LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LA MULTI ANI LULUA!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

vreo doua vorbe asa , repede, ca ma doare capu' si ma paste o gripa si ma dor genunchii de nu ma pot ridica decat in maini de pe scaun si barbatu' e la bucuresti si mi-a luat si masina si azi ma duc la dentist.

ginette, lui serban i-au aparut toti 4 de sus odata, ea alba gingia peste tot, si dintr-odata belea fasolea la mine. cu o strungareata fascinanta de altfel.

aici http://filegetty.com/69770/ gasiti chestii tip baby einstein, am incercat sa iau, unele nu merg (monet de exemplu), dar sigur merge world animals, sa il luati de proba sa vedeti reactie. eu mai am si din alta sursa, si uneori cu baby macdonald ne linstim inainte sa mergem la culcare, ca face ture de stadion si altfel nu-l pot opri.
era la un moment dat subiect pe forum cu baby einstein, de acolo am luat linkul.

hai va pup, ca ma cheama copilu', ca somnul este overrated.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene, Monica-doc

Feliocitari Evei, pt dintisor!

Ereena mai incerc o data - diseara, acasa - sa ma vad acum, cat de 'IT-ista' sunt .

Si, sa nu uit: pai, Thea la 2 ani o sa-ti spuna povesti - stalcite, dar macar incearca - in ritmul asta.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Anna Laura si Lulua - sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si sa a veti o viata presarata cu bucurii si impliniri!

Laura - ce-ai rezolvat cu termometrul?

Mada - mama enervant mai e cand iti latra cainele sub geam, eu patesc de cate ori merg la mama, dar la noi nu se trezesc fetele ci eu si ma enervez, tip la ei, pleaca pe moment si cand sunt pe cale sa atipesc, vin din nou...dupa vreo 2 nopti de tratament din asta dorm neintoarsa...daca ma lasa Stef

Elle - asa face si Stef cand aude sau vede vreun caine, arata cu degetul si zice ham-ham...dar e singurul animal care stim cum face,in rest cam toate fac ham-ham

Eritemul nostru e pe trecute, mai are cateva zone rosii si cateva cruste, dar eu sper ca va trece in 1-2 zile. Ne chinuie maseaua, azi noapte a facut iar putina febra ~ 38 si m-a trezit intr-una...se calmeaza doar daca o tin langa mine, lipita, si pericolul e ca adorm cu ea langa mine si se obisnuieste asa...dsar n-am ce face...nu pot sta cu orele langa patutul ei, ca pic din picioare ceva sugestii???

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

'Neata!

Eritemul nostru e pe trecute, mai are cateva zone rosii si cateva cruste, dar eu sper ca va trece in 1-2 zile. Ne chinuie maseaua, azi noapte a facut iar putina febra ~ 38 si m-a trezit intr-una...se calmeaza doar daca o tin langa mine, lipita, si pericolul e ca adorm cu ea langa mine si se obisnuieste asa...dsar n-am ce face...nu pot sta cu orele langa patutul ei, ca pic din picioare ceva sugestii???

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Ce bien ca e pe trecute !

Acum nu stie dak e buna sugestia, dar eu, stau cocosata pe patut si o mangai pe cap, si ii cant (adik ma laalai, mai mult).
Sau cand e nasol, o iau in brat e5 min si ma plimb cu ea princamere.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ramo am incercat si cu tom si jerry .. tot asa .. se uita ce se uita si apoi pleaca ca se plictiseste fata.

mada hai ca ti-a facut figura sofiuca .. parca ar stii copiii astia cand vrem sa dormim si noi mai mult ..

roxanici uff .. o chinuie dintisorii pe buburuza mica .. eu zic ca se poate sa le iasa 4 dinti odata ...

ci aceasta ocazie mai anuntam si noi inca un dinte (incisiv central sus) .. deci avem 5 ! stau sa iasa si incisvii laterali sus .. se vad clar in gingie .. ramo nu a venit zana masaluta pe la voi??

laurici ce de cuvinte stie thea. felicitari!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Ellenuta parerea mea e ca sunt cam mici de desene. Marc abia dup 2 ani s-a uitat si nici acum nu sta mai mult de 10 minute. Am incercat cu el pe la 1 an sa-i pun si Baby Einstein, insa nu l-au pasiont nici astea. Dar, ce sa spun, eu sunt f. incantata ca nu-s pasionati de TV. Eu am niste principii mai traditionaliste... cat mai putin, daca se poate, chiar deloc TV si calculator pana spre varsta scolara. Acum e varsta jucariilor si a basmelor, au timp o viata sa-si strice ochii.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!

elle

Mergi la inceput