Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

kilemi cam la fel face si a mea...simte ca plecam si se intristeaza, nu doarme...in ultimul timp plane si la mama si la soacra mea....vrea numai cu mami

Noi am gasit un model de tort - patut, vreau sa ma duc la cofetarie sa vad daca il pot face

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bitza, super Lucas

Si Carla e topita dupa tata, dovada mai jos:

Iar aici stam singure in fundulet

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neata, desi ne-am trezit de dimineata, l-am ratat pe Gruia , asta pentru Robertino, a ras in 5 minute 180 lapte cu 2 masuri cereale si a plans la final, sa ca mami ugu fuga a mai facut
Piciul a halit 240 lapte cu 2.5 de cereale Humana cu mar, dar e posibil sa fie masa lui pe toata ziua

Sa va zic, dimineta papa si seara, in rest e cu cantec si injuraturi din partea lui, asa ca incerc sa ii dau mai mu;lt si sa ii dau si in somn cand nu poate sa protesteze. Am vazut ca si nora Alexia ace scandal, la fel si Carla, asa ca baietul meu vrea dsa fie solidar cu fetele, e un cavaler ce sa mai

Eu m-am zapacit de tot, un dr zice baga cereale ca manaca prea putin, nu e posibil, altul zice nuuuu, in nici un caz cereale, fructe si branza de vaci, fainos pe la 6-9 luni si eu ce sa fac??!!
Ieri urla ca toate alea, ii bagam bibul il lua si apoi il scupia si tipa, asa ca am acut un piure din ala de cereale, gris cu lapte tot Humana, initial tipa ....si eu il spoisem pe toata fata si a descoperit omu ca are ceva la gura si parca e bun....asa ca am bagat si eu lingurita si a mancat ceva, nu va spun ca mi-a luat lingurita din mana, a bagat mana in piure si apoi s-a sters pe haine, mi-a dat peste mana si am intins piure in toata sufrageria
In seara asta dau comanda de scaun POlly

Angelynna, vaccinul de 4 luni am facut, la cabinetul medicului, cabinet micut de cartier, erau si oameni in varsta si copii, dar picii erau raciti si am stat vreo jumatate de ora pe acolo cu baiatul in cracii goi, era o pitica de 4.5 luni...ufff cand respira ii ieseau mucisorii pe nas, dar ea era tot un zambet mititica
In rest l-am mai dus pe la niste ecografii saptamana trecuta, deci numai pe la medici, unde erau multi copii
Cel mai bine e sa faceti vaccinul acasa daca dr face vizite, noi ne-am mutat departe si nu mai vine acasa, dar vreau sa schimb dr

La Medlife poti sa mergi chiar daca nu esti arondat, au camera de garda, nu stiu daca au un nr pentru urgente, dar au niste numere pt rezervari: 021 209 40 30, 9646

A doua ziua de spitalizare mi separea ca stam cam degeaba, doar aerosoli si aspirat, ca se cam duc banii pe fereastra, ca pot sa iau un aparat de aerosoli si nu tot nu e 6milioane (costul pe zi) dar nu e asa, aspiratul de acolo nu se compara cu batista bebelusului, era de ajuns sa il aspire o data pe zi si se duceau mucii, il aspirau direct din faringe,era supravegheta permanent, avea branula la piciorus, in cazul in care ar aparea vreo complicatie sa ii bage antibiotic sau cortizon imediat

Ma bag la dus ca doarme omu'

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

hello!!!!!

Cd ma bucur ca Mikul e ok!

Andreutac ai fost o mireasa f frumoasa cu un buchet superb!Nu mai zic de micuta crestina ce frumusica a fost.

Nicoliki si voi ati fost niste frumosi la botez,iar noua coafura te prinde f bine.vad ca si tu esti fan neveste disperate,si eu,mor dupa ele,sunt lipita de televizor,tati stie si se ocupa de Luca singurel

Bitza f tare Lucas

Anca f dulce ,Carla cum radea ea la tatal ei.

la multi ani Maria de Kid si Mara de Simodina

LE la multi ani si David de babytza

Noi suntem bine,am fost cu Luca la metro si era absolut fascinat de rafturi,se uita la ele si din cand in cand radea si facea oooooo,mor dupa el

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
CD, ma bucur ca sunteti bine!
Anca, Razvan se rostogoleste numai pe burta si apoi se taraie asha...deci de pe burta pe spate nu s-a mai intors, dar se mischa destul de mult in patutz, in pat...le da ocol:)

de stat in funduletz, nu poate inca. am vazut-o pe Carla, super!
incearca sa se ridice, imi da manutele sa facem exercitii, dar daca-l pun in funduletz, se apleaca inainte f mult

cat despre crestere, am citit ca in luna a 5-a e intre 500-700, ca medie, iar o crestere cu mai 100 g mai putin decat media, nu constituie motiv de ingrijorare.

Neratula, imi pare rau ca n-am citit aseara. dar vad ca au astia emisiunea pe net. poate o pun maine pe cea de azi. abia astept sa va vad!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Musette, Claudinna

M-am mirat si eu ca a stat in fundulet singura, inainte cadea in parti sau isi lingea sosetele . S-a mentinut asa pana am adus camera si m-am maimutarit la ea. Singura insa nu se poate ridica de tot, doar pana la 45 de grade.

Nu ma stresez prea mult cu greutatea, sunt mai mult ingrijorata ca nu mananca mancare solida deloc. Azi i-am dat mar din borcanel si l-am amestecat cu cereale - a urlat de parca ii dadeam cine stie ce. Imi vine sa ma Si pe bune ca avea gust bun marul ala, am gustat si eu, parca era apple sauce. Nu inteleg de ce face asa . Iar la masa de la ora 10 a baut doar 80 ml lapte. Noi lucram acum la program, sa pape la 4 ore adica 6 - 10 - 14 - 18 - 22 da' nu prea ne iese

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ma duc sa ii fac un piuresa vedem pe ce pereti mai ajunge
Ar trebui sa ii bag suc de fructe dar mi-e cam teama sa nu faca diaree... ii bag maine o lingura de suc de mar, astazi ii dau grisul lui cu lapte hi hi

Maria de KId
Mara de Simodina

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

CD ma bucur ca Mikul e mai bine si ati iesit din spital. sanatate multa
Angelynna ce ochi superbi are crinul tau
nushulica copilul zambaret...cred si eu ca te "traduce"
Babytza eu n-am primit parola...daca ai timp..pls!!
Eva mi-ai dat idei ...sa salvez si eu macar pozele copilului just in case
Anamona si eu am un mare fix cu alaptatul...si e f greu, mai ales ca in jurul meu e motiv de lauda cand copilul mananca orice de la 2-3 luni...rar am sustinatori!! Mie nu asa mi-au spalat copilul in maternitate...oare de ce i-a mai dat bani?????
Acum am citit...eu n-am stiut de vedeta noastra Gruia . Nerantula vreau si eu sa va vad..pune filmuletul!!
Anca OAU cum sta Carla in fundulet!!
Multumim tuturor de aprecieri!!
S-a trezit...ma bag la vizionat filmulete!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD multumesc pt informatii, voi chema dr acasa...stam aproape de cabinet si nu vreau sa risc iarasi o imbolnavire.
Cumpara aparat de aerosol daca poti Mikului si tie mami puternica

Bitza2008 ms de aprecier, iti trimit mesaj cu parola

Anca e o scumpete Carla, sta in fundulet bine

Eu am pozele pe un stick

Maria de KId
Mara de Simodina
David de Babytza

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD cuscra ca ma bucur ca sunteti acasa...ne putem lua de manutza cu copii cu tot,o mofturoasa si o plnagcioasa in ultimul timp ce e nor-ta

Anca ce dragutza e CArla si cum sta ea in fundulet,super

Bitza vazut copil frumos spunanad tata..superb

musette la fel si Alexia in Carefour,numa cu ochii dupa rafturi si dupa lumini,nici pas n-a zis

claudinna incet mamico se va rostogoli si Razvanel

MAria,MAra,DAvid sa cresteti mari si sanatosi.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput