Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrada79 spune:
Bratafel felicitari pt copacel! Acum sa te tii dupa ea! Bravoooo, mai ce crescura puii nostri!
Micaela06 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
Super! Felicitari! Incepe o etapa... interesanta Poze noi Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Na ca nu pot sa ma abtin
Interesanta, zici?

Adica: vai de noi!

Oricum, felicitari pt ridicatul in picioare si da patutu pe treapta de jos.

Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara...
stefany_p spune:
buna ziua
ziua mea are mai putin de 24 de ore...asta-i clar, ma dovedesc toate..
sper ca toata lumea e bine
La multi ani puiutilor de 27!!!!
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 ce am mai facut: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/NeJucam# o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Ce lucrusoare frumoaseeeeeeeeeeeeeee !
Da' si modelu' de le poarta este superb !
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Danicris spune:
| citat din mesajul lui bratafel Bianca s-a ridicat in picioare in patut. tb sa-l cobor urgent - acum e pe treapta de sus. chiar ii placea si prindea viteza la ridicat. 7 luni POZE 5-6 luni !! http://b1.lilypie.com/6wARp2.png |
Felicitari pentru mica alpinista !
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
MissParker spune:
| citat din mesajul lui YLARI Miss vroiam sa te intreb: suportul acela nu are ventuze? Cum naiba aluneca in cada? |
Ba are ventuze, da' io pusesem ulei in apa, ca sa ii ajute impotriva dermatitei si pielii uscate, nu m-am gandit dinainte ca o sa-mi alunece scaunul... si probabil nu avea nici destula apa, nu era ud tot...
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.
PRAG spune:
Buna fetelor, suntem si noi pe aici si va citim zilnic. timp sa scriem insa... mai putin.
Magda, multumim ca ti-ai amintit de noi. Tu il iei pe al tau acasa de la scoala? Alex merge la 12 cu school bus-ul la daycare, si sta acolo pina pe la 4-5 cind il ia sotul si vin amindoi acasa. Ma simt uneori vinovata ca am ales varianta asta, dar e mai bine pentru el asa, ca acolo are prieteni, se joaca, alearga, isi consuma energia. Daca il aduc acasa, se plictiseste, se pune la televizor si imi cere intr-una "ceva bun". In plus, ar trebui sa platesc oricum locul la daycare, ca din mai ma intorc la servici si altfel il pierd. Plus ca mi-ar fi tare greu pe vremea asta sa ies la 12 cu caruciorul cu Roxana si sa merg dupa el. Tu cum faci?
Apropo de servici, ufff, sunt tare necajita. Ieri am primit un email de la sefa mea in care imi ofera, daca vreau, sa stau acasa pina in septembrie, nu trebuie sa incep din mai. Bineinteles, asta fara plata. Fetele din Canada, stiti ca aici dupa un an se termina banii pe care ii da guvernul, si altii nu-s. Sigur ca mi-ar conveni sa fiu peste vara acasa, dar fara nici un ban nu ne permitem... Eu zic ca asta e semn rau, o fi dat si firma asta a mea de criza economica... Sper ca n-or sa se descotoroseasca de mine... Eu am stat numai un an la ei inainte sa ramin insarcinata, un an si vreo 8 luni pina sa nasc. Dar imi place si as vrea sa ramin acolo, cel putin o vreme. Ufff....
Dolores, indirect mi-ai dat ideea sa incercam biscuitii Mum-Mum si tare iti multumesc. Noi nu avem inca nici un dinte, dar ii plac si maninca singura (bineinteles supravegheata) cite unul intreg. Tare figura e, evident ca se mozoleste toata.
Micaela, uf, ce incapatinare! Imi place ca esti calma, eu cred ca tare m-as enerva!
Miss, felicitari pentru schimbarea de program. La fel ca celelalte fete, eu cred ca va fi spre bine. Si sustin si eu parerea DaneiH, poate ca micutul ar trebui sa stie unde e locusorul lui, intr-o singura camera si in patutul lui. Am vazut si programul vostru de masa, inca nu ii dai nici un fel de fructe?
Laura, speram sa va faceti bine!
Simona, felicitari pentru citit! Face bine si deconecteaza.
Cleo, tie iti voi fi vesnic recunoscatoare pentru modelul de jachetica inceput de sus. Tricotez si eu, i-am facut 3 pe modelul ala. Acuma lucrez la www.p2designs.com/pdfs/DaisyCard.pdf" target="_blank">asta. Dar merge tare greu, ca tot schimbi culorile. Sunt aproape gata, dar mi-e teama ca iese un pic prea mic. Pupam fetita!
Bratafel, felicitari pentu copacel. Ce metafora frumoasa, mladitele si mugurasii mostri se transforma in copacei!
Gabita, Alina, Loric, ce copii frumosi aveti si ce bine ca v-ati intilnit!
Sa va spun si despre noi.... s-a dus linistea mea, de vreo saptamina misuna in 4 labe si e peste tot, nu mai pot face aproape nimic. Si marea noutate e ca ieri am simtit un virfulet de ac pe gingie, cred ca ne iese si noua primul dintisor. Sper ca asta a fost cauza noptilor superagitate.
Va pup si eu pe toate, trebuie sa ma opresc ca azi sunt cu amindoi acasa, Alex e cam racit si nu l-am trimis la scoala.
Spor la toate treburile!
Gabriela.
stefany_p spune:
Esti talentata Cleo!
Doloress, ma gandesc numai la cutiile cu briose si cornuri cu ciocolata...cati hormni au!
am citit printre randuri ca tii dieta..succes!
Bratafel, felicitari pentru bulina umblareata!
Socrate, bafta multa cu programul pe care vi l-ati propus!
PRAG spune:
Revin ca am uitat sa va spun ca si eu sunt la dieta, vad ca se poarta.
Eu am inceput pe 5 ianuarie, sunt in a patra saptamina. Merg cam pe aceleasi principii, multe legume si fructe, lactate, majoritatea in prima parte a zilei si nimic dupa ora 18, cel tirziu 19. Nu am mincat deloc mincare gatita de atunci. Eu am dat jos 5 kg. Sunt multumita de mine, insa la cit am eu de dat jos, zau ca mi se par nesemnificative. Dar mergem inainte. Sper sa reusesc. La mine deja nu se mai pune problema ca nu mai mai suport, nici nu din considerente estetice, insa pur si simplu deja e rau pentru sanatate si am inceput sa ma tem. Dar repet, eu am muuulte, muuulte kg de dat jos...
Succes si sa fim mai suple si sanatoase pentru bebeii nostri!
bratafel spune:
multumesc andrada79, Lorich, Micaela06, Danicris, Prag, Stefany_p pentru felicitari. de atunci daca o pun in patut se ridica incontinuu...
Prag felicitari pentru dintisor.
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png