LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LULUA

La multi ani, perluta mica! Sa fii sanatoasa, norocoasa, bucuroasa si sa ai parte numai de bine in viata! Iti doresc multa fericire alaturi de mami, de surioara sau fratiorul ce va veni si de tati!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ellenuta incearca un Tom si Jerry pt inceput, eu zic ca sunt mai potrivite deocamdata.

Cati ce bine ca mananca Matei.Si eu ii dau lapte de vaca lui Razvi.Tu de care ii dai, UHT? si de cat, grasime?
Si un sa ii iasa dintisorii si maselele cat de repede fara suferinte!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Ia sa vedem cum merge DC-ul astazi!

Helene, saru'mana de

Toata noaptea am facut ture; m-am uitat aseara si gingia de sus este alba; se poate sa-i iasa 4 dinti odata???

Ereena eu am incercat sa fac un slide cu programul dat de tine; dar mi-a zis ca-i 'trial' 15 zile; si n-am putut sa-l pun decat pe un calc.

Ai idee de ce?

Mada, mie (adik la Adela) nu mi-a iesit nimic de urati amorfi; singura specificatie in sumar a fost "rare leucocite" si dr a zis sa stau linistita atata timp cat urocultura este sterila (sau negativa).

Am vazut c-ati vorbit despre sucul de fructe; Adela, dak i-as da juma' de litru, l-ar bea; dar stiu ca mai mult de 70ml nu se da.
Eu ii dau o zi suc e fructe (70ml + 150 apa), o zi ceai (ceai pt copii de la hipp) si o zi baby drink. Apa bea doar dup amasa de pranz cam 30ml. In rest nu mai serveste.

La multi ani cu sanatate si noroc, Lulua!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Neatza sa va dau si eu in premiera o cana ?Eu o sa limitez la una cu lapte,nu de alta dar nu sunt cafegioaica

[center]LA MULTI ANI LULUA![/center]
Sa cresti mare sanatoasa, isteata si fericita alaturi de frumoasa ta familie, iar mami tau sa-ti aduca in dar un fratior/fratioara sanatos/sanatoasa!

LauriciD mii de scuze aseara am vrut sa spun cateva vb despre nepotica ta ii doresc multa sanatate si fugiti cat puteti de spitalul asta din Ploiesti sunt putin spus inumani si incompetenti.Ea de ce nu merge la dr Adam?

Errena multumesc

Elle ce scumpa de Evita peste vreun an nu o mai poti lua din fata tv-ului, Sofia se uita la BB TV, mai ales cand mananca, are si desenele ei preferate cand le aude melodia fuge repede la tv.

Acum ca nu a fost de ajuns sa ma culc la 3, dimineata sotul a plecat cu treaba la Constanta si s-a trezit la 5 fara ceva, apoi Sofia s-a trezit la 7.30, f rar are asa ore de trezit si astea se intampla doar cand sunt eu rupta...

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuzilici

Lulua sa cresti mare, frumoasa, iubita si sanatoasa!

M-a trezit Thea de la 6,30 plangand de mama focului (iar eu m-am culcat, ca o zuza ce sunt, la ora 2). Ptc ieri a facut vaccinul mi-a fost teama sa o mai las sa planga si m-am dus sa-i dau nurofen, apa, dentinox Normal ca plangea de rupea cand ma ridicam de deasupra patutului sau cand o puneam in pat (am cedat si am luat-o in brate), asa ca am luat-o din patut. Faza tare e ca nu aveam o firmitura/picatura de lapte in casa si a trebuit sa mearga sotul mai devreme sa cumpere (ea de obicei papa pe la 9,30 asa ca aseara nu-mi facusem griji ca nu voi avea laptic). A papat si la 8 dormea iar Dar io..ciuciu

Elle ce draguta cred ca eeee! Stie sa zica HAM??? Super
Mada data viitoare te ridici din pat si arunci cu apa dupa caine! Am patit-o si eu intr-o perioada cand erau in calduri si stateau in haita sub geamul nostru (noi stam la 4 dar tot ne disperau), noi avand geamul deschis! SI radea sotzul de mine ca stateam si "marshuiam" cainii in miez de noapte si-i udam cu sticla cu apa Dar au fugit

Am invatat-o pe Thea sa spuna PAT, CEAS SI SAC (de la sac de dormit). La inceput spunea PAC la pat, dar acum spune corect si-i f mandra si repeta mereu La ceas spune cumva TEAS Iar la sac zice CAS Tot timpul Cum de-l poate spune invers, nu-mi dau seama, dar e haioasa foc Aseara am incercat sa o invat sa spuna CANA, dar ea tot zicea KK si in final a zis KKT Cine stie ce intelege ea!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ramona incercati BBTV este super special pt bebelusi un serial daca pot spune asa dureaza cateva minute nimeni nu vb este doar muzica si f frmuos colorat uite iti dau un ex de desena care ii plac sofiei : niste forme geometrice patrat,cerc, triunghi, etc colorate diferit se tot invart sar una pe cealalta cu muzica au ochii guritza e fascinata de ele.

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri in legatura cu urocultura Sofiei, am inteles ca nu trb sa-mi fac griji este oarecum normal.

Laura dePN
si noi tot la 4 stam, ai fost super comica cu apa dar stii imi e mila si de ei, le mai dau cate un os din cand in cand si sunt de f multa vreme la bloc veterani,poate dc era vara da dar acum iarna poate se vor imbolnavi...Faza e ca termopanele noastre din dormitor nu sunt fonice, am pus acum un an un sistem dubla deschidere pe ele si nu mai etanseaza cum trebuie,ma rog de fratemiu sa le regleze de cand le-a pus dar stii vb aia cum e cu cizmarul...

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ramo am incercat si cu tom si jerry .. tot asa .. se uita ce se uita si apoi pleaca ca se plictiseste fata.

mada hai ca ti-a facut figura sofiuca .. parca ar stii copiii astia cand vrem sa dormim si noi mai mult ..

roxanici uff .. o chinuie dintisorii pe buburuza mica .. eu zic ca se poate sa le iasa 4 dinti odata ...

ci aceasta ocazie mai anuntam si noi inca un dinte (incisiv central sus) .. deci avem 5 ! stau sa iasa si incisvii laterali sus .. se vad clar in gingie .. ramo nu a venit zana masaluta pe la voi??

laurici ce de cuvinte stie thea. felicitari!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

roxana, eu si prima data v-am dat serialul.mai ia o data linkul pus mai devreme pt mada si descarca serialul

elle, incearca sa gasesti seria Baby einstein, matei sta 30 de minute nemiscat ,nici nu respira . eu le am dar sunt mari , nu pot fi puse decat pe cd/dvd

MATEI

PITICUL URIAS
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Mada, noi nu prindem postul asta BB tv, as vrea eu, singureke cu desene sunt Minimax, Jetix si CartoonNetwork care sunt aiurea.

Elle inca asteptam cu interes sa se iveasca dintisorii.Sus s-a vazut un fel de colt de dinte, acum se vede mai mult cred ca e gata sa iasa, inca nu se simte la pipait.Iar jos e alba gingia.
De mancat mananca, doarme, nu avem probleme specifice iesitului de dintisori, inafara de o maraiala de cateva ori pe zi.

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Laurici, uau ce de cuvinte stie Thea!!!
Eu ii pot spune lui Razvi pana maine orice, ca nu are rabdare sa ma asculte.Se ia si se duce, nu sta el la taclale cu mine.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput