LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Scuze sarbatoritilor de ieri dar nu am avut timp de forum asa ca le urez si eu acum :

LA MULTI ANI MIHAITA!
Sa cresti mare, frumos si sanatos!Nicole iti stiam povestea dar m-a emotionat f tare,de altfel si ieri la tel eram un pic...

LA MULTI ANI RALUCA!
Sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Si pentru astazi:

LA MULTI ANI ANNA!

Si acum sa va spun despre noi am luat rezultatul la urina a iesit starila dar este ceva care ma ingijoreaza si nu am gast nimic concret pe net : foate frecvente depozite de urat amorf , daca stie cineva sa ma lumineze si pe mine ii multumesc mult,noi mai avem pana ajungem la dr cam o sapt.Sofia a incepu sa adoarma singura seara ii dau tzitzi apoi cand o vad ca se joaca cu ea o las in pace incepe sa mangaie cearceaful si intr-un final adoarme.

Errena frumusel foc Mateiasul, copie indigo a mameiMa bucur ca nu l-ai tuns ghilugApropos ai pus pe net acum cateva zile programul acela pt slideshow ai cumva crak la el ca imi cere sa-l autentific, dc nu e valabil doar 15 zile.

Raluca eu ii dau in fiecare zi suc 80mlsuc +60ml apa plata din max 2 fructe mandarina+pomelo, mandarina+kiwi, morcov+mar, mar+portocala etc, multa sanatate Soniei.

Honey sper sa scapati de operatie AJ-ul mic sa se faca bine mai repede

Dana nu mai pune la suflet rautatile cumnatei,in loc sa te aprecieze pt curaj...Parerea mea e ca un copil e binevenit intr-o familie indiferent cati copii mai sunt atata timp cat exista posibilitate sa-l cresti decent

Nati bine ca ati scapat de iritaie

Creata ne ti in suspans cu pozele

Stoisor ce faci????????

Nemary am vazut filmuletele cu DariucaMultumesc pt raspuns inca testez terenul poate poate oi nimeri ceva ...

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LA MULTI ANI ANNA LAURA
Nu am citit astazi nimic, maine sper sa recuperez.Sper ca vor fi numai vesti bune despre clopotei.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Am reusit sa citesc si eu din 2 in 3...Am retinut ca AJ-ul mic este posibil sa se opereze..of...ma gndeam si eu ca nu-i a buna cu infectiile astea la urechiusele AJ-ului mic...Eu sper sa scape de operatie si sa reusesti sa rezolvi cu ceva naturist sau la chiropractor, Vali...mi se pare buna ideea Elizei, sa incerci ceva de genul asta, mai intai...cu conditia sa gasesti un chiropractor bun, normal..ca si astia, ca si celalate categorii de medici de aici, mai lasa de dorit...Asta pot sa-ti confirm caci ALex face santuri la chiropractor cu herniile lui de disc!..si a fost la o gramada, pana acum...

Ven, very sorry pt. nenorocirea de sinuzita...trebuie sa ma inscriu si eu in clubul celor care au suferit de sinuzita..zicea Grati, parca, ca ea o are din facultate..me too! Era cat pe aci sa ajung la punctii, atunci..Vad ca de-a lungul timpului s-a ameliorat substantial..insa atunci, a fost horror! Asa ca, primeste un gand bun de departe!

Urez si eu un La Multi anisori (intarziat), din toata inima, clopoteilor care au implinit un an in ultimele zile:
Stefana
Amandine
Matei
Vlad Mihai
Maya Ioana
Clara Sophia
Mihai Alexandru

...si celor de azi, asemenea!
Anna Laura
La Multi Ani, clopotei dragi, sa fiti sanatosi, cuminti, aparati de toate relele de pe lumea asta, sa cresteti mari si frumosi!

Nu mai stiu ce-am mai citit pe aici...

Aaa..ca Lala_D se pregateste de o tura noua de concediu! Super Lala! Concediu placut!

Am citit de problema sorei LAuriciului_D cu Ioana si cu bubita si cu dr. tembel! Ne pare rau! Of, Doamne! Sper ca ati rezolvat in Bucuresti!

Nati, ma bucur sa citesc ca Stefi este mai bine! bravo voua!

Am vazut si poze de Matei dragalas foc, tunsulici si pozele de la petrecere! Chiar vroiam sa zic si eu ca te-am vazut in cateva poze, Ereena, mandra mami (de Mateias)..cu cap! Foarte frumos v-ati distrat...tort delicios..baiat frumos..ce mai..

Am vazut-o si pe Clara mica, dragalsa si creata!!! Ce frumoasa a fost ea de ziua ei! Of..si ea bolnavioara de ziua ei! Saracii, maaaa...au fost ceva clopotei bolnaviori de ziua lor!

Si am mai vazut dar mi s-a rupt filmul acum!...

Mada, eu nu stiu ce sa-ti zic...sorry..Cred, insa, ca daca era ceva, poate v-ar fi zis dr...ma gandesc...Sau v-ar fi zis sa repetati, daca nu era vreun rezultat concludent...nu stiu...Sper sa nu fie probleme si pupam Sofiucul!

Vreau sa va spun ca, de catvea zile, Matei mananca ca apucatul! N-am crezut ca voi trai sa o vad si pe asta! Si-a dublat deja cantitatea de mancare solida (poate va mai amintiti ca ziceam ca mai mult de 300g/zi de solide nu manca..ee..acum mananca aprox. 600)...Laptele ala de vaca ori nu este asa consitent ca si formula..ori ii place lui f. mult..caci urla dupa ce bea 260 ml..si trebuie sa-i mai dau! Seara ii mai pun cereale separat cu lapte ca sa-i tina de foame noaptea!
In rest, suntem in plina explozie dentara, ne ies 4 masele si alti doi dinti sus...Multumesc lui DD ca s-a lasat fara febra si alte alea..au iesit cumintei..doar cu ceva miorlaiala..dar atat...

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Mada, uite..am gasit site-ul asta unde sunt explicati termeni medicali in legatura cu analizele de urina...apare acolo si ce inseamna "uratii amorfi"...
Citez: Uratii amorfi sunt saruri de Na, K, Mg, Ca si se gasesc sub forma amorfa necristalina (uratul de sodiu poate aparea si sub forma de cristale); nu au semnificatie clinica.

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Sorry, Mada..am uitat sa-ti dau site-ul: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Analize_medicale/Sediment_urinar_406.html

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

www. sfatulmedicului. ro/Analize_medicale/Sediment_urinar_406.html
Am lasat spatii dupa punct, caci altfel vad ca nu ma lasa sa-l pun...tu scoate spatiile

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cati multumesc mult!Daca vrei poate cand ai timp mai "treci" si pe la fiv-oase sa mai animam putin subiectul,Cris se chinuie de zor dar nici ea din pacate nu prea are timp.Felicitari pt micul mancacios,eu nu stiu dc voi trai sa vad asa ceva.Sa treceti cu bine si repede peste explozia dentara.

Stiam eu ca am uitat pe cineva Ven multa sanatate!Din pacate stiu cum e sa-ti fie rau si sa trb sa ai grija de copil in cazul tau copii, sa muncesti ca nu ai alta solutie, sa mai faci si prin casa una alta fara ajutor.

Eu am picat din pat in noaptea asta un caine in fata blocului a latrat de mi-a trezit galuscutza, de abia am adormit-o la loc si iar latrat si iar ma chinuiam, imi venea sa arunc cu cartofi dupa el,si daca nu am somn m-am apucat sa fac niste fise fiscale asa de "divertisment", iar maine voi fi libera la capitolul job

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza, zuze buburuze

celor care inca ne mai vizioneaza pozele

mada, era si serialul tot pe transfer.ro , dar il mai pum o data http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-667a910752.zip . off, mama lui de caine, mi-a trezit sofiuca mica

MATEI

PITICUL URIAS
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

pofititi la o .. cine doreste?? am un ibric plin ..

cati ma bucur ca matei a inceput sa pape bine. ai dreptate cu laptele de vaca .. nu e asa consistent precum formula care e imbogatita cu tot felul de chestii. oricum, e foarte bine.

mada nu stiu ce sa-ti spun despre analiza .. eu sper sa fie totul bine. hai ca am ras cand am citit de cainele terorist .. imi pare rau ca ti-a trezit printesuca! eva cand aude un caine afara, se duce langa geam arata cu degetul si zice "ham, ham, ham" .. e mortala ..

fetelor eu aseara m-am uitat la desene .. am vrut sa-i pun evei insa si-a pierdut interesul dupa vreo 10 minute .. mami insa nu .. am vazut "Doamna si vagabontul" .. ce frumos!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
pt ieri cu scuzele de rigoare!

Anna Laura, La multi ani, sa fii sanatoasa si sa cresti mare!

si pt azi

LULUA, La multi ani, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput