Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)
Raspunsuri - Pagina 19
nikolici spune:
Piersicutza
Mergem la Geneva si stam 2 saptamani si venim cu avionul.Daca ar fi dupa sotz nu ne-ar lasa,ii este ingrozitor de frica de avion.Inca incerc sa l convong sa mearga cu noi,...dar ar trebui sa se intoarca singur..si asta e cam problematic.O sa vedem noi...dar sincer si eu am emotii.Noroc ca au bagat zbor direct si nu mai fac escala...in 3 ore sunt acolo.De venit spre Berna...iti dai seama ca nu avem cum.Cand vom creste sigur venim sa vizitam una bucata de printzesa Anna.
botez Karina
Nikole mami de Karina
preety spune:
Nerantula imi pare rau ca am citit prea tarziu si am ratat emisiunea.... sper sa pui tu filmuletul sa-l vedem si noi... dar... felicitari ptr micuta vedeta
!!!
CD bine ai venit acasa cu Miku. Speram sa fie totul bine. 
Gaia, ce mai face geamanul? a trecut de puseul de crestere?
Babymom iti trimisesem si eu un PM acu vreo cateva zile... l-ai primit?
Vigantol n-am auzit niciodata 15 pic/zi... am auzit 2 pic/zi in lunile calde si 3 pic/zi in lunile reci... nu cred ca exista problema asa grava cu fontanela incat sa se justifice 15 pic/zi. Eu zic ca mai trebuie intrebat un dr...
Ref la administrarea de fier, stiu ca constipa, si genereaza kk verde, ceea ce ma face s-o iau de la capat cu debridatul... desi data trecuta nu mi s-a parut ca a avut vreun efect... Oricum trebuie sa gasim totusi o solutie... daca incep sa-i dau ceai (eu evit pe cat pot chiar daca bebe papa 80% bibe) o fi vreo idee???
Mai intreb si eu ceva... poate vi se intampla...
De vreo 2 sapt bebelina mea adoarme plangand, ceea ce nu mi se pare prea sanatos... Ideea e ca o ia somnul mancand, o tin in brate sau langa mine pana ma asigur ca adoarme si apoi o pun in patut... doarme 10 min maxim si incepe sa urle din tot sufletul... s-o speria? nu stiu ce sa cred... ca am inteles ca la bebei nu exista teama de intuneric... in sfarsit, o las sa tipe sa ma prind ce si cum, daca tipa mai mult si din ce in ce mai tare o iau din nou in brate, daca nu... o las pana se domoleste si adoarme plangand... da pana acum nu a facut asa ceva... Ce sa mai cred? Ca nici s-o tin langa mine in pat nu poate fi o solutie, si apoi a dormit mereu in patutul ei deci nu poate sa-i fie urat de el acum...
PS: de maine incep masajul si terapie laser ptr coloana. abia astept. cred ca va fi super relaxant. kinetoterapia o incep dupa ce fac niste analize care sa demonstreze daca am sau nu reumatism, ca sa particularizam gimnastica si in functie de asta. Se pare ca durerile de spate nu sunt de la scolioza (ca cik scolioza nu prea da dureri)...
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
_giulianna_ spune:
Nu i-am dat lui Edi Vigantolul fetelor, ma duc maine la Budimex sau la Grigore Alexandrescu si mai cer o parere...poate doua.
Am mai sunat-o pe doctora in dimineata asta si am insistat cu intrebarile. Mi-a spus ca are o forma de rahitism care se vede din forma capului usor turtita la spate, neuniforma si din marimea fontanelei.
Eu din ce m-am priceput si din ce mi-a mai explicat si Claudinna (care stia si ea de la babymom) am masurat cam 3 degete antero-posterior si cam 3 jumate lateral. E chiar asa de grav incat sa ne dea 15 picaturi/zi???
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
bitza2008 spune:
Multumim de aprecieri!!MAi am un filmulet in care tipa TATA, dar se vede muuult mai rau ca e filmat in carut!!
Angelynna multumesc de parola
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
_giulianna_ spune:
Bitza ce frumos spune Lucas TA-TA. Cred ca e topit dupa el!
Anca vazut o draguta mica stand in fundulet si razad la tati. 
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
Giulianna Dc te ajuta cumva moral si noi avem la fel de mare fontanela
.Sa ne zici si noua ce ti-au zis alti doctori.Dar tu te duci in spitale acum cand e epidemie de gripa cica???Sper sa fie ok.
Pup
botez Karina
Nikole mami de Karina
claudinna spune:
Anca, eu cred ca la Carla nu e problema ca nu-i place mancarea solida. s-ar putea sa fie chestie de moment al zilei, de stare a ta, de forma linguritei, de pozitia in care sta ea...de atmosfera...daca nu-i place mancarea solida...mai dilueaza-o un pic, crescand consistenta treptat
si Razvan stramba din nas si tine gura inchisa cand vin cu lingurita spre el, dar il fortez un pic sa-i bag mancarica si cum da de gust, e alta treaba.
incearca mai multe mancaruri la o masa si nu te mai supara, ca pana la umra va manca!
oricum, pana la 6 luni e ok daca sta numai cu lapte. nu mai e mult pana la 6 luni, e adevarat, dar poate ca dupa o perioada de pauza totala de diversificare 9adica sa nici nu inceri sa-i dai ceva), de joaca cu castronelul si mai ales cu lingurita, va manca si altceva decat lapte, daca schimbi un pic si ritualul mesei.
sper ca nu te superi ca m-am dat cu parerea si sper sa-ti fi fost de ajutor!
cu programul nu stiu ce sa zic. la noi cam asha e, dar nici nu stiu cum am ajuns aici.
uneori mai decalam cu o ora, depinde de ora la care se trezeste dimineata, dar in mare cam asha e: 6-7, 10-11, 14-15, 18-19, 21-22, 2-3.
deci el si-a facut programul.
dr mea a zis in felul urmator: pt obisnuintele lui alimentare de mai tarziu, e imp sa se invete sa manance la ore fixe. nu conteaza neaparat cat mananca, ca nici noi nu mancam in fiecare zi la fel.
acuma....cu un bebe e mai greu sa faci militarie, daca el nu vrea. deci ca lucrurle sa functioneze, tr sa-i lasam pe ei sa ne spuna cand vor si noi sa respectam asta
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_giulianna_ spune:
Mamici de baietei, daca va intereseaza cititi si voi
http://www.circumcizia.org/
http://www.circumcizia.org/fimoza.html
http://www.circumcizia.org/decalotarea.html
Mami de
Ticker Edi
angelynna82 spune:
a mea c and nu mai vrea da mancarea afara si zice "cah" dar cand ii este foame deschide singura gurita...ii plac cel mai mult fructele![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
anca81 spune:
Claudinna, iti multumesc mult pentru sfaturi. Cred ca ai dreptate, de fiecare data cand vine ora mesei sunt stresata si ma gandesc ca nu va manca. Probabil ca ea simte. Incerc sa ma detasez dar nu e usor, cele care au copii mofturosi stiu despre ce vorbesc. Tocmai de aceea incerc sa-i fixez un program de masa, daca la 10 nu papa decat 80 ml urmatoarea masa e la 14, nu mai tot umblu cu biberonul dupa ea. Iar macancarea care i-o dau e asa vorba vine solida - e de fapt un fluid omogen.
mamica scumpa 
Multumim tuturor pentru aprecieri 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla