Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 20
iulia83 spune:
VIANNE - acelasi lucru il fac si eu, deja mi s-a luat. bine, tu esti in tara straina, este de inteles..cu toate astea, tin sa te felicit, am vazut pozele cu Stefana, ai o fetita absolut superba. m-am delectat cu pozele voastre. nici nu mi se pare slabuta, desi tu zici ca nu prea mananca. o sa va gasiti voi ritmul, esti in tara tuturor posibilitatilor, totusi...
pupici din Ro, tara fara de posibilitati ![]()
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bratafel multumesc andrada79, Lorich, Micaela06, Danicris, Prag, Stefany_p pentru felicitari. de atunci daca o pun in patut se ridica incontinuu... Prag felicitari pentru dintisor. 7 luni POZE 5-6 luni !! http://b1.lilypie.com/6wARp2.png |
hahahaha
iulia83 spune:
haha, ESME, ce tare ai povestit de mica fomista
zmeura, mmmmmmm..n-am mai mancat de ceva vreme. ia sa incerc la vara..mi-or fi trecut episoadele de alergii
LORICH, playdate, zici, ha??? sigur n-a fost petzit???
ANDRADA, ai flacau mare acolo, sa-ti traiasca 
azi m-am intalnit cu o tipa cu care am stat in salonul in care ne-au strans inainte sa nastem, e incredibil ca am tinut-o minte, la cat de uituca si pasiva sunt eu, dar totusi, imi aduc aminte aproape minut cu minut ziua in care am nascut si cele ce au urmat. tin minte ca ea a fost singura care a nascut natural, eram la reanimare si tocmai incepuse sa se duca anestezia, ca ma trezisem cu dureri pe la 1 si ceva noaptea si biata fata urla de ma durea pe mine. a fost placut sa ne revedem, am mai schimbat o vorba..
MARA are dintzooocccc! felicitari! da cu orez ca trece diareea.
ALEX@SARA, asa am patit si eu cu fata. dr. mi-a zis ca e normal sa faca asa, a dat de gusturi noi, laptele nu-i mai place. incearca sa-i pui o lingurita de cereale, sau cateva rondele de bananuta blenduita cu lapte ca un fel de milk-shake mai slab sa-i schimbe ustul lapticului. nu dispera si nu te arunca sa-i schimbi lapticul. o sa-si revina ea. succes
hmmmmm..cred ca Raducu o cam place pe dra Scortzisoara...stiti voi, inca din antichitate (aka. cand oamenii erau acoperiti de parsi-si dadeau cu ciomagul in cap) era faza aia...barbat place femeie - barbat trage femeie de par si duce la pestera s-o ia de sotie..apoi isi da cu ciomagul in cap..grrrrr..instinctele primare nu mor niciodata. q.e.d
ma GABITZA da ce OZN de telefon ai tu acolo de ies pozele asa clare ![]()
MICAELA, ce ai bagat ma in cartofu' ala??? haha, fata vazu cmera, e normal sa nu vrea sa pape, ca tre ssa fie frumoasa cand e filmata, nu??? ce categorica e ea cum te refuza
apropos de vedete, ieri, moaca mea si a lui fie-mea a aparut in emisiunea neatza cu Razvan si Dani. am trimis o poza la plesneala si ne-au bagat acolo pe ecran...fata mea s-a fudulit toata ziua, cica e vedeta 
CLEO, ai o Maruca absolut superba sa stii. o sa franga ceva inimi, crede-ma...draga de ea
cum papa ea bananuta.
dieta??? ce dieta??? eu ma declar multumita de starea mea de hipopotam(ca) am 59 kg, poate oi reusi sa ajung la 55 da' slabe sanse..subnutrite chiar.
eu i-am mutat de 2-3 sapt patucul jos. am zis ca nu stept sa cada in cap inainte sa-l mut. deci, BRATAFEL, felicitari pt mladitza catzaratoare!!!
gata, ajunge. va las, noapte buna tuturor
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
iulia83 spune:
si uite aici http://www.220.ro/4UtWdLUPI5/Vreau-Sa-Dorm.html sa va delectati putin. noi ne plangem ca nu ne dorm copii, cand colo tatii sunt de vina 
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Alysh spune:
Buna seara fete dragi,
Am venit de la un restaurant libanez unde am iesit cu nasii nostri....E DE VIS MANCARICA!!! e pe undeva pe la Piata Gemeni, daca vreti va dau pe PM datele.
Am facut si conspect dar il transcriu maine dimineata ca nu mai pot acum.
VA pupacesc si o noapte buna!
Vlady
Reallaura spune:
Am fost la doctor. Avem rotavirus, nu toxiinfectie…O forma usoara, e adevarat…trebuie sa –I fac coprocultura si antigen pentru rotavirus, maine, sa vad cum ca el nu prea face kk dimineata.
Eu ma indoiam ca ar fi asta pentru ca nu facea scaune moi. Dar cum am venit de la dr, frate, a trecut prin pantaloni, a murdarit tot, baia era ca dupa o bataie cu kk – scuze fetele ca sunt plastica…
Din pacate nu am reusit sa-l fac sap ape azi decat dimineata si cam 120 ml de supa… in rest san, dare u stiu cat e…I-am dat si saruri minerale Prolyte, ii place sa bea chestia asta, Slava Domnului!
Oricum, nu e deshidratat, sper sa nici nu fie, il tin in frau..
Danicris vezi bine, nu era ousorul, a fost doar o coincidenta…eu totusi nu-I mai dau pana la 11 luni.. success sa scapi de kg in plus!!
Alex&Saranasol ca te chinuiesti cu intarcatul…vezi ca mie mi-a spus dr ca umbla o epidemie de rotavirus, ai grija sa nu faca si febra puiuta!Si oricum, sa nu se deshidrateze…daca zici ca a facut de 8 ori! Bine ca papa, vorba ta!
Micaela scuze, dar am ras, am ras si eu si Bogdan de ne-am prapadit…tare simpatico fii-ta…Acum serios vorbind, asa face mereu???
Lorich, Gabitzule, Alina_Anto foarte frumoase pozicile, chiar facute cu telefonul…
Belleane nasol cu bona…sper sa gasesti una buna cat mai repede..
Magdone vai, si la noi trece timpul la fel de ma exaspereaza, fug in toate directiile, spal vase, nu am timp sa citesc nimic, nici sa vorbesc cu puiul, ca atunci cand e treaz fac curat, spal vase etc, iar cand doarme, doarme…
cred ca o sa fie mai bine cand mai cresc nitel si nu trebuie sa pregatim atata mancare si sa spalam vase non stop...orucm cred ca ati inteles care e cuvantul de ordine: VASE. ![]()
Cleo Foarte mult imi place tot ce ai lucrat, nici nu stiu ce imi place mai mult. Ai nota 10 de la mine!
Sa-mi mai dai si mie , please, site-ul cu tricotaje, unde moderezi tu, tot sper ca poate mai am vreodata ceva timp…eu m-am oprit la 2 caciulite si o vesta
, dar planuiesc niste jachetele de primavara… Mortala Maruca cum adoarme ea printer jucarele, in cele mai nefiresti pozitii…
Socrate asa spun si eu, trebuie sa fac x si y…dar nu stiu din ce sa tai, la tv nu ma mai uit de cant eram gravida, nici stiri, nici filme, singurul rasfat e DC-ul si la asta nu renunt…in rest…nu vad ce mai pot face…as mai citi si eu, e adevarat…sper tie sa-ti iasa 
Bratafel gata,e fetitza mare si Bica! Bravo! Eeei, sigur ca se ridica incontinuu…e noua ei achizitie!
Prag felicitari pentru dintisor!! Eu zic ca ai luat o decizie buna cu programul prelungit la gradi pentru Alex…e mai bine si pentru el si pentru tine… success la regim… 5 kg in 4 saptamani eu zic ca e foarte bine…si daca iti schimbi felul de a manca, orientindu-te pe fructe legume etc, e super…asta iti si trebuie… inceputul e mai greu…
Iuliamisto filmuletul hihi, m-ai facut sa rad!
Alysh ma bucur ca v-ati simtit bine si ati papat bun…
tare.
Fug si eu la baieti ca s-au culcat, si iar se lipeste Mirci de mine fara putinta de scapare...dragul de el... a fost in mare verva azi dupa episodul de big kk...ce eliberat s-o fi simtit el, radea de transpirase, curgeau apele pe el...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Doloress spune:
Micaela am ras putin de Mofturica ta, si al meu mai face asa uneori. Acuma e mai direct, imi da peste mana si zboara mancarea in toate directiile, ca sa fie el sigur ca nu ajunge la el.
PRAG bine ai revenit! Imi pare rau de servici, e greu peste tot ce sa facem. La sora-mea din iunie i-au anuntat ca o sa lucreze numai 4 zile pe saptamana deci salariul i se va reduce cu 20%. Bine, ea e in State unde situatia e mult mai grava ca la noi. Dar si aici incet incet se face simtita criza. Si la noi s-a anuntat ca se va da afara, ma asteapta un stress de zile mari din mai.
Stefany cred si eu ca nu-ti ajunge ziua daca mai mergi si la scoala! Cum e, iti place?
Bratafel bravo! Ai fetita mare! Ti-a dat de lucru de acum inainte, trebuie sa fii numai cu ochii pe ea!
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Micaela06 spune:
Nu ma mai joc, merge forumu asta...
Am vazut si eu pozele cu Sara, Raducu si Robert ce frumusei sunt toti, da nu inteleg cine a facut-o pe sara sa planga, pai e frumos asa? 2 baieti cucuieti fac o fetita frumoasa sa planga? de acum se incepe? 
BELLEANE ce nasol asta cu bona. Ce neseriosi pot fi uni oameni, cand ma gandesc ca si eu tb sa caut bona sau gradi imi vine sa plang. Eu zic ca mai bine iti iei si indemnizatia si pt la munca faci un contract pe o firma ceva... (am un cui impotriva statului roman) 
Danicris edu nu tin o dieta anume, momentan. Incerc sa mananc mai dietetic (fara prajeli) fructe, legume si sa nu mai basculez seara. Da eu tb sa ma apuc de un regim serios ca altfel nu am sanse.
Magdone si la mine zboara timpu ceva de speriat si eu nu am decat un copil.
Andrada79 dc se face mai cald si mergeti in parc, venim si noi.
socrate eu nu pot sa renunt la tv, adica sta acolo si merge, nu neaprat ma uit la ceva... si Daria mea e cu controlul referitor la curatenie... ma dispera cum gaseste e tot, in plus nu stiu cu ce sa sterg pe jos, mi-e teama de toti detergentii astia...
PRAG
ce urat cu criza asta... se simte si la noi, mai nou si la mine la firma au ajuns la fel si fel de compromisuri, mi se face si greata...
iulia83, aha deci tu ai o mica vedeta, apareti la tv
Laura, parca stiam ca ati facut rotarixu... se poate face rotavirus si in cazu asta? ma duc sa ma impusc
Doloress si mie a ajuns sa-mi dea peste mana, pana la urma... dar am oprit filmarea... s-a enervat ca nu am inteles ca nu vrea.
Fetelor ca voi ma intelegeti, ca e fii-mea mofturoasa si capoasa... am aratat filmuletul si unor prietene (care nu au copii, normal) si mi-au zis ca eu sunt rea ca chinui copilu, ca sunt o mama enervanta...
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Doloress spune:
Laura imi pare rau sa aud de Mirci ca e bolnavior
sa-i treaca repede! Mare grija sa fie hidratat. Pana la urma trec toti prin asta, pana reusesc sa se imunizeze cum trebuie.
Micaela asa imi zicea si mie sora-mea care nu are copii, nu-l mai forta lasa-l asa, da-i lapte. Dar apoi ajunge sa pape numai lapte la 3 ani, cum am mai auzit cazuri.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
stefany_p spune:
Doloress, imi place la scoala dar inca nu m-am prins cum trebuie sa invat..toti par degajati iar proful la curs trece materia in revista foarte rapid..io inca invat dupa manual plus incerc sa citesc ce mai da si el in clasa...inca nu m-am lamurit ce si cum
am impresia ca ma stresez prea tare