Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 helouu.... Scuzati absenta... Azi ne-am crestinat si noi... si am fost foarte ocupate sa ne facem gagici faine... si sa mearga micul chef ca pe roate Sper sa revin cu pozici.... Mi-e dor de voi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
sa fiti sanatoase si sa va fie de bine

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi stiti cumva daca nurofenul se da inainte sau dupa papa??? iasmi a dormit aseara la buni si mi-a pove si ca trezit pe la 3 plangand dupa coco.... anca, gata stie si iasmi sa spuna si "atu" patru... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Bravooooo Iasmi !! Nu am trecut de "patu"
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui danangie ANACAMI multumesc, e mare golanu' are deja 74 cm si 9 kile. BB Nurofenul stiu ca , contine ibuprofen deci ar fi bine sa aiba stomacul plin. Noi deja ne gandim la bb 2 . Cu frica ce-i drept...dar ne gandim.PETRO ce d-ra mare ai, merge deja la petreceri. Ai zis colega.....merge la gradi?.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
bravo Danuta ,poate suntem la aceasi odisee
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Ne-am hotarat.... Plecam in Anglia.Sotul are deja biletul de avion rezervat pe 13 februarie ... si noi ... vom merge ulterior.. Eu si copii vom face naveta mai mult ... asta datorita scolii mele... Dar nu il vom lasa nici pe el singurel acolo ... ca ne va fi dor tare si de tati ![]() Acum ca stiu ca pleaca ... parca ma apuca dragostea mai tare Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
ia vezi tu cu dragostea asta mare a ta ca poate plecati mai multi
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Amy26 spune:
Neatza!
eu sunt ![]()
Iustin are conjunctivita
Am fost la spital aseara si i-a prescris Tobrex pic.;mi-e foarte greu sa-i picur in ochisori pt. ca incepe sa planga de cum ma vede cu fl.
De parca nu era destul,acum a si racit
nu-mi explic,desi il ferim mereu sa nu raceasca........periodic,la 3-4 sapt el raceste
Ellis,cum e cu uleiul din ficat de cod,i-ai dat Alesiei la rec medicului?se gaseste in farmacii sau la plafar?
In afara de Imunogrip,ce alte med.ati mai dat copiilor pentru intarirea sistemului imunitar????
sunt disperata,trb sa fac ceva in privinta acestor raceli repetate
Am frunzarit putin cap. asta dar (scuze) nu am retinut prea mare lucru,nu ma pot concentra la nik
ancadragoman spune:
Amy imi pare rau de Bubu mic,poate solutia este sa nu il mai feresti atat ,eu asa fac cu Maria si uite ca pana acum mi-a racit o sg data .
Pupam puiul mic
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Amy imi pare rau de Bubu mic,poate solutia este sa nu il mai feresti atat ,eu asa fac cu Maria si uite ca pana acum mi-a racit o sg data . Pupam puiul mic ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |

abramburika spune:
Neata! ![]()
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
ancadragoman spune:
buna![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

17.10.2007 si