Pepenasi de iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KIM - cu scutecele, si eu ma gandesc sa tec la nr 4.
Sa stii ca pana la urma BabyLove m-au cam stresat, ori e fie-mea pishacioasa, dar zau ca se uda pe body. Am cercetat problema si am dedus ca trecea prin scutec, si nu pe la volanasele laterale. Daca pampersul are pishu si copilu face si un kk, ai cam pus-o.
Asa ca, mirositoare sau nu, noi am revenit la Pampers. La BabyLove schimbatm si 8 pe zi, asa ca unde era economie de 10 lei la bax, se ducea pe numarul consumat zilnic.
Ce socoteli pe capu meu

MITZ - cre' ca azi a fost Ziua Butoiului. Daca eu cu doi abia mai pot, ma gandesc ce faci tu cu trei, ca sa nu mai zic de alte fete cu 5...
Imi venea sa ma duc pe luna!!!!

Eliza a fost in parc, mi-a venit cu un kil de noroi pe cizme, plus pe blugi, pe geaca.... Cosul de rufe era absolut PLIN. Mancare nu aveam. Erika avea febra. Praful de doua degete peste tot. Frunze uscate de la plante. Ce mai... imi venea sa ma iau singura de par! Noroi la usa, rotile carutului pline de noroi, iar Erika vroia numai in brate mititica... Iar eu astept si musafiri, vine o prietena a Elizei cu mama ei...

Una peste alta, mai am putin si pic din picioare... Totusi am reusit sa fac ceva de mancare, am bagat si doua ture la spalat dar nu le-am intins inca, am facut si curat in bucatarie, am aspirat toata casa, am strans si hainele adunate - deh, plovere, blugi, treninguri....
Cum naiba sa nu pic din picioare???
Si cand ii vad pe astia ai mei ca rup din paine si se fac firimituri in sertar, ma apuca toti nervii! Si iar scoate aspiratorul sa aspir sertarul

Asa ca acuma asteptam musafiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

anka tu esti nebuna de legat, bine ca fac firimituri in sertar, tu nu ai alta treaba? Inchide sertaru si nu se mai vede nimic asta e din ciclu matursi si bagi gunoiu sub covor, dar can paharul e plin, eu zic ca merge si asta, ca doar nu-ti vine soacra sa se uite in sertar

era o remarca sa mai stai linistita, ce naiba, cu 2 copiii e lux daca apuci sa iti faci baie ...
eu cand ii aveam pe amandoi, uitam sa dau si la caine de mancare (cel mai mult am stat 3 saptamani cu ei, de dimineata pana seara, din care vreo 4 zile am stat si fara sotu ca a fost in delegatie), de fapt nu mai tineam minte daca i-am dat azi sau ieri asa ca ii mai dadeam o data, sa fiu sigura ca nu moare de inanitie

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna

Am si eu o intrebare intrebatoare...

Cartea electronica de pe mailul comun (cea cu bebe pe ea) este doar cu teorie, exista mai multe volume?

Ca am cautat si eu pe la mine prin calculator si am gasit una cu aceeasi coperta dar sint retete dupa siteul mami, date de utilizatoare,pe varste.

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Vio mie imi este frica sa nu se invete sa doarma cu mine in pat ca deja este mare, deja s-a obisnuit sa adoarma cu mine in pat si daca o pun in patut plange iar laga mine este cuminte si se joaca pana adoarme.
Anka
Kimmy eu i-am pus tobrex in ochsori cand a avut probleme (chiar si cand a avut 4 zile) cred ca 3 picaturi pe zi si i-a trecut repede.
Dupa 5 nopti nedormite am reusit sa dormim de la ora 00:30 la 5:10, a mancat dupa care am dormit iar pana la ora 9. Secretul: am urmat sfaturile lui Vicki si i-am bagat un supozitor de paracetamol aseara si se pare ca nu a mai durut-o asa tare gingia si am reusit sa dormim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou fetele dragi,

Va imbratisez pe toate.

Noi tot avem nopti grele. Acu 2 nopti ne-am culcat pe la 4 jumate dimineata . Azi noapte a adormit mai devreme, pe la 12, dar la 4 s-a trezit si am tinut-o intr-o maraiala pana la 9 cand ne-am trezit de tot.
Azi am papat si noi un pic de carnitza. I-am dat piep de pui, pe care l-am tocat marunt cu cutitul, si apoi am pus zeama de la legumele facute la steamer peste, si am bagat blenderu. A rezultat o zeama albicioasa asa. I-am pus apoi vreo 5 linguritze de zeama din asta peste pireul de legume, am amestecat si a papat . Maine vreau sa-i pun 10 linguritze de zeama de asta. Voi cum faceti cu carnea ca sa fie marunta bine sa o pape, tot la blender? Si separat sau in piureul de legume? Eu m-am gandit sa o fac separat, pentru ca din ce papa am facut azi ii mai dau si maine si poimaine (pastrez pireul si zeama de carne la frigider). Si trebuie sa maresc cantitatea de carne trepta, fiind prima data cand ii dau.

Ana, merci de pont cu ficatelu fiert in lapte .

Asa ca, Violeta, te inteleg perfect .

Ankule, mai poti mai? Si io am facut o gramada de treaba azi...

Mitzi, si lasa butoiul.

Ooka, ce bunatati am vazut in poze . Trebe sa ma inveti si pe mine sa fac asa ceva .

Denisa, pup mezina noastra draga . Si sa nu mai spui prostii ca nu te luam in serios, noi astea mai babe (si io fac 34 in vara). Nu am fost pe faza cu parola, scuze . Zilele astea sunt tare zombie. Asa ca iarta-ma te rog .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Capri, eu cu carnea am facut in felul urmator: Am pus in blender o lingura de piept de pui fiert si tocat marut. Apoi separat am blenduit alte legume simple. Am pus in pireul de lugume simple cate putin din pireul cu carne, crescand cantitatea. Am potrivit asa cateva caserole, cate mi-au iesit, am pus si la congelator. Asta pentru ca nu am putut blendui putina carne, si nu am vrut sa fac carne pentru o luna de zile . Acum de exemplu daca fac mancare pentru 2 zile pun carnea si o blenduiesc impreuna cu pireul pentru astea 2 zile in mod egal.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Ana, merci fromos .

poze

Mergi la inceput

Care va pricepeti la masini de facut paine? M-a starnit Ooka, si mi s-a pu pata sa-mi iau si eu una .

Ooka, Boti, Anka, alte fete ? Pe care ati alege-o de www.electrobazar.ro/electrocasnice/masina-de-facut-paine.html" target="_blank">aici?

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IRISS - pai esti boieroaica frate! Cum adica 3 saptamani??? Ce e drept, singura cu ele amandoua nu am stat decat vreo 2 zile, barbatu-miu era la un training, dar am numarat minutele frate!
Pana de Craciun, mai venea mama cate 2 zile cam la 6 saptamani, dar in rest... ne distram in 3 de dimineata pana seara la 6...
PS - cu sertarul... nu pot frate, ma iau de ochi! Cum sa stiu eu frimiturile in sertar??? Nu frate, ele trebuie aspirate! Culmea e ca firimiturile de pe jos nu ma deranjeaza la fel de tare...
Si n-am caine, dar uit sa ud florile, si au inceput sa se resimta bietele de ele....

CAPRI - masina de paine e o chestie pe care poti la fel de bine sa dai un milion juma' in loc de 5... e cam ca si steamerul... Din ce am zarit in poze (si chiar vroiam sa o intreb) OOKA are ceva mai special de la TEFAL. Masina mea face paini patrate, ori la ea vad ca masinaria e rotunda -
La ce zic eu ca tre sa te uiti:
- la capacitate: exista modele care fac aini de 500 si de 750 de grame, de 750 si un kil, de un kil si de 1 kil 250. Dimensiunea portivita mi se pare asta cu un kil.
- la nr de palete: mai laudate sunt cele cu 2 palete, desi sunt mai mari. A mea are o paleta si nu s-a intamplat sa nu amestece corect, deci poate e doar un mit.
So - la mine este o masinarie cu O PALETA si care face paine de 750 si 1 kil. Este Alaska nu stiu ce model.
Cand am luat-o noi, mai erau Kenwood si Moulinex, dar cel putin dublu la pret.

Cu dormitul in pat - personal, consider asta o chestiune periculoasa. Nepoata-mea a dormit cu ai ei in timpul unui concediu de 3 saptamani (avea 9 luni) si de atunci nu mai doarme singura, si chiar daca adoarme la ea in pat, in timpul noptii vine peste ei. Acum are 6 ani.
La fel si la Eliza, cand avea 10 luni si am dus-o la mama pt 2 luni, mama a tinut-o cu ea in pat. Acum adoarme la ea, dar noaptea vine la noi, la 3 sau la 5...
Este un lucru stresant pentru ca isi alimenteaza singura frica de intuneric si de singuratate. Presupunand ca viata voastra amoroasa se descurca chiar si in conditiile astea, chestiunea ramane stresanta deoarece:
- copilul o sa stea la mijloc si o sa moara de cald intre voi
- copilul o sa doarma la margine si o sa ramana dezvelit, sau cade din pat, sau TU nu o sa dormi ca sa nu ramana dezvelit, sa nu cada, etc...
- copilul iti mai trage cata una zdravana, un pumn in mecla, un picior in burta...Poa' sa aiba patul 2 metri ca tot o incasezi.

Chitaie Er. Revin.

TEMA PENTRU ACASA:
CE FAC DACA DEPASESTE IAR FEBRA 39'??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, cum a zis si Anka de masina de paine, sunt si unele ieftine si bune. Parintii mei au una care a costat un milion si ceva, cu 2 petale, deci face paine maaare, si sunt extrem de multumiti; nu stiu exact cumse cheama... e una mai no name. Noi nu ne cumparam ca nu mai avem unde sa o indesam si pe aia... doar daca am dormii cu ea in pat ar mai avea loc

Kimmy , Aida nici la aproape 7 luni nu are nici un dinte... deci stai linistita tu cu 2

Sa va povestesc ce a mai realizat Aida: a invatat sa zica "ham" intentionat . Ma jucam in seara asta cu ea si ii ziceam ham ham ham. Ei, si la un moment dat a zis si ea de vre-o 2 ori

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput