*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

despre sani..cred ca stie barbat'tu ce zice....ca ei (barbatii) sunt cei mai avizati.

al meu zice ca e periculos si nu m-ar lasa...dar sunt sigura ca i-ar placea...eu deja ma uit pe site-uri de profil...la foto cu inainte si dupa... incerc sa ma decid ce masura vreau (nici sa atrag toate privirile ca o bomba sexi dar nici cum ii aveam inainte sa nasc ci puuutin mai mari..as vrea ) desi inca nu ne-am decis daca mai facem un bebe, nici resurse nu am...dar eu visez...

asa am facut cu toate in viata si, slava Domnului, ca pana acum s-au realizat.
cica e benefic sa visezi...ca se materializeaza incet incet...prin proiectie a puterii gandului....zic io ca ceva tre' sa fie adevarat..macar o farama...ca altfel cum indoie unii linguri doar cu gandu'...aaaaa? spuneti si voi! cuuum? cuuum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Elara, asa e cu visatul!
Eu am incheiat capitolul copii, asa ca sunt mai aproape un pic!

Ma duc la film, noapte buna!

Doamne ajuta sa nu adorm iar!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Noapte buna! Eu sper sa nu adormi ca o sa-ti placa filmul sigur. Sanatate multa micutului Sebi cumintel foc. Tin minte ca asa mi-era si mie mila cand facuse fi-mea febra dupa vaccin si nici nu plangea mititica, nici marita nu era macar...era vesela putintel, se juca in legea ei in scoica auto...ca avea 2 luni... dar era moale si fierbinte...si eu ma topeam de mila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Tuchi,Elara va dau eu vreo 4 numere laca am
de unde
si de cand si cu gravideala a mai explodat vreo 2 numere
culmea ca nu am avut lapte dacat 2 saptamani

Symo uer ar iu?

http://community.webshots.com/user/blanka75
Blanka,mami de Eric si 6+cu Ana????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.Multzam tuturor de egzplicatii si raspunsuri.
Am tras o tava cu praji cu nuca si crema buuuuuuna,asa ca sa-mi mai dau gata randunoiul ca nu am nimerit galustele.Si o friptura cu vin deasupra buuuna de m-a intrebat cine m-a invatat sa fac.Dar am facut-o dupa propria minte,numa ca s-a nimerit asa azi.
Mimo,ce zici mami tu acolo?Ti-a cashunat pe mine?Mercic de sfaturi.As vrea si eu sa vad filmul ala..sa-l caut pe odc.Mie-mi plac filmele astea care sa ma tina in tensiune..
De unde luati voi stelutele astea de la Barila?
Bubu,s-a strambat randunoiul putin,dar a mancat ghiulelele,nu l-am aruncat.dar data viitoare,ii fac surpriza.
Cata,sanatat Surubelului.Sa auzim de bine si sa se dezlege
deshtele.Cata,ai dreptate cu dormitul copilului in camera parintilor.Noi ne cam stresam din cauza asta,mai ales randunoiul care,in anumite momente e tensionat daca cumva se invarte Tea in somn.E greu sa ne gandim cum sa faem sa o culcam in alta camera ca nu ne lasa bugetul sa facem schimbari acum de mobila,dar trebuie sa facem ceva in viitorul apropiat.Saracul Surubelce desert a infulecat el!
Kya.Si Tea urla si face urat cand zic "Nu e voie!" si o iau din locul interzis.Problema e numai ca o cam tine urletul asta de nervi.
Ioana,mercic.Eu intrebam de galusti pt noi,si cu albus.M-am lamurit acum.De secretul cu apa rece stiam si eu,numai ca nu am nimerit bine cantitatile.
Naty,super galant,randunoiul.Wau,si ce petrecere se aude!
Nicol,drum bun.
blanka,unt doar in legume cateodata.Combinatia, nu.
Zoze,Sufletelul bolnavior.
Vali,si teodora mai are capul cald sau transpirat cand se agita,bea lapte sau abia se trezeste.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nu e inca 00.00, asa ca LA MULTI ANI NATY, SA FII FERICITA LANGA FAMILIA TA SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI !!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Rasu-plansu....

La televizor pe Antena 3 este un reportaj despre programul infernal din multinationale si cum iti termina viata. La mine e televizorul deschis sa mai aud si eu o voce in timp ce lucrez ceva pt servici. Asta dupa ce toata saptamana am lucrat pana la 10 seara.

No comment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pfiu...culcat copilasii...papat covrigi si ati umplut 5 pagini

Ioana, acum descarc pozele si pun reteta, este un mic dejun excelent . Tu tot Moulinex ai? ma bucur ca ti-a placut painica. Si sotul meu e innebunit dupa asta, e mult mai buna si mai pufoasa decat cea clasica, la program lung. Aia e mai batuta, asa...secretul asteia e ca are mai multa drojdie si creste repede si mult

Zoze...imi pare rau de Sufletel...poate totusi nu are rubeola...doar il alaptezi la greu...nu cred, o fi altceva...

Mai citesc si revin.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani cu bucurie,sanatate si impliniri,Draga Naty!!!

Imi pare tare rau ca v-ati facut atatea griji pt noi.Sam e bine,cu David am ceva probleme....dar nu e asa de grav!nu am mai intrat sa scriu nimic ca nu mai am deloc timp!plus ca am si ceva dureri la picior.....
Naty,am uitat tel azi acasa.v-am zis ca mergem la botez la Fagaras....de-asta nu am raspuns!
va si iertare ca nu v-am mai zis nimic de noi!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vali,ti-am vazut noul look.
Nicol,am vazut si fetele tale cucuiete.Antonia sta bine in fund si mult timp?
Nicol,nu e cam gras iaurtelul tnuva?Zic si eu.Eu l-am intrebat pe pediatrul vostru pe forumul de pe site-ul lui ce grasime recomanda si mi-a zis ca e mai bine medie,adica 1,5-2.
Elara,esti medic?Chiar ca esti vorbareata tare.
Blanka,mie mie 2 nr la tzatze ca au scazut raaaaaau dupa alaptat.Tuchi stie.Dar mi-ar fi frik sa port corpuri straine in mine=silicoane.
Luny,e ok Muffy?Si eu ma gandesc sa nu fie vreo alergie de la ceva.
CUSCRAAAAAA?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput