Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
Magnetism79 spune:
Ma fetelor ce naiba merge forumu ata prost sau nu stiu ce........In primul rand pupici lui GABITZAM sarumana de mesaj, sper sa se fi oprit nebuna, asta iti mai lipseste sa te mai sicaneze cineva si asa.............
Mie personal imi merge si netu f prost oricat de mult m-am chinuit eu sa scriu ceva azi nu s-a putut din cauza de durere de cap masiva, scurgeri de substante galbui din nas , injectii si alte tratamente, oribil, asta micu stie cred ca sunt bolnava ca se lipeste asa de mine parca vrea sa spuna lasa mami ca o sa-ti treaca...................
Ma fetelor sunteti mestere unele dintre voi la mancarici de bebici, ma bucur enorm hai ca am o propunere ia puneti voi pe prima pagina acolo sub poezie un link cu retete de bebelusi sa mai facem si noi , in speta eu,ceva bun de papa la bebele meu ca sincer si eu daca as manca acceiasi mancare in fiecare zi sincer m-as plictisi.........
va pup si va doresc o seara buna iar mie imi doresc sa ma fac mai repede bine ca mi-e rau de mor
Magdone spune:
Si Olivia mea incearca sa se ridice in picioare, dar e greuuu tare si incepe sa planga sa o ridic eu, dar e clar trebuie sa fiu si eu atenta de acum.
Prag, da eu merg in fiecare zi si-l iau la 11.30 tot de la bus, nu l-am lasat la daycare desi si noua ne-ar fi convenit mai mult asa tot din cauza de activitati si prieteni, dar Razvan e fff mamos si nicioadata nu i-a placut la daycare, mereu se plangea ca vrea cu mine acasa si mi-a fost teama sa nu fie gelos acum daca ma vedea ca eu raman cu Olivia acasa si el merge la gradi. Intr-un fel e bine si asa ca ma forteaza sa ies din casa cu asta mica, ca altfel greu as scoate-o pe afara( acum iarna ma refer)
Cu serviciul si eu sper sa n-am probleme, tot cam atat am lucrat si eu inainte sa nasc, eu zic sa te duci in mai choar daca te-au chemat in septembrie, e dreptul tau, doar sa nu invoce si ei motivul asta cu criza financiara, ca am mai auzit cazuri.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Adriana_78 spune:
Cand nu intru ... scrieti nu gluma ...n-am apucat sa citesc tot.
L-am vazut pe Tiberiu - care e baiat mare deja si pe IAsmina cu Robert recuperez mai tarziu celalate poze ci cititul
Am vazut ca Doloress vorbea de intalniri bebici - si noi am fost ieri la una - f dragut - si cum zicea si Cleo, e f. imp. sa iesi, sa cunosti alte mamici sa mai schimbi impresii/sa povstesti de bebe tau . uneori sunt destule de facut si-n casa cu bebe si nu e timp de plictiseala, da eu cred ca e imp. sa avem contact cu altii - eu ma simt tare singura cand nu ma vad cu nimeni.
E mai usor cand mai cresc, vara si poti merge si la locul de joaca. Eu pe Lara o scoateam zilnic in parc, sa ia contact cu copiii. si cred ca i-a prins tare bine.
Laura, citesc ca aveti rotavirus. Nu erati vaccinati? si cum si-a dat seama d-na doctor? doar din simptomle descrise?
Mirci
revin sper - mai tarziu -
Adriana
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Nu ma mai joc, merge forumu asta... Am vazut si eu pozele cu Sara, Raducu si Robert ce frumusei sunt toti, da nu inteleg cine a facut-o pe sara sa planga, pai e frumos asa? 2 baieti cucuieti fac o fetita frumoasa sa planga? de acum se incepe? ![]() BELLEANE ce nasol asta cu bona. Ce neseriosi pot fi uni oameni, cand ma gandesc ca si eu tb sa caut bona sau gradi imi vine sa plang. Eu zic ca mai bine iti iei si indemnizatia si pt la munca faci un contract pe o firma ceva... (am un cui impotriva statului roman) ![]() Danicris edu nu tin o dieta anume, momentan. Incerc sa mananc mai dietetic (fara prajeli) fructe, legume si sa nu mai basculez seara. Da eu tb sa ma apuc de un regim serios ca altfel nu am sanse. Magdone si la mine zboara timpu ceva de speriat si eu nu am decat un copil. ![]() Andrada79 dc se face mai cald si mergeti in parc, venim si noi. socrate eu nu pot sa renunt la tv, adica sta acolo si merge, nu neaprat ma uit la ceva... si Daria mea e cu controlul referitor la curatenie... ma dispera cum gaseste e tot, in plus nu stiu cu ce sa sterg pe jos, mi-e teama de toti detergentii astia... PRAG ce urat cu criza asta... se simte si la noi, mai nou si la mine la firma au ajuns la fel si fel de compromisuri, mi se face si greata...iulia83, aha deci tu ai o mica vedeta, apareti la tv Laura, parca stiam ca ati facut rotarixu... se poate face rotavirus si in cazu asta? ma duc sa ma impusc Doloress si mie a ajuns sa-mi dea peste mana, pana la urma... dar am oprit filmarea... s-a enervat ca nu am inteles ca nu vrea. Fetelor ca voi ma intelegeti, ca e fii-mea mofturoasa si capoasa... am aratat filmuletul si unor prietene (care nu au copii, normal) si mi-au zis ca eu sunt rea ca chinui copilu, ca sunt o mama enervanta... Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara... |
Aoleu ca m-am enervat cand am citit ultima fraza. Beeeeeeeey, astea de n-aveti copii, va rog io frumos sa nu va mai dati cu parerea. Mi-am adus iar aminte de celebra mea matusa si de remarcile ei penibile legate de cresterea copilului MEU. Uof, cred ca ma vor urmari toata viata.
Ma scuzati, mi-am iesit putin din fire.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
mi_bebelina spune:
Buna dimi!

Naomi, Gabriel si Elena Ruxandra sa va faceti mari, sa fiti sanatosi si papaciosi!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
iulia83 spune:
LAURITA - multa sanatate lui Mirci 
MIHAELA, lasa ca o sa faca si ele copii si o sa-i lase nemancati la primul refuz. atunci o sa inteleaga. pana atunci, stai calma, nu pune la inimioara ce zic tutele.
LMA
sarbatoritilor de azi. MUlta sanatate.
fug ca se screme fata. abia am schimbat-o. imi da bomba fix la ora 8, sa imi inmiresmeze toata ziua...
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
mi_bebelina spune:
Si un micut conspectel…..
Micaela……vazut Dariuta cea nepapacioasa. Ce sa zic, m-am mai linistit. Crdeam ca Delia mea are o problema….dar vad ca e ceva general. I-am aratat si lui tati filmuletul si a zis: “Ce, nu vrea sa manance…. “ Noi vesnic ne mai suparam pe chestia asta, eu vreau sa ii dau sap ape, ea nu vrea, tati ii ia apararea… In schimb vrea bibi cu laptic. Nici nu stiu cum e mai bine. Parka nu imi vine sa o las asa nemancata. Pe de alta parte parka Adriana 78 zicea ca ei stiu ca daca nu papa primesc bibi…..acum mi-e teama si de ce a zis Doloress ca se poate invata asa…si, vorba ei….parca nu vreau un copilcare sa manance doar lapte la 3 ani. Mai fetelor cu bebei papaciosi.Nicole, Alex Sara…..ce faceti frate de mananca copchiii vostri?
Danicris, ai dreptate, cine nu are copii zau ca nu pricep cum poate da sfaturi….Dar sa-i lasam sa vorbeasca……
Reallaura, imi pare rau sa aud de Mirci bolnavior….of,of….
sa treaca mai repede.Ce tratament ti-a dat? Regim ceva?
Iulia, mai ce vedeta TV ai tu acolo……ia vezi sa nu-si ia nasul la purtare.Si eu ma uit dimineata la Razvan si Dani, dar v-am omis.
Bratafel felicitari de copacel.
Aseara se apucase si tati sa o invete pe Delia cica sa meraga in 4 labe….dar daca nu vrea, mie mi-e frica sa o fortez……o invata ea sa se ridice pana la majorat.
Stefany….nici eu nu ma ajung cu timpul.
Cred ca nu suntem singurele. Mereu e ceva de facut.
Belleane……imi pare rau ca nu ai gasit bona potrivita.
Prag ce jachetica frumoasa faci tu acolo……
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
iulia83 spune:
mi_bebelina, a fost conditia sa se bea cafeaua cu cineva care are turban din prosop pe cap. si am trimis la plesneala o poza cu mine si fata cu prosop pe cap..m-a sunat mama de la tara si prietena mea de la Tm sa-mi zica ca am aparut la tv iar eu muream de rusine 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
jozsaerika spune:
salutare fetelor ....din cand in cand mai aparem si noi ![]()
acu' vroiam sa o incurajez pe mi_bebelina ca va manca si Delia mai devreme sau mai tarziu. Si io am avut maaaari probleme la inceput cu Beatrice pana si-a dat drumul la papa
dar se poate ca Delia sa fie genul mofturos la papa
.Noi am facut si pauza de vreo 2 zile cand nu isi deschidea gura deloc...apoi incearca sa vezi momentele din zi cand vrea sa pape si ce ...de ex poate pireul de legume il vrea pe la 17 nu pe la 13 ...incearca sa le rotesti orele poate e mai bine...si ce am mai facut eu a fost bucatelele mici care le manca ea cu mana....imbrac-o de "scandal" si las-o sa se joace cu mancarea ...fa asta de mai multe ori vreo 2 zile apoi o sa vezi ca incepe sa pape - cu putin noroc ....va dorim succes 
musai sa ne inscriem si noi la seria de bb care au cazut din pat 
...desi eram sigura ca voi fi mai vigilenta la al doilea si totusi a cazut
si acum incepe un nou chin la noi ca vreau sa o pun sa doarma in patutul mic sa nu mai cada din pat si evident ca se trezeste...oare ce sa inventez in patul mare sa nu cada??? ca pernele le-a escaladat si asa a cazut 
scuze ca nu scriu la fiecare dar nu mi-am facut notite ![]()
Magdone si eu il scot pe Norbert la pranz de la gradi tocmai ca sa petrecem mai mult timp impreuna si sa nu fie gelos asa ca toata ziua e pe fuga....si sunt si fff nervoasa pe sotz ca tot tarziu vine pe la 20-21 
va pupam
Erika
gabitzam spune:
Vine acum capitol nou.
Capitolul 68
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

de Daria-Maria (23 iunie 2008)