Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata!

Nerantula, v-am vazut, micuta vedeta

CD27, ma bucur mult ca Mikul este mai bine

Claudinna, pai luna trecuta a crecut doar 420 g, adica in luna a cincea. Acum vom vedea ce va fi. Ce face Razvanel, se mai rostogoleste? Carla era sa-mi cada din pat ieri, noroc ca am ajuns la timp, se rostogolise de 4 ori si era deja pe margine . Nu o mai pot lasa nici 5 minute in patul mare.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

de unde imi pot procura si eu repede si usor un sling/wrap/whatever?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!
Ce emotii am avut! Dar si Gruia .. a facut 3 kkcei pana sa intram in direct, cand am vazut ca ma pune Razvan sa fac demo o sfeclisem, ca cei 3 n-au ramas integral in pampers, va imaginati
Multumim de suport si aprecieri, o sa pun si un filmulet cand il iau de la ei

Despre slinguri/pouch-uri/wrap-uri gasiti aici info, la Poarta-ma, mami, inclusiv despre vanzare.
Ada, nu stiu sa-ti dau detaliile tehnice, eu le-am luat de la Diana gata facute, pe masura mea.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutari tuturor!
Am reusit cu ajutorul lui 300 am reusit sa pun filmul. So Lucas spune TATA E filmat cu camera ascunsa(nu zice nik daca vede ca e filmat) de aici si calitatea proasta!
Citesc din urma si revin!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza si de la noi...yummy buna cafeaua

Nerantula din pacate nu v-am vazut...poate ai salvat filmuletul

CD multa sanatate Mikului, spune-mi te rog, voi ati facut vaccinul de 4luni nu? Initial ma gandeam sa ma duc la cabinetul dr pt vaccin dar vazand ce ai patit am sa o chem acasa

Amik pe copilasii tai si pe tine, sunt superbi

Brrr, vazut cum spala asistenta pe bb

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Bitza pe Lucas

Corinna Mihnea si pentru primul cuvant

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Vazut haiduc frumos si cuminte si mamica superba!
Taaarreee mandra eram si eu ca va cunosc. Foarte frumosi ati fost!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nerantula acum am citit ... si v-am ratat !! uffffff

Nu am mai apucat de mult sa citesc si sa scriu asa ca sunt in urma cu evenimentele. Am vazut ca vorbiti de pute Si noi o sa mergem la un control peste vreo luna sa vedem cum stam, daca trebuie facut ceva acolo.

Ieri am fost la dr, la control. Aratam bine cica. Avem aproape 7 kg si 66 cm. Am facut analize de sange. Hemoleucograma, calciu si fierul. Am vrut sa-i fac analize inainte de a-i da vreun supliment. Se pare ca fierul e chiar important. Mi-a explicat acolo un dr ca bebeii alimentati doar cu lapte isi iau fierul doar in viata intrauterina si ca pe la 4-5 luni rezervele se cam termina si au nevoie de supliment. Asa ca se poate da profilactic, doza mica sau le faci analiza sa vezi exact de cat au nevoie. De calciu mi-a zis ca in principiu nu au nevoie, dar am facut si analiza asta oricum.

In alta ordine de idei am fost duminica la Carrefour si am vazut ca la raionul de bebei au niste hainute super dragute ff ieftine, marca TEX. body-uri cu 5 lei, bluzite, pantaloni, hainute .. Asta daca intereseaza pe cineva subiectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

'neatza si de la noi, offfff...va citesc mereu si nu prea apuc sa scriu....

BITZA cat este de scump piticu', vreau sa spun ca a mea a inlemnit cand a auzit sunetele de la ala miku si nu stia unde se aude, se uita foarte atenta la televizor.. dar ce sa vezi, ca nu era de acolo...

Mai fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu asta mika aseara am zis sa merg si eu cu taic-su sa dam comanda de tort si cum ploua afara am zis sa o lasam acasa, cred ca la un moment dat si-a dat seama ca plecam si pe ea nu o luam ca de unde era vesela a lasat un bot si se uita asa de urat la noi, eeeee... ce sa vezi ca nu am ajuns nici pina la masina si ne-a sunat soacra-mea ca a inceput sa plinga intr-un mod barabar de cum ne-a vazut ca am iesit pe usa, evident intorce-te inapoi imbrac-o iao cu tine, super vesela sa calmat.. CAND O SA II TRECA CHESTIA ASTA CA NU MAO POT????

NERANTULA la un moment dat ai zis ceva de MINIS stai cumva prin zona???

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

angelynna, mami de alexa si Cipri, luminita, Piersicutza
Felicic cred ca s-a udat tot cand l-a auzit..i-a promis un avion Mi-ai dat sperante cu revenirea soldurilor la forma de dinainte
Giulianna, zic si eu sa mai ceri macar o parere... mamica ingrijorata!! Imi pare rau de prietenul tau! Ce muuult Vigantol!!! Si eu credeam ca Lucas ia cel mai mult 4 pic/zi.
Andreutac ai fost o mireasa superba!!! Micuta crestina scumpa foc!!! Si buchetul mi-a placut tare!!
300 o scumpete Raluca..filmuletul nu l-am vazut ca doarme bb

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput