LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao,

Acum am reusit sa deschid pagina; de dimineata ma chinui

Am admirat-o pe Clara - printzesa in mov, pe Daria - ce dulce e cum vorbeste si pe Matei - acum este intr-adevar baietel (nu mai este bebelus).

Felicitari Sara! La cati mai multi pasi si cati mai siguri!

Off, am citit de Ven; cum mai esti? S-a mai ameliorat?

Si m-am ingrozit de ce-a patit Ioana (nepotica LaureiD)
Dak nu esti cu ochi'n patru sa-ti feresti TU copilul, astia din sist. sanitar n-au nici-o grija; si sunt sigura ca asa este si la Buc, la urgente.

Sper sa fie un diagnostic pus gresit si sa nu fie nevoie de operatie.

LauraI{/b], off, un pentru [b]Thea! De-acum, cred ca asta va fi la ordinea zilei.

Si mai vroiam sa zic ceva ; probabil pana imi amintesc n-o sa mai mearag DC-ul (sau net-ul meu)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lalad ce faci? esti in bagaje pana peste cap? cred ca tu bagi in valize si sotul scoate pe partea cealalata .. hi hi .. mie asa mai imi face razvan .. vine cu ctc-ul dupa ce fac bagajele .. de parca le-ar cara in carca!

distractie placuta, vreme frumoasa si copii cuminti!!

PS: mai da-mi si mie odata linkul hotelului ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Monicaa Clara a fost o papusa la ziua ei si nu parea nici un pic bolnavioara. Cum se mai simte?

Laura Ioana acum de la 1 an am inceput sa-i pun si eu lui Andrei un pic de sare.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am facut listuta cu sarbatoriltele lunii februarie

situl merge horror .. cred ca d-aia nici nu prea e activitate pe aici .. va dati seama cat mi-ar lua sa fac un capitol nou ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

si eu am pus link catre subiectul cu petrecerea!
fetelor am pus oferta elenei pe prima pagina la subiectul cu petrecerea,am pus si pozele,am pus link catre subiect aici pe prima pagina,am actualizat lista conform confirmarilor!
asa reusim sa stabilim ceva?
mai avem mai putin de o luna pana atunci si nici macar nu am stabilit locatia si nu au confirmat mai mult de 12 mamici.adica jumatate!
haideti mai fetelor sa ne mobilizam!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Am reusit sa citesc din urma si am aflat ca VEN e bolnava.Imi pare tare rau si sper sa treaca repede.Multa sanatate!Am vazut poze cu MATEI tuns si cu DARIA dansatoare.Scumpi foc amandoi.Felicitari SARA si MATEI ptr primii pasi.E un moment foarte emotionant sa iti vezi puiutul mergand.Mie mi-au dat lacrimile si la Vanessa si la Albert.M-ati innebunit cu torturile voastre.Eu nu am mai pus gura pe o prajitura de o luna si ieri ma gandeam care va fi prima prajitura pe care o voi manca dupa ce voi termina regimul.Asa am mai descoperit o pasiube:citesc retete de prajituri.LAURA am citit ca nepotica e bolnava.Multa sanatate si sper sa se rezolve totul in scurt timp!Voi ati pus copiilor si un nume de sfant in ideea ca va deveni protectorul copilului?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Danonique eu le-am pus un singur nume si am vrut sa fie de sfant. Asta a fost unul din criteriile dupa care am ales. Am facut o lista luuunga si am tot taiat pana a ramas un nume . De ce nu faceti si voi asa?

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Zuzici,

In primul rand vreau sa le urez La multi ani! Celor carora n-am apucat sa le urez:

LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI AMANDINE!
LA MULTI ANI CLARA SOPHIA!
LA MULTI ANI VLAD!
LA MULTI ANI MAYA!
LA MULTI ANI MIHAI ALEXANDRU!
Sa cresteti mari frumosi si sanatosi!

La multi Ani! Raluca- Sa fii sanatoasa, fericita si iubita ! si multa sanatate Soniei !

In al doilea rand si celor care au tot intrebat de noi; n-am fost la medic pana la urma, pentru ca pana dimineata , tratamentul hotarat de mine in urma cititului pe net a functionat de minune (violet, Nystatin, Avene Pediatril), suntem pe drumul cel bun, mai avem putin si scapam Yuppyyyy!
Ieri am facut Infanrixul iar azi noapte piti a facut circ si putin febra …dar…cauza nu e vaccinul pe care eu il banuiam, ci o masea care tocmai sparge gingia => deduceti voi cam cum dorm noaptea si cum mananca…ca io nu mai am nervi sa spun

In al treilea rand ii injur pe astia cu netu', ca pana azi trebuia sa stai langa calc pana te lasau nervii sa poti deschide o pagina de forum...si nici acum nu e mai bine, asa ca voi posta o placinta sa nu trebuiasca sa astept de mai multe ori, iar voi nu va suparati, asa-i?

Am vazut pozici cu Matei motat si dezmotat, cu mami si tati fericiti; am citit ce au luat de pe tavita Matei, Clarita si Cretulina si cred ca toate sunt alegeri fericite !
AAA si Ereena – l-am vazut pe baietelul tau scump foc cu fatzuca de copil mare, ii sta tare bine tuns!

Am mai vazut-o pe Daria scumpa si vesela si pe Clarita creata si sarbatorita!

Felicitari Albert pentru mersul singurel!
Felicitari Matei !
Felicitari Sara!

Hehehe Laurici de PN, welcome to the club!!! Stefanitza mea se urca pe masuta in picioare si se bataie, la fel pe scaunelul ei cu spatar…mi se zbarleste parul pe mine cand o vad, dar nici nu pot sa o tin de mana tot timpul, asta e, mai cad , se mai lovesc…sper nu prea tare! Sorry pentru Theutza ca si-a spart buzitele!

LalaD – distractie placuta !!!!si drum bun!

Laura – sper sa nu fie nimic grav cu Ioana si sa nu fie nevoie de operatie!

Ven – pupici multi! Tare rau imi pare ca esti asa de bolnavioara!Sa te faci bine repejor!fata si baietii si un special pentru ieri pentru Mathias!

Sanatate clopoteilor bolnaviori!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Danonique eu le-am pus un singur nume si am vrut sa fie de sfant. Asta a fost unul din criteriile dupa care am ales. Am facut o lista luuunga si am tot taiat pana a ramas un nume . De ce nu faceti si voi asa?

BAIETII MEI IUBITI

Si noi avem o lista de pe care tot scoatem nume dar nu reusim sa ne punem de acord.As vrea si eu sa ii pun un nume de sfant.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Angi,Nati
noi suntem mai bine,am scapat de otita,ramane vsh marit,azi a mancat mai bine speram sa treaca repede,maine ramanem la o perfuzie cu globulina,suntem f slabite

fetelor,copii vostri cat suc de fructe beau pe zi?combinati mai mult de 2 fructe?

daca mai aveti retete inafara de cele de la topic,va rog mai puneti,Sonia a devenit o mofturoasa si nu mai stiu ce sa ii dau

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput