Nu mai stiu la cine mai vroiam sa scriu ca inca sunt buiaca de cap,dar oricum toate sunteti niste dragute si va multumesc din suflet pt tot !!!!!!!!

Nu in ultimul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi~!!!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!

A si pt mamicile de baieti uitati ce am gasit http://www.circumcizia.org/decalotarea.html e super adevarat!

Nu ma mai intind ca imediat umplu o pagina!!!
Va pup si mii si mii de multumiri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fetelor!
si eu raportez o noapte grea. teodora a adormit tarzior, pe la 21, dupa vreo ora de strigat dupa noi, urcat la ea de cateva ori. pana la urma tot cu mine langa ea a adormit.
dar la 3 s-a trezit si tot vroia sa se ridice, desi era varza de somn. la un moment dat steatea in patru labe (ce nasol suna!!! se paote spune altfel?) si avea ochii inchisi. si tot asa s-a frecat pana pe la 5. iar la 6 si ceva a inceput iar. va dati seama ca nici eu nu am dormit. pe sotz l-am dat afara din camera, ca el trebuia sa se trezeasca la 5:20 oricum, are de condus vreo 80km pana la munca, si imi este teama sa nu adoarma la volan.

asa ca acum sunt cu ochii in gura, cu o carca de treaba si cu doua cafele deja la bord. si sunt sigura ca mai urmeaza.

vroiam sa spun ca am fost ieri la cotnrol si fata mea, manca-o-ar (oi fis cris corect?) mama, manechin o fac, are 8.460kg si 71.5 cm. deci a luat 60g intr-o luna si a crescut 1,5cm. tinand cont ca in luna asta, din 5 sapt, 3 a fost bolnava, tot sunt multumita ca nu a iesit in minus la kg. in rest, toate sunt conform varstei.

de raspuns voua.... nu prea stiu ce sa raspund. de citit v-am citit pe toate, dar mi-au intrat vorbele pe o ureche si mi-a iesit pe doua.
am retinut ca sunt copilashi bolnaviori , si ii pup si le urez sanatate. cred ca si pe mine ma asteapta un weekend de fortza. amandoi tusesc precum magarii, teodorei ii curge nasul, ieri a facut un 38, asa, usor, de vara. iar eu sunt in forma maxima pt asta :(.

am mai citit de fetele cu job-ul. nu vorbitzi de latz in casa spanzuratului. si eu sunt tot pe acolo. si imi gasesc si eu nsite momente.... cand am terminat masterul si imi cautam doctorat, era fix la caderea economica de dupa atacurile din 11 sept. bani in cercetare... mai va. acum cand termin si eu doctoratul si imi caut job... criza financiara. nici nu vreau sa ma gandesc. mai am contract pana in iulie, se misca ceva pe aci pe la facultate, paote raman, dar nu e nimic sigur inca. sanatoshi sa fim, ca ne-om descurca noi cumva.

cat despre zapezile din canada.... cred ca de mult timp o luam pe aratura. eu sunt tare rea de frig. imi place soarele, sunt ca reptila, deshi nu chair soare direct, ca ma capiaza. cine ma mai poate intzelege?

descpre cura... declar pierdute 2kg. gasitorului nu se ofera recompensa. acums a vad daca pot sa le mentin. oricum, mai e cale lunga pana la tzel.

eee, cam atat fetele babei. ma duc la oile mele. ca sunt multe si incalcite.
dar mai bag un ochi la urmatoarea cafea (deci curand).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

aaa, se vede ca sunt capiata:

La Multi Anishori pe sarbatoritzii zilei:
Patrick, Eliza, Sara, Ioan
Sa creshtetzi mari, voishi si sanatoshi!

Poze

Mergi la inceput