Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)
Raspunsuri - Pagina 16
CosmyB. spune:
Scuze ca m-am intins atat de mult in mesajul anterior, dar cum intram mai rar.. sper sa nu va supi..
Amik ce copii frumosi ai! 
babymom multa sanatate, sa revina vocea 
Nu mai stie nimeni nimic de Aly si bebe si de Joy???
Pozici
Mami super happy de
Maya
babytza spune:
Piersicuta activeaza Pm
si daca nu adorm iti trimit acum. Sau maine cand venim 
Cuscra pupicei
Noapte buna si de la mine 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
anamona spune:
Nikolici Gossip Girls e f simpatic desi e mai mult pt adolescenti.
Din pacate si Desperate Housewives se va termina in curand.....mai sunt doar 2 episoade si alea incepand cu 8 februarie...
Ca tot m-a mancat mana, am deschis subiect despre alaptat si slabit aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132530
so, cine e interesat, va astept la dezbateri.
acum merg la culcare, ca maine dimineata iara sunt zombi
pupici
_irina_ spune:
Pupici,
aoleu, sa ii dea cineva si o perie de sarma lui tanti asistenta, in ce hal spala bebelul ala. Acum nu stiu daca nu e mai bine sa spele copii sau sa nu ii spele.![]()
![]()
![]()
fericita de
Andreea-Maria
gaia.nevia spune:
asha deeeeci... dupa 9 luni iti revine bazinul la loc?! well... dupa 9 luni eu am ramas iar gravi ![]()
si n-a mai revenit.
in prima sarcina (v-am mai povestit, da ma iertati
) am luat 25kg.
La a doua, nu am luat deloc, adica, aveam 80 cand am ramas, 88 inainte sa nasc, si 80 cand m-am intors acasa. Din pacate nu am reusit sa ma tin de cura luna asta... ma epuizeaza psihic alergatul intre copii si sotz (care e uneori mai rau ca 3 copii la un loc, daca va povestesc cum a decurs seara noastra... lesinati) si am tot "cazut" in pacat: ciocolata, paine, inghetata, si uneori paste. Adica exact ce NU am mancat deloc in timpul sarcinii, probabil de aceea nici nu m-am ingrasat.
Bulimia, bat-o vina... nu ma poate lovi si pe mine o bulimie cu fripturi de vaca?!?! Pai nu, ca n-are cine le gati....
Dar razbesc eu!!!! Am fost azi la Debenhams si m-am deprimat nitzel...
Facem un topic separat ceva? Sa ne tinem de treaba.
Medlife: se poate merge acolo si daca nu esti arondat? Cum faci? Au vreun nr de urgente? Doamne fereste, dar mai bine ma informez. CD, multa multa sanatate Mikului.
Simodina eu sunt sigura ca nu se putea fara operatie la Teo. Adica mi-a inspirat incredere dr. Andrei, si am crezut in diagnosticul lui. Ce bine ca la Serban n-a fost cazul.
Oricum, si la el a fost momentul bun, adica pana in 2 ani, pentru a evita traume psihice ulterioare.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Piersicutza spune:
| Citat: |
| Piersicutza Hainele le-a cumparat nasha.Daca vrei o pot intreba si ti pot cumpara de aici...eu apropo vin in Elvetia pe 19. Nu ai Pm activat ...activeaza-l de la profil. |
Nikolici si Babytza eu aveam PM activat ca doar am mai primit mesaje, acum vad ca nu mai e activ si nu gasesc de unde sa-l activez sau am rosii pe ochi la ora asta.
Gata, am gasit activarea. Multumesc anticipat pentru parola
.Nikolici multumesc mult de oferta dar noi o botezam pe Anna putin inainte sa veniti voi. Mai cauta si nasa in Zurich, poate acolo gaseste ceva. Unde mergeti, tot la Geneva cum spuneai mai demult? Cat stati? Veniti si pe la Berna daca nu e prea greu pentru voi. Dar cum te aventurezi cu Karina la asa un drum? Veniti cu avionul?
si noapte buna.fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
Nerantula spune:
La 8, teoretic ... daca mai prinde cineva info asta 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
_irina_ spune:
Pupici si buna dimineata!!!
Ma duc sa fac
si ma pun comod in fata televizorului. Nerantula abia asteptam sa te vedem si speram sa fie cumintem bb Gruia.
fericita de
Andreea-Maria
gaia.nevia spune:
suuuuuper Gruia live!!!!! 

Nerantula,
mamica frumoasa!
Ce material, cati metri si ce fel de cusatura ca sa il inchizi?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babymom75 spune:
L-am ratat pe Gruia
!
Poate ne pune mami un filmulet cu prezentarea? 
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)