Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Asa e Alina... si ultimii ani au trecut repede ...de asta vreau sa fiu optimista ca vor trece si cei doi repede... Numai nu vreau sa imi neglijez nici sotul... ca doamne fereste sa ne racim relatia din cauza asta.
Multumesc de sfaturile cu invatarea limbii
chiar am nevoie sa stiu cat mai multe despre asta ... astept pareri ...sau link-uri catre sfaturi de specialitate

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Noi la bucatarie avem o singura usa de dulapior blocata, restul sunt spatiul de joaca al Mariei. La noi e tare greu de cand se catara, pentru ca nu mai doarme noaptea bine, are si cate o ora in care sta treaza (pe la 4-5), adoarme greu seara, iar somnul de dupa-masa e aproape inexistent. Ajunge din doi pasi pe biroul meu, pe masuta de cafea sau pe orice suprafata inalta. E din ce in ce mai agila si tot experimenteaza. Cred ca e o perioada de varf si dupa un timp nu va mai fi chiar asa. Acum efectiv nu mai sta jos, ci numai pe mobila !

Cami, si pe mine m-a cutremurat cazul bebelusului cu fractura la picioruse. :(( Incredibil, mai ales ca toata perioada a fost spitalizat, deci sub supravegherea pesonalului medical. Prima lui saptamana de viata a fost un chin.
Ma gandesc serios ca data viitoare sa nasc intr-un spital unde voi avea copilul langa mine cele 3 zile. La Maria nu am avut ocazia, la Giulesti e salon separat pentru nou-nascuti...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, eu am citit pe attachmentparenting.ro, erau cateva mamici care au trecut prin experiene similare. Imi pare rau ca nu mai am linkul exact, nu era ceva ce cautam, dar mi s-a parut interesant, am citit si mi-a ramas in minte. Cred ca ar fi bine sa deschizi un subiect pe tema asta, la noi pe forum diaspora e foarte bine reprezentata.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui ellis

BB - e ceva in aer, mai, ca si mie mi-e foame raaau!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

ellis asa o fi... bine ca am "descoperit" cauza.. mai trebuie doar sa inlaturam "efectul"..

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

asadar, sa mancam...Nimic!

UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB - nu cred ca de la homeopate i se trage Iasminei, mai degraba e o scadere a imunitatii; prin nov Alessia a fost racita si a ramas mucoasa o luna, cu tratament alopat+homeopat; apoi am inceput sa ii dau ulei din ficat de cod si nu a mai avut niciun muc; acum nu mai vrea uleiul...deloc; ii dau granule de propolis cu miere+vitamina c; eu nu sunt impatimita homeopatiei, nicicum, ca nu am medic homeopat, doar din citite; dar o raceala nu se trateaza doar cu osccilo si stodal, in functie de simptome se asociaza si paragripe, homeogene, homeovox...

ANK

Eu nu am gasit un homeopat prin zona, desi am intrebat.

ERIKA - facem un tabel cu dintisori, kilograme(ale lor, nu ale noastre)?, ieri am vazut saniuta cu spatr, dar nu f inalt, cu centuri, in miniblu vitantis, dar intra pe net si vezi unde mai au.

MIHA - am prietena care a purtat clipsuri la nunta si nu a intrebat-o nimeni de gauri.., eu , insa, nu pot sta fara cercei...

ALINA - uite ca la Alessi a cam trecut perioada cataratului, adica vede ca poate urca singura, si cam atat,iar dulapul cu vase nu i-a placut niciodata(f bine), insa ii place cel cu haine - ale mele - pe care ieri le-am bagat cu forta inauntru

ALINA - prietena mea are baietel nascut la Giulesti si a stat cu ea in camera..erau 2 paturi si doua cutii de alea de bebei.

eu voi avea o zi plina, mergem la fostul job al sotului dupa adeverinte, la mine la serviciu sa vad daca e loc de negocieri...

sa aveti o zi buna!

UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata! doriti?

Alina, ce m-a amuzat imaginea Mariei stand mai mult pe mobila decat pe josRad eu, rad dar nu e rasul meu...
Erika, nu v-am uitat. Inca ma mai amuza fotografiile Angelinei cand era micuta dormind in geaca ta pe aeroport si acasa intr-un sertar
Adina, da, poate sa ceara mai devreme, nu-i nimic. Daca tot m-ai bagat in seama, imi traduci si mie cateva versuri? Nu sunt multe, vreo 8. Are Eva o carte cu un hipopotamel si mama lui, si am devenit eu curioasa de ce scrie acolo.
Cami, si pe mine m-a cutremurat imaginea bebelusului suferind cumplit de la fractura. Tatal plangea, saracul. Tot nu-mi imaginez cum de s-a ales cu piciorusul fracturat. L-au mani****t brutal, l-au scapat, ce au putut sa-i faca???
Ank, multa bafta va urez! Pentru copii va fi bine ai sa vezi, se vor adapta foarte repede, mult mai repede decat voi, adultii

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Aoleu ce ti-e si cu cenzura asta! L-au manip-u-l-a-t....

Ellis, prietena ta a stat la rezerva, mai greu de prins locuri la rezerva. Sa ai numai succese azi!
Miha, ce fel de cereale mananca Amira?
Bb, asa e cu metabolismul, se schimba in jurul vartsei de 30 de ani. La mine asa a fost. Daca inainte mancam orice si oricat, fara sa ma ingras, acum trebuie sa am grija. Nici eu nu am incredere in homeopatele luate dupa ureche din farmacie, probbail prescrise individualizat de un homeopat au alt efect, dar la noi nu este cazul, cel putin privitor la raceli, eu n-am mai racit de ani buni si vad ca si Eva e ocolita.

Eva mea a avut o zi buna ieri, a mancat fara mofturi, ea mananca binisor de obicei, dar arunca mancarea, tipa, da din maini si isi pierde rabdarea. Ieri i-am facut mamaliguta cu ou, unt si branza si a mancat cu mare pofta. Tot ieri a acceptat si cascaval, multumesc cui a scris aici de cascavalul Sofia, noi nu suntem consumatori si nu ne pricepem. Plus visine din dulceata(era sa scriu din visinata), 4-5,e prima oara cand mananca ceva cu zahar.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANCUTA -i-a aratat Alessiei filmuletul cu Maria si incerca si ea sa faca cu ochiul Mariei si se stramba toata si radea.

UN ANISOR
PAPA BUN

si uite asa rade unu de altu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Poate va era dor de mine?

Anca,ce face Maria?Cum se simte?
M-ai spart cu "mi-e frica de febra". Te stiam mai infipta draga,nu asa sperioasa...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

pai ne era dor de tine dar ce sa facem
Vb vine ca m-am speriat ,aveam emotii
Intre timp Maria a facut si bubitele de care spunea dr adica o forma usoara de rubeola sau rujeola ,au aparut sambata si dimineata deja disparusera asa ca astia mai mici decat noi stati deoparte ca suntem contagioase

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

un filmulet proaspat http://good-times.webshots.com/video/3024236380101626593ouRnRj

Ti-am zis io ca-i delicioasa!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput