Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)
Raspunsuri - Pagina 13
loub_erika spune:
Buna seara fetelor,sa stiti ca m-ati emotionat enormat cand am vazut ca nu ne-ati uita ,ba din contra erati bucuroase ca am revenit pe la voi! Nu stiu zau,cand am sa pot sa recuperez tot ce ati scris pana caum...,ma simt ciudat...,cand nu prea mai stiu nimic despre voi,ce ati mai facut,cum mai santeti,cati dintisori aveti,kg,etc!! Important e ca am revenit,cumva o sa ma re-integrez din nou printre voi!
Noi suntem bine...,am inceput sa si vorbim..,un pic in franceza ,un pic in romana...(taticul fiind francez)..,e tare haioasa..,cand spune "dodo" ptr cand vrea sa doarma..,la suzeta spune "tutut" tot in franceza...,la mancare " miam..miam",ptr ca papa ai spune taticului,ca de vrea sa i sa spuna in franceza,deci saraca Angi trebuia sa impace pe toata lumea...,faza dura e...cand zice papa in oras,sau in mall,lumea zice ca tinem copilul ne-mancat,"papa,papa"![]()
In rest...,in limba romna spune lapte,apa,mama,kaka,pipi ,numele ei si mai inca cateva pe jumate ,mai stalcit...,dar le repetam cand facem baita...,atunci invatam cuvintele noi..,e o scumpa cand o vad ca repeta!!
Azi i-am luat o salopeta de scki,ca vrem sa mergem la munte pe 12 feb.sper sa fie zapada...,era asa te haioasa cu salopeta pe ea...,abia astept sa o tavalesc prin zapada..,incerc sa gasesc si o saniuta,cu spatar,stiti pe unde pot gasi?!
Aaaa,ma gandeam azi sa imi vand setul de carucior din 3 piese,inca nu m-am gandit la un pret,e cineva interesat?! am sa fac ceva poze ..,parca era un domeniu al foruumului special cu vanzari ,trebuie sa ma uit!!
Am sa incerc sa va pun si ceva poze...,sper cat mai repede!
Va pup pe toate cu mult drag si ma bucur ca v-am regasit,chiar imi era dor de voi,pe curand!!!
cristi07 spune:
Ank, felicitari pentru botez...si legat de plecare mult noroc va doresc! Pozele????
Cristina si Radu 3.12.2007
Ank83 spune:
Erika... acum ca am vazut ce povesteai tu cu invatarea celor 2 limbi... m+-au apucat si pe mine gandurile cu ....plecarea noastra in anglia si ca raul e si el acum in perioada de invatare
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxxy, esti sigura ca este/era alergie??? nu trebuia sa se extinda si pe corp??? iasmi imi face de multe ori niste punctulete mici rosiii in jurul guritei dar le facea de fiecare data cand era prea multa umezeala in acel loc, adica cand ii curgeau balute de la dintisorii, cand doarme cu didi in gurita noaptea (de obicei o scapa din gurita dupa adoarme), etcx. eu stiu ca bubitele de la alergii se inmultesc fff repede si nu trec de pe o zi pe alta. |
Nu cred ca e o regula...depinde de copil...Robert imi facea la alimentele interzise niste pete rosii sau bubite in jurul gurii si eventual un pic pe gat...Sau i se umflau ochii.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Intrebare: La cat timp dupa laptele de dimineata dati micul dejun? |
Amira papa micul dejun si la sfarsit o canita de lapte cu cereale.
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika miha - mi-am dezactivat PM-ul, remediez acusica ... |
Da' nu mai stiu ce voiam sa te intreb...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui pussi miha eu te admir pt. faza cu prajiturile, trebuie sa ai talent pt. asta. Nu te-ai gandit sa-ti faci o afacere din asta? |
M-am gandit eu...dar deocamdata is doar la faza de vise...
| voi cum ati inchis seratrele si dulapurile din bucatarie, ca noi deschidem tot....am luat inchizatoare speciale de Bb, dar nu fac fata, se desprind.... imi vine sa mut tot ce-i periculos... dar unde? |
Eu nu le-am inchis,doar ca in partea de jos am castroane,cratite si alte ustensile netaioase...
A prins intr-o zi ciocanul de snitele si il fugarea pe Robert prin casa...

Ank83 spune:
Miha tare faza cu Xena ta... 
Asa am si eu obiecte netaiosae jos in dulapuri... si asa nu ma mai agit cand umbla in dulap... Doar ca trebuie sa le adun eu... dar ..e si amuzant cand isi transforma castroanele in palariute
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami aa,la vecina aia m-am dus desi aveam o frica de moarte..am mers ca teleghidata,dar' ce sa faci:baba la frumusete rabda...Ma gandeam ca tare bine era sa mi-i fi facut cand eram mica si nu stiam ce se intampla dinainte.. |
Eu mi-am facut gauri in urechi cand m-am maritat.Cica nu se putea sa fiu mireasa fara cercei.Si cica si doamnele bine poarta.
Nu stiu daca mi-am dorit vreodata cu adevarat cercei,dar eu oricum am fost mai ciudata

Vasari spune:
Erika, bine ai revenit ! Sa stii ca ma gandeam sa-ti scriu. Am vazut-o intr-o zi in Herastrau pe Angelina. Era cu mama ta si am recunoscut-o imediat. Am si vorbit cu ea, dar m-am luat cu altele si nu am apucat sa-ti scriu atunci.
Ank, mult doi ani, dar si ultimii au trecut repede, asa-i ? Referitor la vorbire... am citit ca societatea in care traim influenteaza cel mai mult copiii, adica e recomandat sa vorbiti in casa in romana pt ca engleza o va invata foarte repede si fara efort din partea voastra.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice