Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)
Raspunsuri - Pagina 15
Corrina spune:
Mi-e rau... Mi s-au taiat picioarele cand am vazut cum spala asistenta aceea bebelusul.....saracutul......Se vede ca "isi iubeste" meseria si ca nu e copilul ei....
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
anamona spune:
si ca tot fac revista presei, printre probleme stringente ale tarii, iaca si un subiect preferat noua:
http://www.hotnews.ro/stiri-intalniri_online_hotfood-5361474-psihoterapeutul-mirela-zivari-nu-dieta-sine-importanta-schimbarea-mentalitatii-stilului-viata.htm
veti gasi niste puncte de vedere interesante
babymom75 spune:
anamona e de-a dreptul socant! Datorita unor asistente ca asta ajung bebelusii sa "iubeasca" baita. Sunt curioasa unde se intampla faza. Nu zic, ca si noi ne purtam uneori la spital mai "repezit" cu nou-nascutii, asta din perspectiva unor mamici, datorita obisnuintei de a-i "manevra". Dar una e o miscare sigura si rapida, alta e ce am vazut in filmulet. Toata tehnica baitei e gresita!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
nikolici spune:
Anamona Si eu vad ac. filme ca tine mai putzin Gossip care mi l a luat sotul insa nu am apucat sa ma uit la vreun episod.
Merita Gossip girls???
Oricum pe primul plan la mine si recomand tuturor mamicilor DESPERATE HOUSE WIVES!Este super relaxant!!!
botez Karina
Nikole mami de Karina
Piersicutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Le : fetele care au mai cerut azi parola, ati primit-o ?? |
Babytza eu nu am primit-o, mi-o trimiti te rog?

Nikolici
am admirat si eu pozele de la botezul Karinutei
, superbe sunteti. Ce mult par are Karinuta!!! Unde ati gasit hainutele acelea frumoase ca si eu caut pentru botezul Annei care se apropie si aici nu gasesc nimic frumos.fericita mami de Anna
Piersicutza
_giulianna_ spune:
Wow Nerantula abia astept sa va vad. Eu ma uit in fiecare dimineata la ei, si Edi la fel. Trezirea este fix la ora 8 atunci cand incepe emisiunea ![]()
Bafta!
Corrina ce bine ca ai luat scaunelul, ai scapat de stres. Eu inca nu, oare o sa-i iau avion? 
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
Piersicutza Hainele le-a cumparat nasha.Daca vrei o pot intreba si ti pot cumpara de aici...eu apropo vin in Elvetia pe 19.
Nu ai Pm activat ...activeaza-l de la profil.
Pup
Eu ma bag la un Dr House...again...ca la noapte in vis eu fac operatii si gasesc solutii pt vindecarea oamenilor...cine urmareste filmul intelege ce spun eu aici.
Noapte buna
botez Karina
Nikole mami de Karina
CosmyB. spune:
Buna seara! Buna seara!
Am citit si eu ceva din urma, asa pe diagonala
ca tot nu stiu daca mai pot recupera.
CD ma bucur ca sunteti acasa si ca Mikul e bine!
Eva felicitari pentru cele 6 kg! Esti tare!
am vazut ca piticul tau nu mai e Luca
acum e Noah
Cunosc si eu sentimentul cu marimea 26 
eu mai am de slefuit taliuta si atat
am doar 2 kg in plus, dar le vreau pe amandoua
Fac abdomene, dar nu ma prea omor
in sarcina am luat 9 kg si 7 le-am dat jos in spital, insa dupa ce am venit acasa am pus inca doua
dar s-au cam dus 
Spor si celorlalte fete la marea revenire dinainte de sarcina!!!
preety parca
am vazut ca ziceai ca bebe e constipat si ca-i administrezi fier. eu zic ca fierul e cauza constipatiei, stiu ca fierul constipa. sa ma corecteze babymom daca gresesc.
Nerantula maine ne uitam la antena
tinem pumnii si asa de incurajare
Anamona si eu cu sotul meu ne-am uitat la toate serialele amintite de tine
moni
ic pe burtik 
Nikolici felicitari pt micuta crestina! Ce dulce e
si mami la fel
Cuscra 

ca tareeeeeeee ne-a fost dor de voi! maine tinem toti pumnii din dotare pentru Daviduta!
soricelul
Anca
ici pt voi!
Lumi "hunii" tai au aceeasi greutate

rugaminte vrem si noi parola de la mailul comun, daca se poate, sa vedem ne paste vre-un norisor cum ziceti voi ![]()
apropos de norisori, cineva amintea de pampers cu norisori, care au elastic si chiar asa e! azi am luat un pachet si se vedeu norisorii
si sunt cu elastic
mai vroiam sa zic ceva
dar revin daca cumva imi amintesc ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
Corrina spune:
giuli, n-ar fi rau deloc![]()
Noapte buna, acum de-adevaratelea
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare