*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, bravo iuliei ca a papat iaurtul . Tu ai facut painea fara sare si fara zahar?

Tuchi, limboaca aia din avatarul de la Bucataras e a Ilincai, nu?? te mai intrebasem o data
Imi pare atat de rau ca te necajesti cu Sebu...of...da Doamne sa-i treaca odata urechiusa!

Elara, imi place cand ai limbarita Cand e emisiunea aia cu corpul?? e interesant de vazut...
aa, pe Bucataras eu nu particip, ca eu dau premiile

Apropo, am vazut-o pe Simo, ma bucur ca e bine! ce are David? Ai primit carticica??

Mimo, mai tin pumnii stransi??

Stela, fata, ce-ai cu iaurtul?? n-auzi ca e bun din ala gras-gras Din ala Tnuva albastru, gras, ii dau si eu lui Stef sau cremicios

Aaa, mi-am adus aminte ca maine trebuie ma duc sa depun si eu dosarul pt. indemnizatie!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Si-o dedicatie pentru toate iubitoarele de PEPSI SI COLA...printre care si YO

si ca vb de banane la copii

...io tot nu cred...EU CARE URASC TOATE CHIMICALELE ASTORA DIN MANCARE mai putin vegeta

am fugit

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

zoze, putere mami, ca trece! ai grija la febra si atat...las' ca e mai bine ca a facut-o acum, cat e mic, ca nu prea pricepe cum e cu scarpinat, cu jena...alexutza mea a facut-o la 5 luni, alaptata fiind (ai auzit oana ), exclusiv. initial m-am bosumflat, apoi am zis ca a scapat de o belea mai tarziu...apoi la 1 an a bifat si varicela....sursa??? cabinetul pediatrei! mereu ne intorceam cu goange de acolo....
are eruptie deja? vezi ca unul din semnele de rubeola este conjunctivita...si altul "pata" alba din interiorul obrazului... verifica daca au aparut...
oricum, ai grija sa nu-i dai antibiotice, ca-i intarzie eruptia. alex si-a primit portia atunci, caci 2 medici au zis ca are roshu in gat si sa-i dau augmentin ....mama proasta am fost ca i-am dat cu toate ca instinctul imi zicea NUUUUUU

fetelor, am constatat iar ca ma apara bine CINEVA...m-a ajutat sa ma feresc sa fac o mare gogomanie in ceea ce-l priveste pe "bebearicel". Multumesc Doamne ca m-ai luminat!

ioana, mersi pt ceea ce te-am rugat, caci sigur cineva citea ce ai scris si probabil ca citeste si acum...so what?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Adriuta
Ce sa faceeem??? samergem si noicu cartea la cumparaturi???ce sa mancam??? iaurt si paine la masina

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Stiu Bubu este tragic ce se intampla :( Si trist... mi-e groaza de ce o sa fie peste cativa ani in industria alimentara. Eu cred ca in primul rand sa gatim in casa cat mai mult. Sa evitam cele mai nocive mancaruri, mancarurile semi-preparate. Apoi cel de-al doilea pas sa evitam bauturile sintetice(sucuri...etc).Painea facuta in casa ...avut mare grija ca pe aici e la moda bleached flower(faina clorinata) este "imbogatita" cica cu vitamie dar si cu clor (da, da da )si alte minuni chimice... Sa evitam corn syrup-ul(pe aici e in floare ca este mai ieftin decat zaharul) si tot ce este preparat prin cai neortodoxe si cu cat mai multe "ingrediente". Sa reducem consumul de carne (ideal ar fi 2 servinguri pe saptamana).

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Pe mine, zau, ma apuca groaza! eu mi-am luat acum ulei de palmier, ca mai fac si cartofi prajiti si asta ar fi cel mai bun...si am auzit si de faina cu tot felul...asta de Titan e simpla...nu zice pe pachet nimic...sau zice?? ma duc sa citesc eticheta
Si stii ce e nasol? ca suntem invatati cu gustul si e al naibi de greu sa renuntam...la mezeluri, la cola, la...la...si la...

Eu n-am somn...vorbesc cu sor-mea pe mess

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

The Cornucopia
Institute has filed a legal complaint with the US Department of Agriculture
(USDA) demanding that the agency enforce the organic regulations
prohibiting toxic solvents from being used in the production of organic
food. Cornucopia, a nonprofit food and farm policy research group, found
that baby formula and other food manufacturers are using hexane-extracted
omega-3 and omega-6 fatty acids (DHA/ARA) derived from algae and soil
fungus.

5 Chemicals That Could Contaminate Baby Formula
1. Bisphenol-A

As our government repeatedly goes back and forth on "deciding" if BPA is bad for us or not (ha), the fact that this hormone disrupter has been found in baby formula will likely resurface in the public eye. With good reason! It leaches from metal can linings into formula — ready-to-eat liquid (and to a lesser extent powdered). According to an Environmental Working Group report: "The amount of BPA ingested by some bottle-fed infants exceeds the doses that caused serious adverse effects in animal studies."

2. Water, water everywhere

According to the NRDC, the water used to mix infant formula "might contain chlorine by-products, weed killers, insecticides, solvents, lead and arsenic. In rural areas, nitrates from fertilizer runoff into water have caused the sometimes fatal "blue baby syndrome." Water in general — not just when mixed with baby formula — seems to be and will continue to be a hot button issue in 2009. I'm wondering if anyone is studying the effects on kids of the pharmaceuticals now said to be in our municipal water.

3. Manufacturing by-products

Also according to the NRDC: "Formula itself may have contaminants introduced in the manufacturing process. In the past, recalls have been ordered because of contamination with substances such as broken glass, fragments of metal and salmonella and other bacteria. The fungal toxin aflatoxin has also been detected in some commercial formulas. Although detected levels were very low, this toxin is known to cause cancer and is not present in breast milk. Infant formulas also may contain excessive levels of metals, including aluminum, manganese, cadmium and lead."

4. MSG

If you have spare time to Google MSG, you'll find many people saying it's harmless, and others saying it's a neurotoxin. Interesting reading. And a largely unavoidable substance if you eat processed and/or packaged foods. The stuff is everywhere. Which means that unfortunately it shows up in baby formula, too.

5. Genetically modified ingredients

Formula can contain GM ingredients like soy, GM corn syrup, or milk from cows injected with GM hormones. Ick.

So how to avoid all or most of the above?

First, breastfeed if possible, for as long as possible (yes, breastmilk can be very contaminated itself but its benefits far outweigh the risks). And/or use organic — not conventional — baby formula out of plastic, never metal, cans. Test your water, or do the research to find out what is in your municipal or well water and filter accordingly before mixing with powder. Push for stricter manufacturing standards. While USDA organic standards don't permit GM ingredients or MSG, it's my understanding that naturally occurring MSG can be present even in organic food, a by-product of the natural breakdown of yeast.

ceva interesant de citit
http://www.westonaprice.org/children/msgformula.html

sory ca e in engleza

nu stiu daca ma lasa sa pun asta:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t218711-50.html
http://www.jurnalul.ro/articole/139418/aprobarevom-avea-luteina-in-laptele-praf-

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

bubu eu n-am somn de nervi.
Furam azi la socri si trebuia socrela sa-mi aminteasca ca LAPTELE E OTRAVA daca dau san la copil cand sunt obosita. De cate ori mergem la ei tre sa ma enervez, al meu le mai si tine isonul - azi vroia sa ii dea paine inmuiata in zeama de la sarmale - ca sunt cu carne de vita - si a trebuit sa ii spun de 3 ori sa nu ii dea. Si evident ai lui se uita urat la mine. Ca doar noi am mancat si cu sare si cate si mai cate.
Sa dea Domnu daca oi apuca sa fiu bunica vreodata sa nu fac la fel si eu.
Tot ce spun ei se asteapta sa si fac. Au senzatia ca ei stiu cel mai bine ce program are copilul si cat si ce ar trebui sa manance. Si daca le spun ca tre sa doarma 2 ore la pranz nu doar 30 minute cica las ca doarme mai bine la noapte. Asta in conditiile in care le spusesem ca noaptea se trezeste de 4-5 ori.
M-am saturat.
Ma simt prost ca vin aici sa ma vait dar n-am unde.

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Dana
Ei vorbesc si tu faci ca tine! chiar daca vor crede ca esti rea si zgripturoaica
Si nu te mai enerva, ca agiti copilu' , asta e pe bune , sau nu??

Adriuta, nu-i mai bine sa nu stii???? Citesc maine...ma duc la nani sa bag capu' in perna, decat in perete...

Liana n-a vrut sa vorbeasca cu mine...

Nuapte buna!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Bubu se pare ca uleiul de palmier este O BUNA ALEGERE Sa sti ca o sa ma uit si eu de acum prin magazine.

Dana nu trebuie sa te simti prost ca ne spui necazurile tale. Te inteleg si din pacate socrii tai nu au inteles prioritatzile, adica MAMA trebuie respectata in deciziile pe care le ia. Sotzul ...deh ca toti barbatii... . Cu laptele=otrava am auzit-o in Ro nu o data Se bazeaza pe faptul ca atunci cand mama este obosita sau nervoasa intr-adevar se schimba"ceva" prin noi care "s-ar" transmite prin lapte la copil. Este adevarat dar...otrava nu este. Este THE BEST fie mama cat o fi de obosita sau nervoasa. Ia intreaba-i pe socrii daca pe vremea lor nu circula zicala" Somnul face copilul sa creasca"...

Ma duc sa scot maimutzica la plimbare .

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput