LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

dana,ar fi bine sa aibe un nume de sfant,noi nu ne-am putut opri la unu si am pus si de sfant si...,acum mi se pare ciudat ca noi ii zicem Sonia, iar buni Andreea

felicitari pt Albert

alinact,ce faci? sper ca sunteti ok

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Angi,Nati
noi suntem mai bine,am scapat de otita,ramane vsh marit,azi a mancat mai bine speram sa treaca repede,maine ramanem la o perfuzie cu globulina,suntem f slabite

fetelor,copii vostri cat suc de fructe beau pe zi?combinati mai mult de 2 fructe?

daca mai aveti retete inafara de cele de la topic,va rog mai puneti,Sonia a devenit o mofturoasa si nu mai stiu ce sa ii dau

Al meu bea vreo 300gr. Ii fac cam in fiec. zi cam la fel: portocala, mandarina sau kiwi, mar sau para, morcov.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumim frumos tuturor fetelor care au vazut filmuletele Dariei; cate un pupic pentru Ange, LauraI, Ereena, Elle, Ramona, Gabi, Nicole, Roxana, Dana, Natalia.

Nati, nu e de vina netul tau, merge fff prost siteul DC. nopti cat mai linistite va dorim. se pare ca o sa ma astepte si pe mine , gingiutele Dariei par umflate si a inceput sa pape iar putin lapte.

Laura, multa sanatate Ioanei. poate reuseste sa scape de cutit. la cate cazuri de indolenta a medicilor am auzit in ultimul timp parca nu ma mai mira nimic.

Ange, voi mai veniti la party? s-a schimbat data, 22 feb. poate bagi un ochi si pe celalalt subiect, trebuie sa ne grabim fetelor. Alina-kalos nici tu nu ai mai dat vreu semn.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

In alta ordine de idei, daca vreti sa imi vedeti baietelul (am ramas eu sa tin locul stiti voi cui )

MATEI

DESTEPT,FRUMOS SI CU BANI
PITICUL URIAS

Chiar asa??

ALBUM

Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Citat:

Angi,Nati
noi suntem mai bine,am scapat de otita,ramane vsh marit,azi a mancat mai bine speram sa treaca repede,maine ramanem la o perfuzie cu globulina,suntem f slabite

fetelor,copii vostri cat suc de fructe beau pe zi?combinati mai mult de 2 fructe?

daca mai aveti retete inafara de cele de la topic,va rog mai puneti,Sonia a devenit o mofturoasa si nu mai stiu ce sa ii dau

Daria bea apa si mananca fructele simple sau cu branzica, asa ca suc nu ii mai fac. dar tu poti sa-i faci din cate fructe vrei, de acum nu mai este nicio problema.
despre mancarica, ieri i-am facut un piure de cartofi cu mazare(pe care am decojit-o) cu peste la gratar. a mancat fff bine.

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Multumim pt pupicii dati pe buba puiului meu I-a ramas o urma pe buza de jos dar o sa-i treaca pana se marita!
Nati cum in picioare pe masa????? Doamne, ce le mai da prin cap????? Cred ca mor de inima cate un pic Cum mai e pasa lui Stefi?
Ramo sar'na; am inteles, sigur ca am inteles
Mary m-ai linistit, ca ma gandeam ca oi fi singura care nu-i mai da suc de fructe Fructele cum i le dai simple? Ii dau felii de mar sai morcov sau para si musca din ele, dar le da pe jos (le scuipa sau le scoate cu manuta din gurita). S-a inecat acum cateva sapt cand avea bronsita si-i e frica sa le mai inghita Nush cum sa o conving. Ii dau seara iaurtel cu mar ras (pe razatoarea mare) sau cu banana/para. I-am dat si kiwi intr-o seara si a doua zi avea numai samburei in kk Mi-a fost teama sa-i mai dau.

Azi am facut 2 vaccinuri: ROR si Infanrix. Am incercat sa inteleg de ce amandoua o data, dar nu m-am lamurit: mi-a zis dr ca e o noua schema de vaccin si asa se fac acum I-a facut in manuta si in piciorus si a plans tare, tare, dar pt scurt timp, apoi se dadea la vorbe cu dr

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:

dana,ar fi bine sa aibe un nume de sfant,noi nu ne-am putut opri la unu si am pus si de sfant si...,acum mi se pare ciudat ca noi ii zicem Sonia, iar buni Andreea

felicitari pt Albert

alinact,ce faci? sper ca sunteti ok

RALUCACred ca ii vom pune si noi doua nume dintre care unul va fi un nume de sfant.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LAURA un pe bubita THEEI sa treaca repede.Cat despre vaccin si noi trebuie sa ii facem lui Albert si tot doua intepaturi va avea in aceeasi zi.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Laura eu ii dau fructele doar pasate cu furculita, uneori i le mai amestec cu branzica sau iaurt. ei ii manuta nu ii dau nimic pt ca face la fel ca Thea, ori se ineaca ori le arunca pe jos. doar din banana ii dau sa muste, iar mandarina o desfac feliute pe care le rup in 2 si i le dau asa. marul dat pe razatoare de sticla. si i-am mai dat pere din compot facut de mine, pe astea i le dau epasate pt ca se topesc in gurita.
am facut si noi ieri cele 2 vaccinuri, asa mi-a spus si mie doctora ca se fac, dar puteam alege ca ROR-ul sa il faca peste 1 luna.

Lala, tot cu capul in bagaje?vacanta frumoasa va doresc!

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hello again!
Am venit si eu de pe meleaguri.Toata ziua am umblat hai hui.

Raluca, Razvi bea doar 150 de ml de suc de portocale in special simplu sau combinat cu mandarina, sau mar si morcov, sau cu grefruit, mineola, swetees.
Da asta se intampla doar la doua trei zile, cand nu ii fac ceai.
Si ii dau si fructe cu iaurt si cereale la masa de la 17.
Ceva retete noi, mi-ar placea si mie.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput