*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
Gudinde asa e, no comment!
Zoze, sanatate Sufletului! Vezi insa acum, fii atenta si NU-i mai face ROR, trebuie gasita o alta varianta care sa nu contina si anti-rubeolicul. Dar parca ziceai ca poti sa nu-i faci deloc, deci...
Tuchi, tu n-ai nevoie sa-ti pui sani ca ai!
Iar teoria cu dormitul cu parintii, desi sunt de acord cu tine ca dauneaza sanatatii, la noi nu tine. Iulia doarme cu noi deocamdata si nu am avut deloc probleme cu somnul; drept e ca si eu mi-am impus din start sa nu sar la fiecare geamat, intoarcere, etc; ciulesc bine urechile si nu ma ridic decat daca e mai "serios". In noua casa va avea camera ei.
Branzica dau aproape zilnic iar iaurt chiar si de 2 ori pe zi...Aaa, Bubule, inca odata ai fost geniala-cu ideea painii puse in iaurt. A halit Iulia muuult mai bine decat cu biscuite; ma temeam ca-i va umfla burta si nu-mi va mai manca lapte la culcare dar a papat 200.
I LOVE YOU ALL!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp kya ![]() blanka, eu inca nu i-am dat nici panine, nici unt ![]() nici biscuiti, nici nici nici...naspa mama are Luca! Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |

Miha, esti tare! nu esti naspa! Copilul oricum nu stie
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
Credeati ca eu tin regim? Noooo
Am pus niste crenvursti la fiert si zic sa vad si eu ce-ati mai vorbit
Si vorbeati de crenvursti, zicea cineva ca nu-s buni
Si de stelute, si de prajtura cu nuca si mere si crema
Asa ca mi-am pus un pahar de vin
sa mearga ABBA 
Vad ca v-a placut filmul
Eu am prostul obicei de a ma gandi la cel care a scris scenariul , incerc sa-mi imaginez ce fel de om este ...ei bine, pe asta n-as vrea sa-l cunosc
...in rest, ca realizare...se stingeau luminile alea pe masura ce-i scadea omului pulsul, interesant...paranormalul a fost eclipsat de macel, din pacate
ofof...poate e un film bun, dar pe mine m-a durut capul si in nici un caz nu m-a relaxat. Si Luny in facultate, eu donam sange ca sa-mi motiveze aia absentele
Ei bine, de fiecare data lesinam dupa ce ieseam din cabinet
Capisci?
Vezi ca e reluare "mondenii"
Sa mananc niste stelute cu lapte?
Ca-s gata 
Stela, de la cora le-am luat (stelutele)
Elara odata in viata am mancat mistret si apoi intamplarea a facut sa ma operez de urgenta ...mi-au scos bila
DE atunci am o superstitie ca vanatul nu face bine , deci macar tu nu m-ai ademenit
Gudinde o replica celebra de multinationala e asa: tu stii cati stau la usa si vor sa se angajeze in locul tau?
Ca****fund 
Zoze ce rubeola mai ?
De unde? 
Bubulina n-am ce zice. Auzi ce ma pacalesti tu ![]()
Noapte buna, sper sa gasesc ceva relaxant de facut ...de vazut...de citit...pumnii stransi va rog 
Vali super
Adriuta vezi maine sa nu te muste Cristoforul ca-i prapad
N-am mai auzit asa ceva, sa iasa toti dintii o data
Sper ca nu se va adeverii!
Nopate buna 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
gudinde spune:
Mimo,
Da, cunosc aceasta celebra si mult folosita replica
Si ca tot vorbeam de criza mai demult. Tot in seria
se inscrie si disponibilizarea unor oameni competenti din industrie pt a face loc unor proaspeti absolventi, platiti cu 3 lei si care-s foarte fericiti ca au intrat in MARI companii.
Si pt ca intre timp a inceput emisiunea lui Badea, nu pot zice decat ca "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"
bubu05 spune:
| citat din mesajul lui numeioana Miha ![]() ![]() Lasa, mami, ca ai tu timp sa-i dai de toate!! Uite, eu azi i-am dat miere. Am zis ca decat zahar mai bine miere... Dar eu cred ca am fost mai curajoasa. Nu-i pun sare in mancare, zahar, ii gatesc separat... dar gandesc ca si Naty (nu mai repet) si Adriuta... Important e sa le formam un obicei alimentar sanatos de mici. Dupa mine daca nu mananca sarat rau, prea multe dulciuri, prajeala sau mezeluri/branza topita si nu beau sucuri colorate inseamna ca am reusit ce mi-am propus. Cred ca asta vrem cu totii, nu? Daca o mama se lauda ca puiul ei mananca f bine si incepe sa insire crenvusti, branza topita, carnaciori, parizer si bea Cappy de portocale pt mine e zero!! Dar daca mancanca o cojita de paine sau un biscuite dupa masa ce e rau in asta? E nevoie si de astea in conditiile in care in rest mananca sanatos si diversificat! Credeti-ma, eu sunt f stricta la mancare. Cand vad ce mananca copiii la gradi (de acasa) raman socata!!! Salamuri de toate natiile, branza topita la greu si felii din alea Hohland, dulciuri la greu si Danonino/Danette cate doua bucati... Am 3 copiii care mananca sanatos: unul cereale si iaurt numai Campina, unul biscuiti integrali, fructe confiate sau proaspete si iaurt natural si altul iaurt si fructe. Copilul meu nu vreau sa fie unul din cei care mananca la gustarea de dimineata un Kinder Pingui, o napolitana si doua Danonino! Sau 3 cornulete cu ciocolata si o Magura!! Dar nici nu vreau sa fiu absurda si sa nu-i dau dulciuri deloc. Cand o fi mare, dupa masa o ciocolatica Kinder sau un biscuite vor fi ok din partea mea. In rest fructe... Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Da, Ioana! sunt de acord cu tine! Eu am mai cedat, de mai multe ori...si i-am dat si danette si danonino...si dupa ce manca cateva zile la rand, unul pe zi il apuca burta
si m-am lecuit
Cel mai greu a fost de la 2 la 3 ani cand le-a incercat pe toete...interzisele
Si eu gandesc la fel...dar mai cedez...la un crenvusti...rar de tot...branza topita absolut deloc!
Oana, mami fericita de
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
mihutza11 spune:
ola!
Mimo iti recomand eu un film www.imdb.com/title/tt0421715/" target="_blank">The curious case of Benjamin Button si mai am atatea pe lista de vazut.. mai vrei sa iti dau titluri?
Nicol drum bun! ce comice sunt palarioasele!
Stela ma bucur ca e bine cu terapia lui Tea
Tuchi bietul Seb.. sper sa treaca odata toate otitele astea..
Zoze sanatate la puiutz! sper sa nu fie rubeola totusi!
Tuchi noi avem doar un dormitor prin urmare Andra e in camera cu noi.. si m-am gandit si eu ca poate si asta e o problema ca e in camera cu noi, dar deocamdata asta e situatia..
iar cu fructele vad ca si Andra a inceput sa mai fac figuri.. azi de ex nu a mancat decat vreo 7-8 lingurite cred, rest san..
Elara si eu sunt scropion si eu ma mai regasesc prin ce ai descris.. mai exact cu operatiile, mai ales estetice
si cu stiintele oculte.. mai putin cu filmele cu bau-bau..
Simo bine ai re-aparut!
Andra mea tipa de placere din toti rarunchii de vreo cateva zile.. asa fac si ai vostri?
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bubu05 spune:
| citat din mesajul lui elara ah...era sa uit Mie chiar mi-a placut filmul AWAKE Recunosc ca eu fiind Scorpion am si o parte fascinata de trebsoarele astea mai..oculte...ca in film nu e vb doar de medicina ci el si calatoreste...oarecum...spiritul lui..adika... Nu mai stiu daca v-am zis dar eu sunt f pasionata de operatii dar sa fie filmari..adik reale...(in mod cu totul si cu totul deosebit de operatiile estetice Din preferatele mele - Pro Tv - Extreme Makeover; Zone Reality : Dosarele Pacientilor, John Edward - Psychic, Birth Stories, dar la asta am vazut cam toate episoadele cand eram gravida, Saving Babies, Mistere Neelucidate, Sex Change... Cand in facultate am fost la practica la Mina Minovici imi amintesc cum ne arata profu coastele unei tipe ce sarise de la balcon, sa luam aminte la echimoze, ca semn ca leziunea nu s-a produs post mortem (asa cum nu s-ar fi regasit daca cineva o arunca de la balcon si era deja decedata). Si toti se uitau cat puteau de la distanta numai eu mi-am varat nasul deasupra ei... So...v-am speriat? Elara, fericita mamica a Mariei Roxana (20.03.2008) Albumul printesei mele ![]() www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza! "Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca |

Si mie imi plac emisiunile aleaaa! si alea de genul "prabusiri celebre"
cu avioanele, pe descopery
De-aia mi-e frica de mor cand zbor, dar tot ma uit daca nimeresc!!Oana, mami fericita de
Bubu mare
Poze
mstela spune:
Moamaa Mimo,m-ai spart cu replica pt gudinde si donatul sangelui pt motivare de absenta![]()

....ce faceai tu pt o noapte de chef!
brrrr...
Nb
Pup
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
adriuta spune:
Ntzzz Ntzzz ....

. Ma pufneste rasul
ca mie nici prin cap nu mi-a trecut sa ma gandesc la ce va gandirati voi, adica la E-uri, coloranti...chimicale si tot tacamul cand am scris. :))))si toata lume Adriuta asa adriutza colo.
Statui io si ma gandi...sa zic...sa nu zic..iote ca zic![]()
Eu ma refeream strict la cateva produse alimentare FOARTE UZUALE, NATURALE SI RECOMANDATE COPIILOR plus vre-o 2 obiceiuri care in ultimii ani au tins sa devina "interzise...cica " in cresterea copiilor sub o anumita varsta, de cate-o minte "mai luminata" fie vb si care erau o data FF UZUALE.(mierea, laptele, grisul, olitza...etc)
ATAT. Partea aialalta de care vb. voi nici nu mi-a trecut prin cap

AM SAU NU DREPTATE???
partea a 2-a cu mancarea moderna :))) pai eu "scormonesc" p-aici de multa vreme si eu adusei vb.demult de MSG-uri
de care nimeni n-a zis nimic cu exceptia lui Tuchi si alte minuni din mancarea de aici care E MULT MAI "EVOLUATA" din punctul asta de vedere si care va ajunge in cativa ani sa fie si in Romania. Am obs. ca si-au dat drumul la greu in butoiul cu chimicale toti producatorii de mancare din Ro, asta vara cand am fost. 
Si asta e cu 2 taisuri ca si pe vremea noastra se foloseau concentrate la porci si vaci, azotati, DDT dar in ultimul timp s-a mers tot mai departe si s-au aprobat tot mai multe chimicale care sa "ajute" cica mancarea sa aiba un gust mai bun si perioada de valabilitate indelungata.
V-as recomanda sa fiti foarte atente la tot ce este SEMI preparat si sa incercati sa nu le folositi, la cantitatile de SODIUM din mancaruri.
Primul lucrur care i l-am zis la sotz cvand am mers la cumparaturi a fost asta:MAICULITZAAA, LISTA ASTORA DE INGREDIENTE DE PE MANCARE SEAMANA CU JUMATE DIN INVENTARUL UNUI COMBINAT CHIMIC.
sa vezi ce fatza a facuuuuut. El care spera sa fiu incantata de ce vad in magazine aici
Ati fost careva curioase sa "traduceti" lista de ingrediente de pe vre-un lapte praf? DE AIA AM ALES EU SA II DAU LAPTE DE VACA ORGANIC
Asa ca dupa parerea mea prima grija ar trebui sa fie eliminarea cat mai multor chimicale din dieta noastra si a copiilor si apoi "alergatura" -ca numai asa o pot numi- dupa produse bio. Si aici intram adanc in capitolul HRANA MODIFICATA GENETIC... ca degeaba e BIO(ADICA FARA PESTICIDE AZOTATI...etc) daca "s-a lucrat "pe samantza si care face rau la om.
S-a ajuns aici numai datorita faptului ca se preconizeaza ca in cativa ani po****tia globului se va dubla. ![]()
V-as mai spune da Chrisu' meu s-a plictisit de mancat biscuiti si uitat la Obama care isi tzine discursurile in reluare pe C-Spam ![]()
Bravo Sanziana!!Kya chiar ma gandeam la voi.
Zoze tzinem pumnii stransi sa treceti si peste hopul asta. Nu stiu nimic despre boala asta, cred ca la noi intra in vaccin. Stiam ca e bine sa-l imbraci in rosu ca trece mai repede...deh babisme :)

Valentina sunteti frumosi amandoi!!
Nicol ha ha ha ce dodoloatza e printzesa ta :)
luny sa nu fie vre-o boala de a copilariei. Nu-l lasa sa se scrapine. Ori vezi poate e o alergie la ceva nou ce a mancat de curand
elara esti de coma cu "placerile" tale. Neaparat sa urmaresti Oase(bones) un film ce mi-a placut mult.
no ca s-a trimis instantaneu asa ca trebuie sa re-edit![]()
Sa aveti o noapte buna 
Si...next time cititi mai cu atentie ![]()

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!